Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- reds_forever
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Jedino Sturridge nesto pokusava..
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- donCorleone1892
- Kontakt:
vidim neki su furaju na dečka čiji pulen upravo dominira terenomTorres_9 je napisao/la:izbacit ce flanagana ubaciti kutinja, staviti tourea na beka ako je normalan bibliotekar

Rodgers sigurno ima neki razlog zbog čega je stavio Flanagana na beka a ne Tourea

Uglavnom ima da se igra još 45 min i nadam se da će Rodgers prosvijetliti igrače

- Ponos Torina
- Kontakt:
Coutinho umjesto Hendersona pod hitno,napraviti pritisak na zadnju liniju Arsenala i postici gol sto prije pocetkom drugog poluvremena....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Pa jbg decki, Arsenal je jednostavno bolji.
sto im ne daje za pravo da se setaju terenomnerkolfc je napisao/la:Pa jbg decki, Arsenal je jednostavno bolji.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Flano je ok, Henderson je trebo ono zabit, ne znam koji mu je djavo, prepo se šanse. Nismo tolko loši, treba Kutinjo da udje.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Mnogo mnogo bolji.nerkolfc je napisao/la:Pa jbg decki, Arsenal je jednostavno bolji.
Gubimo mnogo igranjem Flanagana,u napadu smo 0 po desnoj strani,ne moze se nista reci bolje ni za lijevu stranu,Enriqe je za ovog Alya Roberto Carlos. Toure i Staridz najbolji.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nije Flanagan lose igrao, ali mislim da ce ga u drugom dijelu zamijeniti Coutinho. Hendersona staviti na desno krilo, ispred Tourea.
- donCorleone1892
- Kontakt:
Ma samo Coutinha ubaciti, Sule i Stu malo da se trznu i iskoristiti slabost Arsenala a to je obrana.
Liverpool mnogo bolji dok nije primio gol, kasnije ko da se igra 88'min.

Liverpool mnogo bolji dok nije primio gol, kasnije ko da se igra 88'min.

- BeyKopites
- Kontakt:
Mora da se šališ?Osim ako misliš da jedini pokušava da uprska svaku moguću akciju koja krene, mada i tada nisi upravu jer ima još kandidata za tu titulu.reds_forever je napisao/la:Jedino Sturridge nesto pokusava..
Loše je ovo, sredina zakazala totalno...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- Carragher23
- Kontakt:
nevjerovatno kako smo lose odigrali u Hendersona noge kao da su od olova nema trcanja i pritiska kao u prosloj utakmici a pasa prema Suarezu i Sturridgeu i ne pomislja da posalje treba tu uci Coutinho i napadati na Pera i Kosa tesko da oni mogu zaustaviti SAS uglavnom ocajno prvo poluvrijeme nadam se boljem drugom poluvremenu
LIVERPOOL FC
henderson je dosta los, ne vidi se. Za razliku od prosle utakmice kad je radio dobar presing sada ga nema. Imam osjecaj da se prepao.
Cissokho kao da se umorio, njemu je Sagna(cini mi se) pobjegao kod gola, par minuta kasnije nije mogao da istrci nazad u odbranu
Od flanagana nisam nesto ni ocekivao, da sam bio na BRovom mjestu stavio bih sterlinga prije njega
Ipak, nije meni problem sto smo primili go od najefikasnije ekipe lie, nego sto nismo stvorili postenu sansu za pogodak, ovo mora puno bolje
Cissokho kao da se umorio, njemu je Sagna(cini mi se) pobjegao kod gola, par minuta kasnije nije mogao da istrci nazad u odbranu
Od flanagana nisam nesto ni ocekivao, da sam bio na BRovom mjestu stavio bih sterlinga prije njega
Ipak, nije meni problem sto smo primili go od najefikasnije ekipe lie, nego sto nismo stvorili postenu sansu za pogodak, ovo mora puno bolje
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Koja sredina?BeyKopites je napisao/la:Mora da se šališ?Osim ako misliš da jedini pokušava da uprska svaku moguću akciju koja krene, mada i tada nisi upravu jer ima još kandidata za tu titulu.reds_forever je napisao/la:Jedino Sturridge nesto pokusava..

Brendan je genije.Ovakvu taktiku niko ne bi mogao smisliti.Pa šanse nisi stvorio nikako.

Ja bi uveo Sterlinga i Coutinha odmah,nek sve ide u pm.
You'll never walk alone.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa dobro, ne igramo protiv Kardifa nego protiv Arsenala.
@Believe.
Odma da ti kazem, ne seri!
@Believe.
Kakvo setanje? Pa ja mislim kad bi se Gerrard jos malo povukao i pratio igrace nazad mi neb' mogli prebaciti loptu preko pola igralista. Arsenal kad uzme loptu, nasi mogu samo gledati kako se oni dodaju između redova kakve samo majstore imaju, jedino Sahko je odradio odlicno poluvrijeme, zvijer! Suarez je bio dobar al' moze puno bolje.
- reds_forever
- Kontakt:
BeyKopites je napisao/la:Mora da se šališ?Osim ako misliš da jedini pokušava da uprska svaku moguću akciju koja krene, mada i tada nisi upravu jer ima još kandidata za tu titulu.reds_forever je napisao/la:Jedino Sturridge nesto pokusava..
Ostali ne mogu ni to
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
A dobro,ko je stvorio šansu u prvom za nas?OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa dobro, ne igramo protiv Kardifa nego protiv Arsenala.
@Believe.

Možeš li mi objasniti,ko je krivac za ovako lošu igru?

Da nije slučajno Brendan Rodgers?
You'll never walk alone.
Cissokho je kritično odigrao, u napadu je slabo, slabo šta uradio. Gotovo ništa. Flanagan veoma, veoma dobar.
Igra kao igra - preloša.
Vaditi jednog štopera iz igre podhitno.
Igra kao igra - preloša.
Vaditi jednog štopera iz igre podhitno.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
In Rodgers we trust !!!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- BeyKopites
- Kontakt:
Sredina = carevo novo ruhoBelieve je napisao/la: Koja sredina?![]()

A ne, stvarno, uzima nas Arsenal na odličan početni press i na stari dobri dupli pas.Na desnoj strani nekoliko puta ispali ko s Marsa

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.