FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 02 nov 2013, 20:18

@TzBulevar87
Hvala na savjetu, slazem se da ne trebam pisati o necemu sto neznam..pozzz
P.S. Da me neko nebi pogresno shvatio gosp. Miralema Sumana izuzetno cijenim i postujem
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 02 nov 2013, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 02 nov 2013, 20:20

joksimovic je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:pa eto mu imena nek predlozi pa nek kaze sto nece ovi od navedenih: Memisevic, Mujezinovic , Denis Karic, Sakib, Marjan Djuric...znaci radi se o 3 kola..a ko ce mu predlozit, ovih 5% koji znaju su pod emocijama nije im do imena njihovog, a ostali je.i me ako znaju i ko je Lepina ili Mitke ili prepoznat Rizaha u gradu itd itd...

eto ko kontaktira s njim ispred udruzenja dobio je ovdje 5-6 imena najmanje , nek se pitaju ljudi, mozda nece niko od njih ali bar da znamo da ih ne kujemo u zvijezde vise- pojedince bar
Jedini koji vrijedi i ima rezultate ,a prije svega dokazan je- Malkočević.Argumenti su dovoljno je reći njihovi rezultati,Ama baš niti jedan nabrojani, nema rezultat -nikakav iza sebe.Svi isto kao i Karić poznati po korupciji.
Zašto ne razmišljati o RIzahu,Bašiću,Durgutoviću,Voji.Niko ne spomonje čovjeka koji je možda zaboravljen,a imao je dobre rezultate - Hadžimahovića.

Dajte nam našu djecu godišta ;86 i dalje,a ima ih sigurno da se sastavi jedna ekipa,gdje prije svega nemamo troškova stana,hrane itd.
ovaj opet sa nasom djecom :D
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 nov 2013, 20:22

Kakva nasa djeca,sta je sa vas?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 02 nov 2013, 20:25

@joksimović nastavlja dominirati :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 nov 2013, 20:30

I jel smajli dobio nogu?

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 02 nov 2013, 20:32

Ja kolko sam skontao trazi se rjesenje
tuzlanska Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 nov 2013, 20:33

Samo da vam kazem ako svi znaju kritikovati od A do Ž onda svi treba i da daju petaka za ulaz. To bi bilo posteno, danas je 1000 ljudi otislo kuci isfrustrirano, dali pare i nisu nista vidjeli, valjda bi trebalo da su oni ti kojima treba izaci i reci sta je i kako je. Svi su nezadovoljni..

Ovim sto sam napisao ne dovodim niciju ljubav prema Slobodi u pitanje, samo ako vec hocemo nesto prvi mi moramo pumpat pare, a ne sam Azmir i da nam covjek ispunjava zelje.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 02 nov 2013, 20:40

tuzlak1987 je napisao/la:Samo da vam kazem ako svi znaju kritikovati od A do Ž onda svi treba i da daju petaka za ulaz. To bi bilo posteno, danas je 1000 ljudi otislo kuci isfrustrirano, dali pare i nisu nista vidjeli, valjda bi trebalo da su oni ti kojima treba izaci i reci sta je i kako je. Svi su nezadovoljni..

Ovim sto sam napisao ne dovodim niciju ljubav prema Slobodi u pitanje, samo ako vec hocemo nesto prvi mi moramo pumpat pare, a ne sam Azmir i da nam covjek ispunjava zelje.
U pravu si druze!
tuzlanska Sloboda

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 02 nov 2013, 20:43

Ma kakvih 1000 ljudi 250 je bilo u prvom poluvremenu u vrh glave, nece ljudi da danu 5km realno ja cu svaki put dat odvojit od usta ako treba, ali treba privuci druge ljude citav zivot su isti ljudi na stadionu, karte po 2-3km stavit i privuc vise ljudi na tribine, za 5km se stvarno nema nista vidit samo zivce izgubit, i to bi se trebalo predlozit Azmiru da spusti cijene karti.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 02 nov 2013, 20:43

Danas nije bilo vise od 300 ljudi koji su platili ulaznicu, a sto se tice Smajla izgleda da cemo ga jos gledati, osim ako on ne bude covjek pa sam da ostavku,ili da igraci svi od jednog zatraze zahtjev kod Azmira za njegovu smjenu, i to je rekao, kaze svakog ponedeljka sa njima razgovaram i trazim da mi kazu sta im smeta, i nikad nista ne kazu, pa su neki rekli pa ko ce govorit protiv trenera, pa da ne igra, azmir rece nek se meni obrate i nema problema. Znaci fudbaleri, vjerovatno je i vama dosta da vas se napada, fino svi u prvom timu i zajednicki uglas protiv Smajla se okrenite i zatrazite njegov odlazak, i ode Smajl

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 nov 2013, 20:47

Ovaj mutavi da je covjek sam bi podnio ostavku,al vidimo da nema obraza..kako gledam cuvace ga Azmir jos ova tri kola i onda noga..mada i kad bi ga otpustio ne bih se osjetio njegov nedostatak,jer i ovako dzaba uzima pare,citavo ovo prvenstvo smo kao bez trenera..

