FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 nov 2013, 21:18

Nisu oni toliko losi koliko nema sistema u igri. Trebalo je nesto bar u ovih par mjeseci smisliti i uvjezbati. Ovako sve ide na srljanje i na kombinacije gdje nasi konstantno ostanu sami na igraca protivnickog bez da ga ikad izbace. Cesto ostane i jedan nas sam udvojen.
A ljudi su nam uvijek iza lopte, nikad ih ne izbacimo..Bas teska utakmica za igrat, da smo imali neke sablone bilo bi lakse, ali nista

Previse se ide i na prekide. Imali smo 2 slobodna na finoj poziciji i nista, bezbroj kornera koji su svi bili kratki i 10ak dugih iz auta.Ta neka akcija iz auta je sve sto i jeste uvjezbano.
Mislim da nisu toliko momci losi koliko se nista nije odradilo sto se tice same igre, dosta njih i trci i trosi energiju ali cesto bespotrebno. Previse solo, a malo timski kao da nisu zadnjih mjeseci imali te ok uvjete i pripreme..Treba tu neko ko ce da sastavi neki sistem, da nas krasi ta igra jer ovo je igra bez igre, a isto treba i pojacanje dva. Kad su kompletni sa pojacanjem dva bi bili sasvim ok, mozda i na strani bolje izvlacili.

Danas ajd sto nije islo naprijed, vec golman vadi 2-3 100%. Ne znam sta je Cejvanovicu ali je trut pravi :lol:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 02 nov 2013, 21:25

tuzlak1987 je napisao/la:Nisu oni toliko losi koliko nema sistema u igri. Trebalo je nesto bar u ovih par mjeseci smisliti i uvjezbati. Ovako sve ide na srljanje i na kombinacije gdje nasi konstantno ostanu sami na igraca protivnickog bez da ga ikad izbace. Cesto ostane i jedan nas sam udvojen.
A ljudi su nam uvijek iza lopte, nikad ih ne izbacimo..Bas teska utakmica za igrat, da smo imali neke sablone bilo bi lakse, ali nista

Previse se ide i na prekide. Imali smo 2 slobodna na finoj poziciji i nista, bezbroj kornera koji su svi bili kratki i 10ak dugih iz auta.Ta neka akcija iz auta je sve sto i jeste uvjezbano.
Mislim da nisu toliko momci losi koliko se nista nije odradilo sto se tice same igre, dosta njih i trci i trosi energiju ali cesto bespotrebno. Previse solo, a malo timski kao da nisu zadnjih mjeseci imali te ok uvjete i pripreme..Treba tu neko ko ce da sastavi neki sistem, da nas krasi ta igra jer ovo je igra bez igre, a isto treba i pojacanje dva. Kad su kompletni sa pojacanjem dva bi bili sasvim ok, mozda i na strani bolje izvlacili.

Danas ajd sto nije islo naprijed, vec golman vadi 2-3 100%. Ne znam sta je Cejvanovicu ali je trut pravi :lol:
Moram da budem iskren,
Iako sam vjeciti optmista zaista ne bih stavio ni 0,10KM da mi je neko rekao da ce neko uopce strucno analizirati nasu igru :mrgreen:

Malo sale u ovim teskim treutcima, jbg... :roll:
tuzlanska Sloboda

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 nov 2013, 21:28

joksimovic je napisao/la:
JTS je napisao/la:@joksimović nastavlja dominirati :lol:
Takva razmišljanja i tebi sličnim poručujem da- da malo proučite istorijat našeg kluba,Vjerujte da mi je muka od takvih,jer ponekad imam osjećaj da se radi o nekim klošarima kojima je vrlo bitno ovdje psovati ,vrijeđati sve što je vrijedilo u Slobodi.Zbog takvih ću se nastaviti boriti za sve one koji su dali sve odsebe da naš klub prije svega promovišu,kao i uzdignu na takav stadij, da mi danas iako igramo u ovoj ligi, imamo više mladih reprezentativaca nego neki Premijerligaši.Nije mi jasno da ako želim pomenuti našu djecu,naše bivše igrače koju garantujem viiii ,i ne poznajete -zašto toliko podsmijavanje.Po meni svako onaj ko voli svoj klub, cijeni i one koji su bili odlični igrači,a ti isti igrači koje znam pojedinačno udušu su nam ostavili, sve one trofeje na polici našeg kluba.Znam i na koji način smo izgubili svakog od te djece,i sve dok igraju ,borit ću se da nam se opet vrate, jer oni su naš ponos. Sloboda je po meni za svakog od njih veelika odskočna daska.
Tako je, onaj ko i malo poznaje fudbal zna da bi ovdje pravi trener sa nasom "djecom" i sa pojacanjima na mjestima koja nam skripe puno toga napravio, ali za to treba vremena, jer nista se preko noci nemoze,a ako se misli dovesti potpuno nova ekipa na proljece tesko da ce mo moci sa legionarima uci u PL, rezultate sa legionarima mogu napraviti samo bezobrazno bogati klubovi, a mi u toj galaksiji nismo, o ovom sam pricao sa dosta svojih prijatelja koji su su bili u fudbalu ili oko njega i svi se u jednom slazu, Sloboda jedino moze sa svojim igracima, dakle jedino sa onima koji su ponikli u Slobodi i momcima iz blizeg okruzenja, to je jedini ispravan put na ovom danasnjem vremenu i besparici

