Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- francobaresi
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Galata se spominje u zadnje vrijeme i to bi bio dobar izbor, još uvijek je aktuelan i povratak u Njemačku. Mislim da bi bilo dobro i kad bi nekako završio u Dortmundu. Pogotovo sad kad onaj paroljubac (Lewandowski) napusti klub.
Zadnja izmjena: francobaresi, dana/u 02 nov 2013, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
jos jednostavnije nisi ni ti za ovaj forum..razguliharko8 je napisao/la:Negredo opet gol - i njega bi vi stavili na klupu
lol
pogledajte kako igraju bez Dzeke - 4 komada u 40min
ne govore svi djabe, da je to druga ekipa sa Dzekom i bez njega
treba biti realan i reci, da jednostavno City nije klub za Dzeku
I koja je poenta ovog tvog posta......krajnji zaključak, namjera....neko tvoje lično zadovoljstvao....u čemu je zaista stvar....ne samo sa tobom, nego čitavom ovom ekipom koja koristi svaku priliku da nam ovdje pokaže kako je Edin Džeko za ****.......harko8 je napisao/la:Negredo opet gol - i njega bi vi stavili na klupu
lol
bezveze lupas dzeko je masina koju nece da ubace u pogonharko8 je napisao/la:Negredo opet gol - i njega bi vi stavili na klupu
lol
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Harko seres ko grlica!Kao da Dzeko nebi dao golovom Norwichu!Nemoj komentarisat na ovoj temi nemoj se pravit pametan !harko8 je napisao/la:Negredo opet gol - i njega bi vi stavili na klupu
lol
Njima bi i jadao go jake ekipe Auuuuu
Ma koliko god mi gotivili Dzeku zato sto je nas,Pellegrini jednostavno nema razloga da ostavi Negreda na klupi.Pa lik je u zadnjih 6-7 utakmica koje je igrao,na svakoj bio strijelac.Edin je imao sansu na pocetku sezone,priliku da zacementira mjesto u prvoj postavi,nazalost nije ju iskoristio.Nije poenta kome Negredo daje golove,vec to da ih daje.
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 02 nov 2013, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ipak mislim, da bi se on u drugom klubu snaso 1000x bolje negu u Cityu
Jednostavno nije to klub za njega
Ako je mogao Ibrahimovic otici iz Barce, moze i Dzeko iz Citya
Jednostavno nije to klub za njega
Ako je mogao Ibrahimovic otici iz Barce, moze i Dzeko iz Citya
Ocigledno je Pellegrini vidio da je Dzeko u losoj formi, dao ga da pocinje u prvu utakmicu sezone. Zna da nece dati gol. Kada ga ne dadne, ima razlog da ga stavi na klupu 10 utakmica bez izgovora
Zadnja izmjena: dinozu, dana/u 02 nov 2013, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
E jesi nasao ekipu protiv koje igraju i poredjenje, kao da je Chelsea. Bolji je argument da ja sad kazem "Jesi ti vidio 6-1 protiv ManUtd kad je Dzeko igrao?"harko8 je napisao/la:Negredo opet gol - i njega bi vi stavili na klupu
lol
I ja kritikujem Dzeku ako imam razlog, ali sto ti napisa.... neznam vala.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Trebao je on otici davno iz city a dobre su pare I niko nece da plati preko 20 mil !
Uce Edin ali je vec zavrseno. City ce lagano igrati i to je to.
Ne smijes na ovom podforumu imati misljenje. Sada moras pricati kako je Dzeko najbolji, kako Pelegrini ne zna sta radi jer u suprotnom ove siledzije ce navaliti k'o da nema sutra. Objektivnost je davno nestala sa ove teme.harko8 je napisao/la:Negredo opet gol - i njega bi vi stavili na klupu
lol
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Nebi bilo lose kad bi se bolje informisao jer bi vidio da je Negredo u zadnji 11 utakmica dao 3gola,a u zadnje 3 utakmice (prije ove) nije dao ni jedan.darker10 je napisao/la:Ma koliko god mi gotivili Dzeku zato sto je nas,Pellegrini jednostavno nema razloga da ostavi Negreda na klupi.Pa lik je u zadnjih 6-7 utakmica koje je igrao,na svakoj bio strijelac.Edin je imao sansu na pocetku sezone,priliku da zacementira mjesto u prvoj postavi,nazalost nije ju iskoristio.Nije poenta kome Negredo daje golove,vec to da ih daje.