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 02 nov 2013, 20:53

JTS je napisao/la:@joksimović nastavlja dominirati :lol:
Takva razmišljanja i tebi sličnim poručujem da- da malo proučite istorijat našeg kluba,Vjerujte da mi je muka od takvih,jer ponekad imam osjećaj da se radi o nekim klošarima kojima je vrlo bitno ovdje psovati ,vrijeđati sve što je vrijedilo u Slobodi.Zbog takvih ću se nastaviti boriti za sve one koji su dali sve odsebe da naš klub prije svega promovišu,kao i uzdignu na takav stadij, da mi danas iako igramo u ovoj ligi, imamo više mladih reprezentativaca nego neki Premijerligaši.Nije mi jasno da ako želim pomenuti našu djecu,naše bivše igrače koju garantujem viiii ,i ne poznajete -zašto toliko podsmijavanje.Po meni svako onaj ko voli svoj klub, cijeni i one koji su bili odlični igrači,a ti isti igrači koje znam pojedinačno udušu su nam ostavili, sve one trofeje na polici našeg kluba.Znam i na koji način smo izgubili svakog od te djece,i sve dok igraju ,borit ću se da nam se opet vrate, jer oni su naš ponos. Sloboda je po meni za svakog od njih veelika odskočna daska.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 nov 2013, 21:04

Mehidic danas bio u elementu, mogao je da slomi nogu i sebi i trojici ostalih...

Nadam se da ce Azmir naci nacin da sve ovo sad stabilizuje i mozda dovede igraca, dva i novog trenera. O njemu imam dobro misljenje, mislim da svaku minutu prozivi kao i svi ostali i da nije los covjek

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 02 nov 2013, 21:05

tuzlak1987 je napisao/la:Mehidic danas bio u elementu, mogao je da slomi nogu i sebi i trojici ostalih...
:lol: :lol: :lol:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 02 nov 2013, 21:07

Casp3r je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Mehidic danas bio u elementu, mogao je da slomi nogu i sebi i trojici ostalih...
To si trebao da vidiš @Casp3r, povrijedi lik Nezu našeg (svog suigrača :lol: ), po momka dodje hitna i odvuče ga.. dva igrača Branitelja iznesena na nosilima i on se valjao dva puta dole ja mislim - i to radi njegovih startova sve :lol:
075

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 02 nov 2013, 21:09

To nam je i pred Tusnjem rekao na lijep nacin, smece Smajla jos tri tekme gledat na klupi voljenog tima, sretno momci valjda prezivimo, ovo ce da bude patnja, bojim se za nase zdravlje

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 02 nov 2013, 21:09

joksimovic je napisao/la:
JTS je napisao/la:@joksimović nastavlja dominirati :lol:
Takva razmišljanja i tebi sličnim poručujem da- da malo proučite istorijat našeg kluba,Vjerujte da mi je muka od takvih,jer ponekad imam osjećaj da se radi o nekim klošarima kojima je vrlo bitno ovdje psovati ,vrijeđati sve što je vrijedilo u Slobodi.Zbog takvih ću se nastaviti boriti za sve one koji su dali sve odsebe da naš klub prije svega promovišu,kao i uzdignu na takav stadij, da mi danas iako igramo u ovoj ligi, imamo više mladih reprezentativaca nego neki Premijerligaši.Nije mi jasno da ako želim pomenuti našu djecu,naše bivše igrače koju garantujem viiii ,i ne poznajete -zašto toliko podsmijavanje.Po meni svako onaj ko voli svoj klub, cijeni i one koji su bili odlični igrači,a ti isti igrači koje znam pojedinačno udušu su nam ostavili, sve one trofeje na polici našeg kluba.Znam i na koji način smo izgubili svakog od te djece,i sve dok igraju ,borit ću se da nam se opet vrate, jer oni su naš ponos. Sloboda je po meni za svakog od njih veelika odskočna daska.
Druže realno, imali smo našu djecu prošlu polusezonu, i pokazali su koliko mogu, barem mislim na naš podmladak. I svaka im čast i za ono mjesto, teško da bi čiji podmladak i ono uspio.
Ti vjerovatno misliš na našu djecu koji su već uspješni i koji su nešto prošli, igrači sa iskustvom. Moje mišljenje da oni koliko god voljeli Slobodu neće doći nazad dok ne bude neka situacija kako treba i da ih ima ko voditi. Moglo bi se desiti da nam se vrate neki od naših igrača sad kad budemo imali podršku opštine i nadam se mnogo boljeg trenera.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 02 nov 2013, 21:10

Joksa druze, nemoj shvatati nista licno.

Mislim da su se na tebi kola slomila zbog svih onih silnih koji lupaju nasa dejca te nasa djeca, ta ce nam seljaci!

Svi se ovdje slazemo da smo najveci rasadnik igraca u zadnjih 15 godina, trenutno u PL igra 10-tak nase djece koja je prije par godina izasla iz omladinskog pogona, a jos toliko vani. Medjutim, to su momci koji su otsli u nekim proslim vremenima, poneki zbog menadzra, neko zbg ispadanja iz PL itd itd.

Danas nasa djeca nisu bili samo Nezic, Mujkic i Fejzic.
Ja ne znam da li mozda bas ova generacija nije posebno nadarena ili su nam se svi zli bogovi svijeta naklonili ovih mjeseci :roll:
tuzlanska Sloboda

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 02 nov 2013, 21:15

Casp3r je napisao/la:
Ne znam sta je gore bilo...
ili kad je povrijedio sebe, a Nezi pokidao ligamente

ili kad je odnio i sebe i igraca Branitelja, puklo je da se culo do Miladija...svi smo mislili ode necija noga
tuzlanska Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.