Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Believe
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Believe » 02 nov 2013, 10:58

Ne može Henderson na krilo.

Mene da se pita,ja ništa ne bi mijenjao.Neka bude kao na utakmici protiv WBA.
Standardna šestorka nazad,ispred njih Lucas i Henderson,Gerrard iza napadača a gore SAS.
You'll never walk alone.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 02 nov 2013, 11:00

Hendo sasvim sigurno nece biti na krilu, wing back, i to levi, tako da ti formacija pogresna. Aly ce biti tu, a desno Glenno. Jedino pitanje je da li ce Coutiho u prvu iza ove dvojice da igra ili ne. Sto se mene tice, mozda je bolje Hendo i Lucas opet da pocnu, ali necu se buniti i da vidim Coutinha, napad ce nam biti daleko jaci sa njim.

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 02 nov 2013, 11:07

Pa mi smo bosanci takvi :D
Svak je najpametniji i svacije misljenje je najbolje.
Mene je smijesno kad neko napise neku glupost pa neko da bi dokazao da je neciji post bio glup, pravi se pametan pa sve tako u krug al' stas' :D
Samo imam jednu poruku za ove prepametne a to je da ne misle da su samo oni u pravu i da uvaze tudza misljenja te da pokusaju normalno i hladne glave odgovarati.
A ako se nekom ne svidja sto neko drugi provocira ili se sali nek ne odgovara na te postove. Na kraju krajeva, sta fali malo prepucavanja? :D
Nekima kaoda zivot ovisi o klubu za koji navija :D
Sad sam ja u prilici da zajebavam, sljedeci put ces ti moci... Tako to ide :D
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 02 nov 2013, 11:12

Nisam rekao da ce biti ova formacija nego kakvu bih ja izveo...
Mozes krilo. Henderson tu vise cuva sredinu i salje lopte Mosesu, Staridzu.. itd. Gerrard see vise ubacuje prema naprijed i pronalazi SMS . Ne znam da li je Kutinjo spreman da odigra cijelu utakmicu...
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

reds123
Kontakt:

Post Postao/la reds123 » 02 nov 2013, 11:44

Danas ce biti SES od strane SAS-a :D

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 02 nov 2013, 11:56

Malo statistke

Liverpool haven't lost in their last 17 away League games.

8-)
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 02 nov 2013, 12:00

neurofunk je napisao/la:Malo statistke

Liverpool haven't lost in their last 17 away League games.

8-)
Djes' twitterasu :D Cim neko objavi nesto na twitteru zanimljivo ti me uvijek preduhitris kad hocu ovdje da stavim :D

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 02 nov 2013, 12:18

slika

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 02 nov 2013, 13:40

IDEEEMOOO... Sigurno najvaznija utakmica ove sezone za nas do sad. Prizeljkujem ovu postavu : Mignolet-Johnson-Toure-Škrtel-Sakho-Aly-Leiva-Gerrard-Henderson-Suarez-Stu
Naravno ocekujem i ulazak Cou-a s klupe,kao i Mosesa ili Alberta.
Zadovoljio bi se i sa nerješenim rezultatom,samo da se ne izgubi,a potajno prizeljkujem i pobjedu naravno :)

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 02 nov 2013, 13:53

Bod je odlican rezultat sto se mene tice. Vezni red njihov je jaci, i sada cemo videti kako ce se nasa veza boriti sa odlicnim presingom Arsenala. Domacini su, a posto vole posed, imace ga na ovom mecu svakako vise.
BR ce se opredeliti na kontre, Glen i Aly su odlicni za to, ali isto tako treba i od nas ocekivati da ako prvi nalet presinga Arsenala prodjemo, da se prebacimo na posed igru.

Nema vajde Ozila zatvarati i na njemu da bude flaster, jer je on igrac koji druge igraca svojom vestinom cini boljim, tako da ako se on cesce bude oslobadjao, flaster nece ciniti mnogo ako se ostali igraci Arsenala budu dobro kretali, onda za njih nece da bude zime, a za nas ce biti vrlo zajebano.

