navijas za bayern ?bavarian_bk je napisao/la:koji ste vi lesinari ,nemozete vilareal pobjediti
Bolje suti.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
navijas za bayern ?bavarian_bk je napisao/la:koji ste vi lesinari ,nemozete vilareal pobjediti
ako stvarno tako mislis, onda stvarno nisi normalan.Pipita je napisao/la:jel znate da ste od sutra drugi?
Ne vidim kako bi mi mogli biti drugi.Pipita je napisao/la:jel znate da ste od sutra drugi?
jel ti znas da ste sutra i dalje drugi ? i da je barca prva?Pipita je napisao/la:jel znate da ste od sutra drugi?
važno je da se lopta kotrljaPipita je napisao/la:jel znate da ste od sutra drugi?
1. Barca23 KING JAMES je napisao/la:moram malo i ja od sutra smo 1.,barsa je druga neću vas puno zahebavat sam da vam velim da vam sudije nenormalno daju,ako već sami niste primijetili
23 KING JAMES je napisao/la:moram malo i ja od sutra smo 1.,barsa je druga neću vas puno zahebavat sam da vam velim da vam sudije nenormalno daju,ako već sami niste primijetili
Ovaj post sve govoriamadeus21 je napisao/la:uzivam kad barcelona ne pobijedi...jest da je rijetko, al stvarno uzivam u tom...
ne znam sta je sa ibromGerrard Pique je napisao/la:Evo sad sam se smijo dok sam citao sve ovo al hajd govorim za Ibrahimovica da je losije odigrao nekoliko utakmica nije nesto bio protiv Atlante a ni protiv Estudinatesa a protiv Espanyola je dao go iz penala i onda je nestao kao da nije bio na terenu takodjer protiv Dinamo Kijeva skoro nije nista napravio al et sta je tu je
Naravno.OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Ovaj mali Pedro igracina![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.