Ljudi su zasluzeno dobili, hrabro su igrali citavu utakmicu i isplatilo im se.Claus je napisao/la:Da vidim, koliko vas je Leverkusen povalio![]()
Pa od mrtvog Braunschweiga oni izgube.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Seviljazgmiky je napisao/la:ajax 1, porto 2, real 2, sevilla 1 i napoli 1...ukupno 5.21
da vidimo ko će zahebati stvar
Allegri je gospodin!
Kurbla je napisao/la:TIKET 1: (Zasto ne uzeti nesto do 18h)
Bayern 2 @1,25 (ne svidja mi se nikako, ali moram ga imati na tiketu)
Bayern II 1 @1,25
Man City 1 @1,20
Celtic 1 @1,30
Linfield 1 @1,15
Dinamo 2 @1,30
Zenit 1 @1,25
Fenerbahce (Koš) 2 @1,15
Kvota: 5,24
Uplata: 50
TIKET 2:
Man Utd 2 @1,55
QPR 1 @1,80
Coventry 1 @1,55
Wolves 1 @1,45
TNS 2 @1,65 odgodjeno
Kvota: 10,35
Uplata: 20
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
AJAX-VITESSE 1 1.55, over 3.5 1.95
mnogi sumnjaju u ajax ali ja mislim da će dobiti ovu utakmicu, vitesse je nezgodan protivnik ali nije to vitesse od lani koji je redom šamarao velike pa tako i ajaxa...Ajax inače laganije ulazi u utakmicu pa je moguće da gost povede i možda sačuva vodstvo do poluvremena.
Očekujem ovdje golijadu i konačno dobru predstavu kopljanika i pobjedu domaćina
i ovaj ajax nabijem na k...
mnogi sumnjaju u ajax ali ja mislim da će dobiti ovu utakmicu, vitesse je nezgodan protivnik ali nije to vitesse od lani koji je redom šamarao velike pa tako i ajaxa...Ajax inače laganije ulazi u utakmicu pa je moguće da gost povede i možda sačuva vodstvo do poluvremena.
Očekujem ovdje golijadu i konačno dobru predstavu kopljanika i pobjedu domaćina
i ovaj ajax nabijem na k...
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 02 nov 2013, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
Vecerasnji posto ce me glupi nadal oboriti nemoze set uzeti jedan ;(

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
pikado:
Masters 1/4
Wade - Whitlock 1 @1,80
Iako mi krasi profil i favorit mi je gdje god nastupao, Whitlock večeras ima tešku zadaću.. I ne znam hoće li uspjeti konkurirati preporođenom Wadeu. Uzimam jedinicu radi trenutne forme Jamesa, te kvote koja je ista na oba igrača, mada je ovaj trenutno jači od Australca.
Taylor - Newton 1 @1,20
I oni koji ne prate pikado znaju tko je Phil Taylor, ne moram uopće analizirati par.. Čovjek živi ovaj sport zadnjih 20 godina.. I sada, u 53. igra najbolji pikado karijere. Wes Newton nije bezazlen igrač, al i sam je svjestan da je pobjeda u četvrtfinalu nad Taylorom gotovo nemoguća misija.
Masters 1/4
Wade - Whitlock 1 @1,80
Iako mi krasi profil i favorit mi je gdje god nastupao, Whitlock večeras ima tešku zadaću.. I ne znam hoće li uspjeti konkurirati preporođenom Wadeu. Uzimam jedinicu radi trenutne forme Jamesa, te kvote koja je ista na oba igrača, mada je ovaj trenutno jači od Australca.
Taylor - Newton 1 @1,20
I oni koji ne prate pikado znaju tko je Phil Taylor, ne moram uopće analizirati par.. Čovjek živi ovaj sport zadnjih 20 godina.. I sada, u 53. igra najbolji pikado karijere. Wes Newton nije bezazlen igrač, al i sam je svjestan da je pobjeda u četvrtfinalu nad Taylorom gotovo nemoguća misija.
U desetom selu živi Antuntun!
Darda-Jolly, hrvatska košarka.
Domaćini bez prvotimaca i sa samo 6 igrača u rosteru, Premier daje kvotu 1,40 što je vrlo visoka kvota s obzirom na okolnosti. U ostalim kladionicama kvota je oko 1,20. Ako neko ima i hendikep 7,5 ili 8,5 mislim da se isplati i to odigrati. Sretno
Domaćini bez prvotimaca i sa samo 6 igrača u rosteru, Premier daje kvotu 1,40 što je vrlo visoka kvota s obzirom na okolnosti. U ostalim kladionicama kvota je oko 1,20. Ako neko ima i hendikep 7,5 ili 8,5 mislim da se isplati i to odigrati. Sretno
Pustiću sunce da topi ljubav!
Jedan predlog za one koji vole specijalna kladjenja.
