Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
grize,grize nek grize jbo vas negredo nije rotfajler
- NoName
- Kontakt:
Edin je danas zaslužio da počne utakmicu. Negredo igra više i od Aguera a manje je pokazao u zadnjoj utakmici od Edina gdje su igrali obojica. Plus nije nesto efikasan u zadnjih par utakmica. Nikakvog posebnog razloga nije bilo da Negredo krene.
I pošto igraju protiv Norwicha danas će Negredo zabiti gol ili dva (što bi uradio i Edin) i onda će se Negredo ponovo dizati u zvijezde. Ovo je bila sjajna prilika da se edin vrati u rotaciju.
Ma mars u pm.
Sent from my HTC One using Tapatalk
I pošto igraju protiv Norwicha danas će Negredo zabiti gol ili dva (što bi uradio i Edin) i onda će se Negredo ponovo dizati u zvijezde. Ovo je bila sjajna prilika da se edin vrati u rotaciju.
Ma mars u pm.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
negredo i aguero su trenutno najbolji napadački tandem u cityju , a to što psujete pellegriniju neće ništa pomoći. edin ne može samo na osnovu jedne utakmice u kojoj je gol postigao tek u produžetcima dobiti mjesto u startnih 11.
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 02 nov 2013, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ja da sam Dzeko sam bi sebi go uvalio kad ga iduci put uvede.Cuj Negredo grize pa nije pas.Idi u Romu ako mognes pod hitno ili bilo gdje a prije nego odes opali Kuna glavom onako sanerski.
Ako si realan covjek, i ako si slucajno gledao zadnju utakmicu, onda bi mogao da konstatujes (konstatacija je prvi korak u bilo kojoj analizi) da je Edin Dzeko bio daleko bolji od Negreda u prosloj utakmici. A posto vidim da ti je kriterijum koliko "grize" i "efektivnost" onda te moram razocarati, jer je Dzeko imao ne samo vise km tokom utakmice, nego isto tako broj oduzeti lopti i broj pasova (da ne pricamo o bodovanju kao 2p za gol a 1p za asistenciju).MrShadow je napisao/la:Zasto je stoka, Negredo trenutno vise grize i igra bolje od Dzeke sa Aguerom, efektivniji je u svakom pogledu.
Dzeko ce vjerovatno startati protiv CSKA.
U glavnom, i ja sam bio istog misljenja da je Dzeko po nekim segmentima trebao da se poboljsa ali na racun zadnje utakmice, mnogo toga se popravilo. Cak je poceo da skace u vazdusnim duelima sto odavno nisam vidio.
Džeko je Aguero za Negreda.
Sent from Bistrik
Sent from Bistrik
Zadnja izmjena: 0oo0, dana/u 02 nov 2013, 15:19, ukupno mijenjano 2 puta.
🔵⚪
Hoce, hoceMrShadow je napisao/la:Dzeko ce vjerovatno startati protiv CSKA.
Rotacija LOL
a aguero je sa negredom messi za negreda a i za edina0oo0 je napisao/la:Džeko je Agureo za Negreda.
jedna utakmice nije garancija, s obzirom da Dzeko igra toplo-hladno konstatno nebi me iznenadilo ako bi se setkao danas po terenu cijelo vrijeme.
Uostalom odigrao je 120 minuta prije 4 dana, neka ga neka odmara, a 100% pocinje u utorak protiv cska
Uostalom odigrao je 120 minuta prije 4 dana, neka ga neka odmara, a 100% pocinje u utorak protiv cska
eto ti znas...hajde soli pamet negdje drugoviKK je napisao/la:negredo i aguero su trenutno najbolji napadački tandem u cityju , a to što psujete pellegriniju neće ništa pomoći. edin ne može samo na osnovu jedne utakmice u kojoj je gol postigao tek u produžetcima dobiti mjesto u startnih 11.
- NoName
- Kontakt:
Re: Odg: Edin Džeko
MrShadow je napisao/la:jedna utakmice nije garancija, s obzirom da Dzeko igra toplo-hladno konstatno nebi me iznenadilo ako bi se setkao danas po terenu cijelo vrijeme.