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 02 nov 2013, 21:33

Skver je napisao/la:
JTS je napisao/la:@joksimović nastavlja dominirati :lol:
Takva razmišljanja i tebi sličnim poručujem da- da malo proučite istorijat našeg kluba,Vjerujte da mi je muka od takvih,jer ponekad imam osjećaj da se radi o nekim klošarima kojima je vrlo bitno ovdje psovati ,vrijeđati sve što je vrijedilo u Slobodi.Zbog takvih ću se nastaviti boriti za sve one koji su dali sve odsebe da naš klub prije svega promovišu,kao i uzdignu na takav stadij, da mi danas iako igramo u ovoj ligi, imamo više mladih reprezentativaca nego neki Premijerligaši.Nije mi jasno da ako želim pomenuti našu djecu,naše bivše igrače koju garantujem viiii ,i ne poznajete -zašto toliko podsmijavanje.Po meni svako onaj ko voli svoj klub, cijeni i one koji su bili odlični igrači,a ti isti igrači koje znam pojedinačno udušu su nam ostavili, sve one trofeje na polici našeg kluba.Znam i na koji način smo izgubili svakog od te djece,i sve dok igraju ,borit ću se da nam se opet vrate, jer oni su naš ponos. Sloboda je po meni za svakog od njih veelika odskočna daska.
Tako je, onaj ko i malo poznaje fudbal zna da bi ovdje pravi trener sa nasom "djecom" i sa pojacanjima na mjestima koja nam skripe puno toga napravio, ali za to treba vremena, jer nista se preko noci nemoze,a ako se misli dovesti potpuno nova ekipa na proljece tesko da ce mo moci sa legionarima uci u PL, rezultate sa legionarima mogu napraviti samo bezobrazno bogati klubovi, a mi u toj galaksiji nismo, o ovom sam pricao sa dosta svojih prijatelja koji su su bili u fudbalu ili oko njega i svi se u jednom slazu, Sloboda jedino moze sa svojim igracima, dakle jedino sa onima koji su ponikli u Slobodi i momcima iz blizeg okruzenja, to je jedini ispravan put na ovom danasnjem vremenu i besparici
Apsolutno se slazem sa tobom, ali nam za takvo nesto treba:
- ako krenemo sa kradjenjem kostura kros omladince ciklus od min 4-5 godina
- ako vratimo igrace koji su igrali u Slobodi i njima moramo puno platiti jer su to mahom igraci koji su premijerligaski afirmirani, a i to uz uslov da bi se uopce vratili u Slobodu dok je Prva liga

Covjek fka ne moze biti pametan
tuzlanska Sloboda

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 nov 2013, 21:36

ma treba ti sef struke, trener koji zna pokazat nesto i Bosnjak, igrac kao Zeba, Stana i jos jedan napadac za ovu ligu..ne treba tu 1000 nekih igraca, ovo sto imamo su solidne vodonose, al nemaju mozga za fudbala...kad im das 3-4 mozga na terenu i oni bi puno bolji bili, trcat znaju ako ista znaju...kako god dok Smajl ne ode nista me ne zanima vise, samo me nervira malo ovo tvrdoglavo cuvanje majmuna na klupi..ne znam sta je Azmirova pozadina toga, jer je nelogicno...nece 300 ljudi na Tusnju bit kad izgube i naredno gostovanje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 nov 2013, 21:49

Sto se mene tice dok je onaj zombi sef strucnog staba ja necu na utakmicu. Platicu 5KM i otici na kafu. Od tih 5KM ne halalim ni 0,01fening Smajlu balvanu. Nece on meni yebavat zivce. Nek ide u PM!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 02 nov 2013, 21:54

Ostavljanje Smajla na klupi je velika neozbiljnost Azmira ! Ostavlja dojam da mu treba poslusnik a ne strucnjak , danas momak broj 4 , Fejzic katastrofa ! Sticem dojam da Azmir slusa ljude koji veze nemaju sa fudbalom ! Nazalost a volio bih da ae varam !!!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 nov 2013, 22:00