Utakmica:
Rayo - Real madrid zbroj zutih kartona (7.5) UNDER 1.7
Sudija u posljednjih par utakmica ima prosjek izmedju 3-5 zutih.Ako odemo malo dublje u analizu njegovog sudjenja bilo je utakmica u kojima je djelio po 8 zutih pa cak i vise.Medutim mislim da ce Real ovo rezultatski rjesiti u ranoj fazi utakmice pa da zbog toga nece biti neke nervoze i preko kartona.
Utakmica:
Sudija u posljednjih par utakmica ima prosjek izmedju 3-5 zutih.Ako odemo malo dublje u analizu njegovog sudjenja bilo je utakmica u kojima je djelio po 8 zutih pa cak i vise.Medutim mislim da ce Real ovo rezultatski rjesiti u ranoj fazi utakmice pa da zbog toga nece biti neke nervoze i preko kartona.
Evo rekreativno listic, mozda i prodje :
Milan - Fiore 1 @ 2.20 (s.t.) ; Mega Vizura - MZT 2/1 @ 5,50
Milan zato sto je red vise da pobjede, a MZTu igraci su stari da bi izdrzali dva dobra poluvremena tako da mislim da ce prvo bolje odigrati .
Milan zato sto je red vise da pobjede, a MZTu igraci su stari da bi izdrzali dva dobra poluvremena tako da mislim da ce prvo bolje odigrati .
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
- masteRofPoker
- Kontakt:
Nesto slicno sam bas poceo da pisem.HaHu1x2 je napisao/la:Evo rekreativno listic, mozda i prodje :
Milan 1
Baloteli gol
Mega Vizura 1
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Milan-Fiorentina 1 2.20, pk 1/1 3.45
kao što kolege kažu, vrijeme je da Milan dobije i mislim da hoće, probati možda i handicap
Milan-Fiorentina h0:1 1 3.60
kao što kolege kažu, vrijeme je da Milan dobije i mislim da hoće, probati možda i handicap
Milan-Fiorentina h0:1 1 3.60
ramos4 je napisao/la:Jedan predlog za one koji vole specijalna kladjenja.
Utakmica:
E ne mogu da vjerujem kakvi mi se pehovi dogadjaju.
U 93 minuti ispucavanje za real i Modric dobija 8 zuti za neki prigovor.
Tuga
63-78hoshafka je napisao/la:Darda-Jolly, hrvatska košarka.
Pustiću sunce da topi ljubav!
Fordinjo je napisao/la:Today 15:30 Braunschweig - Bayer Leverkusen Handicap (1:0) 2 @2,30
Today 16:00 Manchester City - Norwich City Over(3,5) @2,20
Today 18:30 Arsenal FC - Liverpool FC Double chance X2 @1,65
Today 18:45 Ajax Amsterdam - Vitesse Arnhem Double chance X2 @2,40
Today 20:00 Rayo Vallecano - Real Madrid Over(3,5) @1,85
@37.07
Today 18:45 Ajax Amsterdam - Vitesse Arnhem 2 @5.5
bevanda4 je napisao/la:pikado:
Masters 1/4
Wade - Whitlock 1 @1,80
Taylor - Newton 1 @1,20
Wade 8-7
Taylor 8-2
U desetom selu živi Antuntun!
Kurbla je napisao/la: TIKET 3:
Napoli 1 @1,25
Real M 2 @1,25
Anderlecht 1 @1,20
Salzburg 1 @1,20
Legia 1 @1,35
Kvota: 3,04
Uplata: MAX BET!
Stvarno katastrofa, ali sve u svemu dan u plusuKurbla je napisao/la:TIKET 4:
Kaufbeuren - Landshut vise od 5,5 @1,60
Bremenhaven - Ravensburg vise od 5,5 @1,75
Cedevita - Siroki (+15,5) 2 @1,85
Sparta P 1 @1,60
Basel 2 @1,65
Ajax 1 @1,55
Juventus 2 @1,90
Kvota: 40,27
Uplata: 20
TIKET 5: (Druze Bevanda, moram jedan, pa vikend je)
Juventus X2 @1,23
Napoli 1 @1,20
Real M 2 @1,30
Arsenal 1X @1,29
Twente 1 @1,20
PSV 1 @1,35
Anderlecht 1 @1,20
Salzburg 1 @1,20
Porto 2 @1,35
Legia 1 @1,30
Steaua 2 @1,25
Nacional M 1 @1,40
Kvota: 17,73
Uplata: 30
hvala ispratio sam ovaj (Y)Kurbla je napisao/la:Kurbla je napisao/la: TIKET 3:
Napoli 1 @1,25
Real M 2 @1,25
Anderlecht 1 @1,20
Salzburg 1 @1,20
Legia 1 @1,35
Kvota: 3,04
Uplata: MAX BET!
Nadam se da se ne ljutis sto te citiramKurbla je napisao/la: Stvarno katastrofa, ali sve u svemu dan u plusu
Posto vidim da uplacujes malo vecu svotu itd sto ne probas na manje parova do 5 parova posto ja vecinom tako radim i u vecini slucajeva prolazim.
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
hoshafka, bevanda i kurbla bravo momci 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.