Da,sad igramo sa Celikom u srijedurealno je napisao/la:odmorite i sacuvajte kojeg igraca za vazno gostovanje,mi cemo doci da odbranimo 4:0

Moderator/ica: GracanicaAA
Da,sad igramo sa Celikom u srijedurealno je napisao/la:odmorite i sacuvajte kojeg igraca za vazno gostovanje,mi cemo doci da odbranimo 4:0
Da brate, RESPECT za njihDrzavaTuzla je napisao/la:Usput sam sad vidio na fb da su neki mladji navijaci osnovali grupu "Brigada" pa cestitam i na tome, samo gurajte.
Ma Mujka se samo uklopio u sivilo ekipe.GracanicaAA je napisao/la:Da brate, RESPECT za njihDrzavaTuzla je napisao/la:Usput sam sad vidio na fb da su neki mladji navijaci osnovali grupu "Brigada" pa cestitam i na tome, samo gurajte.
Danas su super navijali, vidit cete na videu kad dode.
Steta sto Mujkic nije proradio do sad kako je znao u Bratstvu
Meni je drago sto je zabio Junior Husobaltazar1 je napisao/la:nakon 10 komada one sezone Omladincu evo ga opet "destka s lukom"![]()
nisam siguran jesul ovo najveće pobjede u historiji lige ali i ako nisu, jesu sigurno pri samom vrhu
Suljićev hat-trick za samo 6 minuta je sigurno rekord lige
i što je još moćnije imao sam dojam da nismo ni igrali na 100% mogućnosti + nisu nam igrala možemo reći 3 prvotimca, Delić, Halilović i Salkić
naravno...tu je Poturalić, Mrković se vrti oko prve ekipe, Karika, Kahrimanović, Šiška mali iz juniora je par puta bio na klupiGracanicaAA je napisao/la:Meni je drago sto je zabio Junior Huso
Drago mi je sto ubaciva Juniore da igraju
Ma nek ubacuje nasu djecu malobaltazar1 je napisao/la: naravno...tu je Poturalić, Mrković se vrti oko prve ekipe, Karika, Kahrimanović, Šiška mali iz juniora je par puta bio na klupi
ima par zanimljivih klinaca, eh sad šta će biti od njih vidjet ćemo a da ima perspektive - ima je
Bit ce i golovabaltazar1 je napisao/la:Srijeda; 13:30, Kup BiH, 1/8 finala, druga utakmica
Bratstvo - Čelik (0:4)
kad smo mogli Podgrmeču 10 komada, možemo i Čeliku pola od toga![]()
šalu na stranu, samo nek bude lijepo vrijeme i da pogledam dobru utakmicu i ja zadovoljan...veća mi je briga Rudar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.