18.11.2013. BiH - Argentina
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: 18.11.2013. BiH - Argentina
Kad ce Pape objaviti spisak? Vidim pozivi su vec poslani, predpostavljam da bi u ponedjeljak trebao objaviti, ali nigdje zvanicne informacije.
- NoName
- Kontakt:
U ponedeljak ili u srijedu, kažu ne valja utorkom, pa neće da baksuzira
Uglavnom tokom naredne sedmice sigurno
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Messi ce nas karat
Spahic i Kolasinac povrijeđeni jbt
- Goalgetter
- Kontakt:
Nista od rusioca izgleda, Pape je rekao ukoliko do ponedjeljka ne dodje potvrda od FIFE da ga nece zvati.
a mogao je zvati Solomona? 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ko ce docekati 18. smrzanj 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- HazardEden
- Kontakt:
Ko ne smrzneUnofficialpage je napisao/la:Ko ce docekati 18. smrzanj
Pape je dundo maroje covjek ceka KOlasinca koa ne odbije potvrd uu ponedeljak nece ni njega zvati ostali niko..
Ponavljam ko papagaj Sanjin Prcić,Eldin Hadžić i/ili JAsmin Šćuk moraju dobiti pozive..
Ponavljam ko papagaj Sanjin Prcić,Eldin Hadžić i/ili JAsmin Šćuk moraju dobiti pozive..
Jesil ozbiljan Zgembo?
Koga maknut i na osnovu kakvih igaara i na cemu utemeljit pozive za te tebi znane igrace...
Prcic ce nadoci ,njega manje vise znamo ,al trenutno nema mjesta u A ekipi...Malo objektivnosti nije na odmet..
Koga maknut i na osnovu kakvih igaara i na cemu utemeljit pozive za te tebi znane igrace...
Prcic ce nadoci ,njega manje vise znamo ,al trenutno nema mjesta u A ekipi...Malo objektivnosti nije na odmet..
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ova lista igraca koji "moraju" dobiti poziv postaje sve veca i veca, mislim da sada ima negdje oko 30-40 imena na njoj.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
U ponedeljak je spisak. Nema novih, samo Kolasinac ako do ponedeljka srjedi papire....
Kada je riječ o nama, Sušić će spisak objaviti u ponedjeljak i na njemu neće biti ni iznenađenja niti debitanata.
- Zvat ću naše najbolje igrače. Mensur Mujdža je ponovo otpao, a pitanje je hoće li Senad Lulić biti spreman. S njim sam se dogovorio da, ako zaigra za Lacio, dođe u Sjedinjene Američke Države - ističe Sušić.
Naš tim okupit će se u Sent Luisu dva dana prije utakmice.
Čeka se potvrda za Seada Kolašinca
Upitan za debitante, Sušić je rekao da bi na spisak za Argentinu uvrstio samo Seada Kolašinca, ali da ga ne može zvati, jer još nije završio dokumentaciju.
- Ako do ponedjeljka od FIFA-e dobijemo potvrdu da može igrati za nas, zvat ću ga, ali ako ne, onda ne mogu računati na njega - istaknuo je Sušić.
Kada je riječ o nama, Sušić će spisak objaviti u ponedjeljak i na njemu neće biti ni iznenađenja niti debitanata.
- Zvat ću naše najbolje igrače. Mensur Mujdža je ponovo otpao, a pitanje je hoće li Senad Lulić biti spreman. S njim sam se dogovorio da, ako zaigra za Lacio, dođe u Sjedinjene Američke Države - ističe Sušić.
Naš tim okupit će se u Sent Luisu dva dana prije utakmice.
Čeka se potvrda za Seada Kolašinca
Upitan za debitante, Sušić je rekao da bi na spisak za Argentinu uvrstio samo Seada Kolašinca, ali da ga ne može zvati, jer još nije završio dokumentaciju.
- Ako do ponedjeljka od FIFA-e dobijemo potvrdu da može igrati za nas, zvat ću ga, ali ako ne, onda ne mogu računati na njega - istaknuo je Sušić.
znači Avdija čuva Lavezzija 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Možda odigra tekmu života ko Velimir Vidić protiv Španije birvaktile, šta znaš 
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Jebbat' ćemo im nanulicu.
Kad ga Avdo strpa u džep, nigdje te neće biti poslije tekme na ovom topicu.JTS je napisao/la:znači Avdija čuva Lavezzija
Svi ste vi miševi !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ZAhirović lezi na klupi u cvajti,Stevanovic nije nikako u 18,RAhimic skoro nekad odigro 45min unazad 2g,ZUkanović več 2mj povrijeđen,Mujdža povrijeđen,Ibričić imao pauzu od 2-3mj bez kluba još nije ušao u formu,Vršajević slab..ahmic je napisao/la:Jesil ozbiljan Zgembo?
Eldin HAdžić 22g već 2mj po 90 min u HErculesu daj pozovi ga da vidimo šta je sa njim imal štofa ili nema..neka dobije poziv umjesto STevanovića..
Prcić ne igra kod JAgodića,a igra zadnja 2mj u Francuskoj ligi po 20-30min neka dobije poziv umjesto Ibričića ili RAhimića..
Šćuk svaku po 90 min za Mladu Boleslav 23g daj i njega pa da vidimo na čemu smo neka dobije poziv umjesto ZAhirovića..
AL brate 2g nije 2-3 igrača ušlo u reprezentaciju masa prijateljskih utakmica Švedska,NJemačka,SLovenija,Brazil,Alžir ne računam,SAD mislim smiješno..
ma šta ti je nema 2-3 igrača opravdnao i realno ,a oni što iskaču ko gljive posle kiše tipa Despotović bilo i biće..calcio je napisao/la:Ova lista igraca koji "moraju" dobiti poziv postaje sve veca i veca, mislim da sada ima negdje oko 30-40 imena na njoj.
Rasturat cemo ih ovim formacijoom

Mnogi spominju naprimjer Đurića iz Trapanija koji je nakon mjesec dana juče odigrao opet čitav meč ali igra jednu čitavu pa 3-4 po 10-15min i sve tako ili Nadarević iz Cesene ili Cocalić MAhmutović ja te igrače ne vidim u rep mozda nekad od Đurića nešto bude ali već je zagazio u 23g..
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.