@zlajci
Mislim da sa ovim momcima i kao sto @ultrasstyle_tz rece sa dva tri pojacanja moze se napraviti ekipa koja se moze boriti za ulazak u PL, samo treba pravi trener koji ce to veoma lako posloziti...nisu momci toliko losi kao sto se govori, ali kao sto sam rekao igraju u nenormalno velikom grcu, to nisam dugo vidio da je jedna ekipa u tolikom grcu....to ce pravi trener znati rijesiti i kao sto @tuzlak1987 rece dovesti ih u sitem igre (gdje nece bespotrebno gubiti snagu i gdje ce se znati ko sta radi), koji, to zavisi od trenera koji bude radio sa njima.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 nov 2013, 22:09

Probisvijeta za trenera :lol: :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 nov 2013, 22:12

fukara87 je napisao/la:Probisvijeta za trenera :lol: :lol:
Da mu je.bu zivce,nema sansi ! :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 nov 2013, 22:17

I staragarda bi mogao, bila bi to dobra sok terapija :)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 nov 2013, 22:35

Skver je napisao/la:
I staragarda bi mogao, bila bi to dobra sok terapija :)
e jest stvarno treba bit veliki strucnjak pa zamjenit DRVO....ruku u vatru stavljam da sam u svakom slucaju strucan ko DRVO....a nece me Azmir morat placat tih famoznih 800 maraka... :D :D ...inace ovo ostavljanje DRVETA do polusezone mi je smijesno....sta je poenta toga...sad kad zna da mu je pedala je mislite da ista pozitivno moze napravit DRVO na klupi...igraci,manje vise...borit ce se za mjesto u ekipi....plus sto je predsjednik rekao da DRVO ide...odmah,znaci...kakva nam je korist od njega ova tri kola :? :? ...u bezbroj tekmi na strani smo jedan go dali..sta ce nam to falit ako ode jos veceras :roll: :roll: ...kakvu prevagu on pravi pa da sjedi na klupi...plus sto ce mu protiv gradine svjet j.e.b.a.t od do..mislim,kakva slina od covjeka moras bit i da gutas takvo nesto a da ti je svejedno...policija te pod pratnjom izvodi sa Tusnja a ti ostajes :lol: :roll: :roll: ..to je tip ljudi tipa MUNIBA USANOVICA...znaci,ffuuujjj
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 02 nov 2013, 22:51

Stvarno nema rezona ostavit trenera da radi još par kola a da već zna da će tada dobit nogu. Šta to sad Smajl može uradit, neće ga od igrača niko zarezivat ni 1%. Al valjda taj vaš president zna šta radi

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 nov 2013, 22:53

Sta znaci trener, Damir Mulaomerovic preporodio ekipu za neprepoznati, evo gledam reprizu na RTV 7, sta znaci ime za neku ekipu, mi imamo Rizu Meskovica, covjek sjedi kuci ne trenira nikoga, toliko iskustvo, ima i PRO licencu, a ono Drvo sto rece staragarda sjedi i ne odustaje....

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 nov 2013, 22:57

studeni je napisao/la:Stvarno nema rezona ostavit trenera da radi još par kola a da već zna da će tada dobit nogu. Šta to sad Smajl može uradit, neće ga od igrača niko zarezivat ni 1%. Al valjda taj vaš president zna šta radi
zna al u k.u.r.c.u....nigdje na svijetu bijelom nema da se trener poslije katastrofalnih rezultata u ubjedljivo najgoroj ligi svijeta ostavlja jos 3 kola :? :? ....i jos mu nagovjestena pedala...opet ponavljam..sta je problem sa direktnim otkazom :? ..DRVO na klupi nista ne pridonosi trenutno..samo odmaze i produzava agoniju....ja nikad nisam cuo za ovakav scenario u bilo kojem ozbiljnom klubu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 nov 2013, 22:58

studeni je napisao/la:Stvarno nema rezona ostavit trenera da radi još par kola a da već zna da će tada dobit nogu. Šta to sad Smajl može uradit, neće ga od igrača niko zarezivat ni 1%. Al valjda taj vaš president zna šta radi
I mi se ovdje prijatelju to svi pitamo, nikakve logike nema, al eto, on ga placa.
.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 02 nov 2013, 23:23