Pozzz
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Slazem se da je to nekad tako, osjetio sam i ja, ali ako ti je argument 4 gola u 40 minuta protiv ove ekipe jer nema Dzeke, onda nemam sta reci osim da je objektivnost i kod tebe nestala.AjsKjub je napisao/la: Ne smijes na ovom podforumu imati misljenje. Sada moras pricati kako je Dzeko najbolji, kako Pelegrini ne zna sta radi jer u suprotnom ove siledzije ce navaliti k'o da nema sutra. Objektivnost je davno nestala sa ove teme.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
sta pricas bolan, ne izvaljuj se..odigrao u premier ligi 9 utakmica i dao pisljiva 3 gola, danas 4..darker10 je napisao/la:Ma koliko god mi gotivili Dzeku zato sto je nas,Pellegrini jednostavno nema razloga da ostavi Negreda na klupi.Pa lik je u zadnjih 6-7 utakmica koje je igrao,na svakoj bio strijelac.Edin je imao sansu na pocetku sezone,priliku da zacementira mjesto u prvoj postavi,nazalost nije ju iskoristio.Nije poenta kome Negredo daje golove,vec to da ih daje.
pa moraju nekad i pocijepati...ne mogu svaku gubiti ili minimalno pobjedjivati...
Ne logika je spominjati cetvrti gol Negreda protiv Norwicha, a inace je Cile tamo negdje kod Gornjeg Vakufa.viKK je napisao/la: ako je to logika , onda sam ja albert einstein . to je ona najgluplja formula koju koriste samo 11-godišnjaci
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 02 nov 2013, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Otvorite sebi temu Negredo i tamo mastrubirajte na njega, sta je sad Edin skrivio pa je ispisano 5 stranica pljuvanja. Jel igrao zadnju utakmicu - jest, jel se trudio - jest, jel zabio gol i podjelio asistenciju -jest. A vi i dalje pisete da se ne trudi, stvarno ste ofirni
Ajs ti si mi poznat !Ti pises kako je Mirza los I sada kritikujes Dzeku!Na svakoj temi ti kritikujes nase sportiste I nase ambasdore!Idi na neke druge forume nije ti ovde mjestoAjsKjub je napisao/la:Ne smijes na ovom podforumu imati misljenje. Sada moras pricati kako je Dzeko najbolji, kako Pelegrini ne zna sta radi jer u suprotnom ove siledzije ce navaliti k'o da nema sutra. Objektivnost je davno nestala sa ove teme.harko8 je napisao/la:Negredo opet gol - i njega bi vi stavili na klupu
lol
svaki trener ima svog igrača kojeg dovede s sobom,Pellegriniju je to Negredo i tako će i ostati...Treba biti muško i priznat da je Negredo explozivan igrač ali nije savršen....Sto se tice Dzeke,volio bih ga vidjet opet u Bundesligi...Dortmund/Schalke su ko stvoreni za njega....a ako bi morao ici u Italiju nek ode u Juve
..ali Hej! treba izdvojit za njega veliku mjesečnu platu 
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, ANamelessGhoul, bhfanatic14, BordoArmy88, BosnianRahatluk, budzak, Cwirek, drakemayelover, dzemil, edvaE2, Elddar, FerdinandF, galia95, GIBRA, Google Adsense [Bot], HariTz, Imamkarbarum, Jegres, kakarut, Kaunas, kontra, Majstorinho, moreno123, Mostarska, nedimmmm1337, Principatus, Rauber33, Sheyi, StevieG8, THEC, travuljasSs, tuzlanskinacin, unavita, VolimBiH96, Zaboljesutra i 279 gostiju.