Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dzeko treba glavu gore i nek nastavi. Kad udje, nek igra kao da je rezultat 2-2.
Dosta je tih glupih prica kako treba da se inati ili kako treba da trazi novi klub.
Dosta je tih glupih prica kako treba da se inati ili kako treba da trazi novi klub.
A je li igrao prije?Covjek mu je fino dao priliku na pocetku nije je dobro iskoristio i zasluzeno je na klupi,nije vam ovo nasa liga pa da igrac koji je dao proslu utakmicu gol mora igrati i sljedecu...Mozambik je napisao/la:Otvorite sebi temu Negredo i tamo mastrubirajte na njega, sta je sad Edin skrivio pa je ispisano 5 stranica pljuvanja. Jel igrao zadnju utakmicu - jest, jel se trudio - jest, jel zabio gol i podjelio asistenciju -jest. A vi i dalje pisete da se ne trudi, stvarno ste ofirni
- Ponos Torina
- Kontakt:
evo Dzeke
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Evo babe al mi nije drago!
Nimalo!!!!!
Nadam se da ce me lola obradovati!!!
Nimalo!!!!!
Nadam se da ce me lola obradovati!!!
nije tacno da nije iskoristio priliku..ocito nisi pratio..onda bar...informisi se malkice..zenicanin je napisao/la:A je li igrao prije?Covjek mu je fino dao priliku na pocetku nije je dobro iskoristio i zasluzeno je na klupi,nije vam ovo nasa liga pa da igrac koji je dao proslu utakmicu gol mora igrati i sljedecu...Mozambik je napisao/la:Otvorite sebi temu Negredo i tamo mastrubirajte na njega, sta je sad Edin skrivio pa je ispisano 5 stranica pljuvanja. Jel igrao zadnju utakmicu - jest, jel se trudio - jest, jel zabio gol i podjelio asistenciju -jest. A vi i dalje pisete da se ne trudi, stvarno ste ofirni
a eto negredo je iskoristio...
hahahahahaha pa gdje je nije iskoristio,pa vidis da je Dzeko na klupi a ne Negredo.......hurem je napisao/la:nije tacno da nije iskoristio priliku..ocito nisi pratio..onda bar...informisi se malkice..zenicanin je napisao/la:A je li igrao prije?Covjek mu je fino dao priliku na pocetku nije je dobro iskoristio i zasluzeno je na klupi,nije vam ovo nasa liga pa da igrac koji je dao proslu utakmicu gol mora igrati i sljedecu...Mozambik je napisao/la:Otvorite sebi temu Negredo i tamo mastrubirajte na njega, sta je sad Edin skrivio pa je ispisano 5 stranica pljuvanja. Jel igrao zadnju utakmicu - jest, jel se trudio - jest, jel zabio gol i podjelio asistenciju -jest. A vi i dalje pisete da se ne trudi, stvarno ste ofirni
a eto negredo je iskoristio...
Daj budite realni,nas je i sve to ali u zadnje vrijeme ne igra bas dobro sto jest jest,ne kazem ja sada da mu ne treba davati priliku,treba pa mozda se i vrati u staru formu,vec da ono sto je dosad odigrao ne zadovoljava igru velikog kluba kao sto je City...
Jbt puna BIH Pelegrinija,Mancinija,Susica....
- DonCorleone
- Kontakt:
Gledam na Spanskom C Futbol utakmicu i kada Dzeko izbori slobodni udarac, kaze jedan od komentatora da je Dzeko u deset minuta pokazao vise nego Negredo u citavih 45 minuta i da igra IMPRESIONIRAJUCE! Pozdrav papcima...
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 02 nov 2013, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
eto, Dzeko asistencija 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Hebe kevu ovaj Yaya sa ovim slobodnjacima

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Zasto je Negredo izasao na poluvremenu?
Nadam se da ga ne cuva za LP.
Zabi i ti Dzeko jedan i zbog sebe i zbog mene,oborit ces me na kladari ziv bio

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Pa moj Edine svi ga zabiše osim tebe, još samo Pantilimon da u stilu Begovića pogodi. Ajd imaš još 20 minuta fore
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hajd i ti Dzeko jos jedan 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Samo se ti nadajSamoZeljo je napisao/la:Zasto je Negredo izasao na poluvremenu?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Smijesno kako se jedna lopta nemore srediti za dzeku, svima ide samo njemu ne 
- Goalgetter
- Kontakt:
Steta sto ne uspije ova akcija izmedju Aguera i Dzeke. Taman je kepec mislio proslijediti do Dzeke, ali onaj crnjo postavi nogu.
dzeko ako danas ne zabijes neces nikad 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
dzeko ako danas ne zabijes neces nikad 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
dinozu je napisao/la:Ocigledno je Pellegrini vidio da je Dzeko u losoj formi, dao ga da pocinje u prvu utakmicu sezone. Zna da nece dati gol. Kada ga ne dadne, ima razlog da ga stavi na klupu 10 utakmica bez izgovora
Ovu temu treba preimenovati u 'Kolektivna sizofrenija'.
Mancini i Pelegrini trebaju robijati za gnusne zlocine koje su pocinili trenirajuci Siti.
To je klub koji je svjesno upropastio Adebajora, Robinja, Milnera i mnoge druge igrace. Igraci nista nisu krivi, zapostavljani su uprkos izvanrednoj formi. Isto su radili nasem Dzeki.
Ljudi vode 6:0 a ovdje pljuste kritike
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
'Ajde Solskjæru, utrpaj barem jedan. 
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], General505, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], kontra, Napapijri, Proximic, ronaldo99, samoposmatram, SanaBosna, Sarun, Sveti, tuzlanskinacin i 152 gosta.