Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
više nego zasluženo!
-
- Kontakt:
Golcina.. Sreca pa ga stavih za kapitena na fantasyu... 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
RAMIZ KING!
(Giroud je fulio dvije dobre sanse i onda se bojis kazne ali Ramiz je tu)
(Giroud je fulio dvije dobre sanse i onda se bojis kazne ali Ramiz je tu)
nema vise velski zidan, onaj zidan je bio francuski ramsey...
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
suarez se dosta "fino" ponaša. Nema glumatanja, primi ruku kad mu pruži neko da ustane.
da li je to nešto simptomatično?
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
naravno da jeste 

Wenger zatvara tekmu. Monreal umjesto Rose.
Rutinski do kraja.
Rutinski do kraja.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dobra pobjeda, solidna igra, samo je odbrana u par navrata loše intervenisala. Ne treba puno pametovati, rezultat iz ril.
Nadati se da će se Wenger isprsiti u Januaru i maznuti Suareza, a onda šta bude.
Nadati se da će se Wenger isprsiti u Januaru i maznuti Suareza, a onda šta bude.

NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
-
- Kontakt:
Gledaj onog kloca Jenkisona nizasta ga bog nije dao, kakav levat majko mila...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Cestitke na zasluzenoj pobjedi, iako ste mogli primiti makar gol u drugom 

Taman razmisljam kako je cijeli tim odigrao dobro, jako pametno prije svega, kad ove dvije gluposti- poigravanje Szczesnog i ona greska odbrane. Sva sreca pa nas nisu kaznili.
Vidi se da su momci odlicno pripremljeni, stalno vrse pritisak kada je lopta kod protivnika, ne srljaju prema naprijed, strpljivo grade napad. Sve u svemu, odlicno.
Vidi se da su momci odlicno pripremljeni, stalno vrse pritisak kada je lopta kod protivnika, ne srljaju prema naprijed, strpljivo grade napad. Sve u svemu, odlicno.
Zadnja izmjena: rogeRF, dana/u 02 nov 2013, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
Izdržati, to je temelj vrline!
Aferim 

- Carragher23
- Kontakt:
takav je od kako je se vratio nema vise glumatanja mahanja rukama svadje sa sudijama a ne samo na ovoj utakmiciwork je napisao/la:suarez se dosta "fino" ponaša. Nema glumatanja, primi ruku kad mu pruži neko da ustane.

LIVERPOOL FC
Kako sam nagodan. Ocekujem pohvale na Artetin racun. :ugeek:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Možemo sad očekivati pozivanje na velelpnu historiju Liverpula
-
- Kontakt:
ONaj Arteta u zivotu nije odigrao dobro ko veceras, sva sreca jer da je odigrao na svom uobicajenom nivou tesko bismo pobjedili jer je onaj Rosicki nesposoban za bilo sta. Scezni bio odlican u dva navrata kad je Liverpool prijetio ali mogao je zbog nonsalancije biti kaznjen ali zasluzen CS. Odbrana veoma dobra pogotovo Koscielny i Gibbs mada ni Mert i Sagna nisu bili losi. Vezni red iako desetkovan ocekivano izdominirao Liverpoolov, Ozil se setao ali kad je trebalo pokazao je klasu, Ramsey u formi zivota, Cazorla osim par petljanja fantastican, Giroud bi bio stroj od napadaca samo da zna zabiti zicer hebo ga zicer kako ono da fulas klocu?
Gibbs se povrijedio vjerovatno par sedmica out a onda i mozda mjesec koji jer ipak Mengele i ekipa nikad nece zakazati. Iz godina pracenja Arsenala skontao sam da je Wenger veliki fan teskih levata i kloceva pa tako JEnkisonu daje sansu sa klupe iako nije bilo potrebe nakon njegove simultanke protiv Chelsija da mu digne samopouzdanje, ali uzaludno je to drvo ne mozes nauciti da igra. Da nam je igrao Wilshere umjesto Rosickog vidjeli bi debakl Liverpoola ovako samo simpaticna pobjeda i nista vise.
Gibbs se povrijedio vjerovatno par sedmica out a onda i mozda mjesec koji jer ipak Mengele i ekipa nikad nece zakazati. Iz godina pracenja Arsenala skontao sam da je Wenger veliki fan teskih levata i kloceva pa tako JEnkisonu daje sansu sa klupe iako nije bilo potrebe nakon njegove simultanke protiv Chelsija da mu digne samopouzdanje, ali uzaludno je to drvo ne mozes nauciti da igra. Da nam je igrao Wilshere umjesto Rosickog vidjeli bi debakl Liverpoola ovako samo simpaticna pobjeda i nista vise.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 02 nov 2013, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.