@ joksimović

ja sam kao i svi za našu djecu, ali onu djecu koja vrijede (A.Bekić, Al.Bekić, Joge, Mešanović, Keno, Grado, itd .. ne mogu se sad svih sjetiti, vi znate koji su to), al' kakve su šanse da oni dođu sada u drugu ligu? nikakve osim Grade, Jogeta i Al.Bekića :D a pitanje je i kad se vratimo u PL zbog njihovih menadžera što se ovdje već pisalo

al' ne mogu nam pomoći naša djeca Pršeš, Riba, Jaganjac, Karlos, pa i Sale ako uđemo u PL .. od naše djece sada u ekipu tu Mićo može napredovati, vidi se da zna igrati lopte, al' njegov problem je fizika .. ne znam, ovaj Mehidić ni tam ni vam ebeš ga

dakle i ja hoću našu djecu, al' onu koja vrijede, ovi što nemaju kvalitet, džaba što su naša djeca, nema tu priče

nama trebaju igrači koji znaju igrati lopte, koji jednim potezom izbače igrača u šansu za gol, oni koji se ne boje primiti udarac, a i zadati ga .. trebaju nam fizički jaki igrači, pa gledam ove iz Branitelja, baš su onako jači od nas u tom smislu

mislim, šta će Nezić, Pršeš, Mehidić, Mićo, Musić, itd, ne mogu se oni gurati, udarati igrati na snagu .. treba nam neko kao Omić ko voli udarit' i ne boji se dobit' batine, takvog možemo dobiti u Bošnjaku .. dobiješ playmakera da ti pravi igru i igrača koji će ujedno i tući, primati batine, itd
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 02 nov 2013, 23:29

Skver je napisao/la:
I mi se ovdje prijatelju to svi pitamo, nikakve logike nema, al eto, on ga placa.
.
President je u delikatnoj situaciji. Teško je nać nekog kvalitetnog trenera a da će doći da radi na mjesec dana. Jednostavno se niko neće zezat sa svojim ugledom. Čovjek ima planove ali mu treba vremena za to, možda već i ima zamjenu, ko će ga znat.
Mislim da mu je onda bolje bilo da je danas odglumio da daje potpunu podršku treneru, istrpio bi vaše kritike i Smajila ove 3 sedmice i onda adio. Ili da ga je odmah šutnuo a klupu dao nekome od trenera iz vaših mlađih kategorija. Nema se šta npr. Sakib opirat, nek bude vatrogasac 3 utakmice, spasi polusezonu pa nek se opet posveti omladinskom pogonu kluba i repke.
Mošda Azmir zna nešto što vi ostali ne znate, možda vas sve iznenadi.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 03 nov 2013, 00:02

kako god,kako sad stvari stoje,propade jos jedna godina :?
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 nov 2013, 00:04

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa eto mu imena nek predlozi pa nek kaze sto nece ovi od navedenih: Memisevic, Mujezinovic , Denis Karic, Sakib, Marjan Djuric...znaci radi se o 3 kola..a ko ce mu predlozit, ovih 5% koji znaju su pod emocijama nije im do imena njihovog, a ostali je.i me ako znaju i ko je Lepina ili Mitke ili prepoznat Rizaha u gradu itd itd...

eto ko kontaktira s njim ispred udruzenja dobio je ovdje 5-6 imena najmanje , nek se pitaju ljudi, mozda nece niko od njih ali bar da znamo da ih ne kujemo u zvijezde vise- pojedince bar
Jedini koji vrijedi i ima rezultate ,a prije svega dokazan je- Malkočević.Argumenti su dovoljno je reći njihovi rezultati,Ama baš niti jedan nabrojani, nema rezultat -nikakav iza sebe.Svi isto kao i Karić poznati po korupciji.
Zašto ne razmišljati o RIzahu,Bašiću,Durgutoviću,Voji.Niko ne spomonje čovjeka koji je možda zaboravljen,a imao je dobre rezultate - Hadžimahovića.

Dajte nam našu djecu godišta ;86 i dalje,a ima ih sigurno da se sastavi jedna ekipa,gdje prije svega nemamo troškova stana,hrane itd.
druze izvini ali pretjerujes vise sa nasom djecom ali stvarno amerikanac ti sad stvarno kaze :)... nemamo mi vise na nasu zalost Okanovica, Gradimira,Covica i td...nema druze nemaaaaa.. eto onaj koga si ti hvalio nije ni u Lukavcu mogao igrat..pa sad im ako nista on treba dole jer su imali neku krizu na pocetku sezone...pustite ba brate to vise nemamo nasu dijecu kvalitetnu danas kao sto smo nekad imali... vratite Mesanovica, Bekica, Huseinovica,Covica, Gradu da ali kakoo kakooo kad svi imaju enagere pooput Husarica i svi igraju kako im on kaze ,,,etoi danas su nasa dijeca igrala jer nam je ekipa kartonirana i sta smo postigli?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.