Od nas ocekujem da se Giroud zatvori, i da sto manje ucestvuje u igri, Skrtel i Kolo, a svakako Sakho mogu to da urade. Svako ce reci, ma kakav Giroud, ali on ima veliki udeo u igri Arsenala, iako to nije postizanje golova ono glavno, on je veoma bitan igrac za njih.
Ono sto sam najavio zasto je 3-5-2 efiksna formacija za Arsenalovu "jelku" jeste ta da Arsenal sa ovakvom formacijom nema sirinu toliku, pa ce se od bekova ocekivati da prave tu sirinu, od Gibbsa i Sagne. Tu treba traziti sansu jer je tada Arsenal potpuno otvoren, i jedini koji brani tu zadnju liniju ce biti generalno Arteta, i nasa je sreca sto je on zadnji vezni danas, a ne Flamini. Glenno i Aly ce imati manje posla, i taj manjak sirine mora da se iskoristi, ako nam vec pojedu vezni red.

Gerrard ce kod nas biti kljuc u kontrama, od njega ce se traziti lopta napred najvise, a od dvojca napred hladnokrvnost i rutinska zavrsnica. Od Henda i Lucasa ocekujem defanzivno da rade svoje zadatke, ako oni budu na nivou, mozemo ocekivati dobar rezultat, ako ne, onda nam poraz ne gine, jedino ako Arsenal odigra losu utakmicu.
Zadnja izmjena: Paradajz, dana/u 02 nov 2013, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 02 nov 2013, 13:53

If you were to give Brendan Rodgers one piece of advice on beating Arsenal, what would it be?

Let Giroud get to the front post at your peril.
;)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 nov 2013, 14:49

Igramo u sistemu 3-4-3 tako je fox sport Ita postavio taktike....

---------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------Suarez-----------------------Sturridge-------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------Gerrard-------------------------------------------
-----Cissokho-------------Lucas------------------Henderson--------------Johnson---
--------------------------------------------------------------------------------------------
------------------Sakho-----------------Škrtel-----------------Toure--------------------
-----------------------------------------Mignolet------------------------------------------
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 02 nov 2013, 15:22

Ovo je 3-5-2 ili 3-4-1-2, jer Gerrard niti je napadac, niti je krilo u ovoj formaciji da bi bilo 3-4-3. Izbaci Gerarrda, ubaci Mosesa i stavi ga na levu stranu npr, onda dobijas 3-4-3.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 nov 2013, 16:07

ama covjece znam ja to sve nego kazem ko je pravio taktiku i ovo je inace 3-4-1-2 ;) mozda Gerrard i Henderson zamjene mjesta
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 02 nov 2013, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 02 nov 2013, 16:13

Može li neko postavit neku stranicu (tj.stream)sa dobrom slikom i da me ne izbacuje za meč sa Arsenalom!?

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 02 nov 2013, 17:11

amer991 je napisao/la:Može li neko postavit neku stranicu (tj.stream)sa dobrom slikom i da me ne izbacuje za meč sa Arsenalom!?
Može neko Sopcast molim vas eto, kad vas molim?

YNWA :D
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Sarajevo29
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo29 » 02 nov 2013, 17:14

amer991 je napisao/la:Može li neko postavit neku stranicu (tj.stream)sa dobrom slikom i da me ne izbacuje za meč sa Arsenalom!?
http://www.streamhunter.eu/football-liv ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;

mozda bude i u HD u
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 02 nov 2013, 17:19

Thunder93 je napisao/la:
Može neko Sopcast molim vas eto, kad vas molim?

YNWA :D
a džaba nam sopcast kad ga iskljuce za 20 minuta ili manje....

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 nov 2013, 17:30

bice ovde dosta linkova 20-30 minuta prije pocetka
http://livefootballvideo.com/streaming/ ... nUoTVNWruk

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 nov 2013, 17:31

Liverpool FC ‏@LFC 52s

Confirmed #LFC team v Arsenal: Mignolet, Flanagan, Cissokho, Toure, Skrtel, Sakho, Lucas, Gerrard, Henderson, Suarez, Sturridge
Flanagan :o :o :o :o
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: IQ200 i 3 gosta.