ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- francobaresi
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Rafa neprepoznatljiv. Nije to ni blizu onog Rafe od prije par sedmica i američke turneje. Igra u Parizu kao da je tu samo zbog odrađivanja posla.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ima on namjeru, stalo mu je, ali ga udarci nikako ne slušaju. Ne može da veže nekoliko dobrih poena. Jednu od one 3 brejk lopte je morao iskoristiti, ali previše oscilira, nekonstantan je, što nismo navikli da gledamo od njega. Doduše, ni David mu ne pomaže, čovjek još nije 'chokno'.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
-
- Kontakt:
Puno dijagonala koje na ovoj podlozi ne odmicu protivnika iz terena kako je on to navikaformance je napisao/la:Ima on namjeru, stalo mu je, ali ga udarci nikako ne slušaju. Ne može da veže nekoliko dobrih poena. Jednu od one 3 brejk lopte je morao iskoristiti, ali previše oscilira, nekonstantan je, što nismo navikli da gledamo od njega. Doduše, ni David mu ne pomaže, čovjek još nije 'chokno'.
David te dijagonale koje i nisu lose sa lakocom vrati svojim bekhendon dtl na rafin bekhend i to cini dosta duboko, na nekoj drugoj podlozi bi taj udarac bio po sredini i dosta plitak i onda bi Rafa imao slobodnu stranu sa FH-om
Malo vise paralela i konstantnosti i bice u finalu, a onda ...
A vala i ovaj David ko nadrogiran. Frajer zagrizo i ne popušta sekunde. Ukočila mu se vilica, ne može i da hoće.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
...će ga Đoković laganice odraditi.samosarajvo je napisao/la:Malo vise paralela i konstantnosti i bice u finalu, a onda ...

Šta jeformance je napisao/la:A vala i ovaj David ko nadrogiran. Frajer zagrizo i ne popušta sekunde. Ukočila mu se vilica, ne može i da hoće.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ferrer dosta dobar, kako smo navikli, igra odlicno. Nije se predao u svlacionici, ali pitanje koliko jos moze ovako. Nadal ce jednom proradit, ne moze on ovako igrat cijeli mec a onda je pitanje koliko moze Ferrer
Ma ovi najbolji ovo tankiraju, pustiti li ove slabije da pobjede
Ma ovi najbolji ovo tankiraju, pustiti li ove slabije da pobjede

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
moguce, zasto da ne? Podloga koja mu vise odgovara, u boljoj je formi, zeljan uspjeha i to je to...Claus je napisao/la:...će ga Đoković laganice odraditi.samosarajvo je napisao/la:Malo vise paralela i konstantnosti i bice u finalu, a onda ...
Šta jeformance je napisao/la:A vala i ovaj David ko nadrogiran. Frajer zagrizo i ne popušta sekunde. Ukočila mu se vilica, ne može i da hoće.Žao ti Nadala?
Rafa je uradio sta je trebao ove sezone...sve i da izgubi veceras (ili od Noleta 6:0,6:0) i da ne uzme ni jedan mec na zavrsnom turniru ova godina je njegova

Vid hajvana, počeo i poluvoleje ko Edberg igrati, hebo sebe.

Suosjećam sa bratom pitarom. Mada bi i on vjerovatno volio da ovo Rafa izgubi.Claus je napisao/la:Šta jeŽao ti Nadala?
![]()

Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
-
- Kontakt:
ma ne bi makar sutra sa nulama od djokovica biloformance je napisao/la:Vid hajvana, počeo i poluvoleje ko Edberg igrati, hebo sebe.![]()
Suosjećam sa bratom pitarom. Mada bi i on vjerovatno volio da ovo Rafa izgubi.Claus je napisao/la:Šta jeŽao ti Nadala?
![]()
Rafa pravi brejk u sljedećem gejmu.
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
-
- Kontakt:
Imo je vala šansi dosad, prvo 0:40 u prvom Davidovom pa i u sljedecem mescini dva puta po prednost...formance je napisao/la:Rafa pravi brejk u sljedećem gejmu.
kako malo ovih forehanda kao ovaj zadnji smo vidjeli danas od nejga, a gledamo ih cijelu godinu

Nego, misliš li da ima nešto više od "tankiranja" Londona i turnira prije. To je, poslije GS-ova, najvažniji turnir, ali Rafa ga ne uspijeva osvojiti. Ne vjerujem da je zato što mu se jednostavno "ne igra".samosarajvo je napisao/la:moguce, zasto da ne? Podloga koja mu vise odgovara, u boljoj je formi, zeljan uspjeha i to je to...Claus je napisao/la:...će ga Đoković laganice odraditi.samosarajvo je napisao/la:Malo vise paralela i konstantnosti i bice u finalu, a onda ...
Šta jeformance je napisao/la:A vala i ovaj David ko nadrogiran. Frajer zagrizo i ne popušta sekunde. Ukočila mu se vilica, ne može i da hoće.Žao ti Nadala?
Rafa je uradio sta je trebao ove sezone...sve i da izgubi veceras (ili od Noleta 6:0,6:0) i da ne uzme ni jedan mec na zavrsnom turniru ova godina je njegova

formance je napisao/la:Vid hajvana, počeo i poluvoleje ko Edberg igrati, hebo sebe.

Trk na kakvu online kladionicu i uplaćuj na Nadala.formance je napisao/la:Rafa pravi brejk u sljedećem gejmu.

Ocu ruznom pogino dabogda! dabogda nikad gace ne izvuko
Neam para.Claus je napisao/la:Trk na kakvu online kladionicu i uplaćuj na Nadala.

Rafi ko da su nešto u piće metnuli prije meča.
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
-
- Kontakt:
tankiranja Londona i turnira prije? turnira prije mozda, londona sigurno ne
Eh sad zasto ga nije uspio osvojit dosad..ima dosta razloga
Ima i do podloge i dvorane naravno, ali dobar dio je i u cinjenici da se igra na kraju godine
edit:
evo ga, kljucni gem
nece mi biti zao sta god da se desi izgubio izgubio
sto rece formance mozda je i bolje
pobjedi dobro i jest
sutra na novaka pa sta bog da 

Ima i do podloge i dvorane naravno, ali dobar dio je i u cinjenici da se igra na kraju godine
edit:
evo ga, kljucni gem

nece mi biti zao sta god da se desi izgubio izgubio

pobjedi dobro i jest

Zadnja izmjena: samosarajvo, dana/u 02 nov 2013, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
Slažem se.samosarajvo je napisao/la:tankiranja Londona i turnira prije? turnira prije mozda, londona sigurno ne

Volej.

Nema opravdanja.formance je napisao/la:Rafi ko da su nešto u piće metnuli prije meča.

I do činjenice da takvi uslovi direktno više odgovaraju njegovim glavnim konkurentima. Znaš kad bi ga Feđa dobio da se igra na šljaci ili nekom sporom betonu?! - Nikad, taman igrali na novu godinu.samosarajvo je napisao/la:Ima i do podloge i dvorane naravno, ali dobar dio je i u cinjenici da se igra na kraju godine

Samo ga pritisni Rafa, samo ga pritisni i ima da prsne ko nuklearni reaktor u Černobilu.
Hahahahahahahaha.

Zadnja izmjena: formance, dana/u 02 nov 2013, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Gotovo! Rafa je u finalu!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.