Igrao je i Negredo kao i sve utakmice zadnjih par sedmica a nije bogzna šta uradio. Kao da Edin nije mogao Norwich apsolvirati.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Nece poceti.MrShadow je napisao/la:jedna utakmice nije garancija, s obzirom da Dzeko igra toplo-hladno konstatno nebi me iznenadilo ako bi se setkao danas po terenu cijelo vrijeme.
da , ja znam .bivsi je napisao/la:eto ti znas...hajde soli pamet negdje drugoviKK je napisao/la:negredo i aguero su trenutno najbolji napadački tandem u cityju , a to što psujete pellegriniju neće ništa pomoći. edin ne može samo na osnovu jedne utakmice u kojoj je gol postigao tek u produžetcima dobiti mjesto u startnih 11.
edin ovakakv tretman upotpunosti zasluzuje, sve dok ne skonta da mu je vakat ici...
Dosadni ste vise s tim grize...u svakom segmentu bi dzeko trebalo da bude ispred negreda....negredo odigrao 9 utakmica u PL a edin samo 5 (ili cak 200 minuta vise), a postigao tek 1 pogodak vise, a asistencija imaju isto....po vasoj prici negredo je iskoristio vrijeme koje mu je ukazao pellegrini...ali zapravo nije....tvrdim da su drugacije uloge da bi edin imao makar 5 golova i koju asistenciju vise....ta prica oko zalaganja napadaca je glupost ako od nje nema koristi...nek prica ko sta hoce...golovi se pikaju...Batko je napisao/la:Očekivano, Negrefo grize i igra koliko-toliko stabilno do Dzeko igra toplo-hladno i ne grize ni približno kao Negredo...
Očekujem da će ga ubaciti danas zbog dobre tekme u srijedu, inače morate barem malo biti objektivni, jer za ovu situaciju je najviše kriv Dzeko koji je pokvario povjerenje koje mu je ukazao Prlegrini!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
posto je aguero glavni napadac mozda je pellegrini ga pitao s kim vise voli igrati, i ovaj rekao negredo...jer zna da je slabiji od dzeke, pa tako aguero moze vise doci do izrazaja
kao kad bi sad spahic rekao susicu da vise voli igrati s vranjesem, i kada se oporavi, eto ga u prvoj postavi...
malo ironije i svega pomalo...
dzeko je sto u pripremama sto u takmicenjima u nekih 19 utakmica postigao 15ak golova, za razliku od negreda koji je u 22,23 utakmica postigao tek 8 ili 9 golova...
dzeko bio odlican u svakoj utakmici, izuzev prvih poluvremena protiv bayerna i u 3.kolu PL, kada je odmah zamijenjen a da nije dobio ni minutu prilike u drugom poluvremenu da ispravi losu partiju iz prvih 45.min.
gdje se jos mijenja napadac na poluvremenu..(a U SVIM OSTALIM UTAKMICAMA JE DAVAO GOLOVE ILI ASISTIRAO)..pa to te ubija u pojam...TOLIKO O PELLEGRINIJU KAO INZENJEREU I PSIHOLOGU..
ovaj post je tu ne da kazem da dzeko razvaljuje, vec zato sto smatram da mnogi forumasi previse i neopravdano kritikuju edina, a u isto vrijeme uzdizu negreda za kojega je i ibisevic haman klasa (mada tu su negdje njih dvojica)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Znas sta Pellegrini, goni se u neku stvar. Yebo ti Negredo i Aguero zajedno zenu 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
pa stvarno sto rade ovi nasem Edinu...nebi me iznenadilo da je umjesan dodik-zidovski lobi u ovo sve 
Bez kukanja I psovanja to nikom nije pomoglo nego nek trazi transfer u drugi klub!
Vecina utakmica sto sam ja gledao, Dzeko kad igra on trckara po terenu kad nema loptu. Negredo aka grizac, se setka.
Ja sto sam gledam nisam vidio da Negredo grize. Protiv Chelsea usao, izgubio jednu loptu, pa onda drugu kod auta i tu je pala kontra i gol Torresa. Da se je ovo Dzeki desilo bio bi razapet.
Ja sto sam gledam nisam vidio da Negredo grize. Protiv Chelsea usao, izgubio jednu loptu, pa onda drugu kod auta i tu je pala kontra i gol Torresa. Da se je ovo Dzeki desilo bio bi razapet.
vidjelo se to da Dzeko uposte neslavi golove...vrijeme je za odlazak... :ugeek:BosnaSTL je napisao/la:Bez kukanja I psovanja to nikom nije pomoglo nego nek trazi transfer u drugi klub!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, denza, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Proximic, Sheyi i 46 gostiju.