FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ne znam sta gledas, ali Alves, Adrijano i Alba treba da ostanu a ostalo sve brzim i visokim stoperima i odbranom moramo da popunimo inace nece biti tekme da ne primimo 1-2 gola. I to bezveze...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
bas ,lik hajd sto je los u defanzivi sinoc je i u ofanzivi ocajan bio,pa ja bi makar jednom dobro ubacio sa strane ,lik ne moze lijepo ubacit loptu i bogDesimaL je napisao/la:bparena de ne pricaj vise gluposti molim te.
Alves je bas taj igrac koji je najgori u odbrani.Jedina dobra utakmica je protiv Reala.Pa tebi ni Valdes ove sezone ne odgovara.Pique i Mascherano su sasvim dobro odradili svoj posao do sada,ako se izuzme onaj kiks protiv Milana.
pique i mashe su dobro odigrali sinoc,montoya da ne pricam ,lik super i na lijevoj strani obavlja svoje zadatke ,nije nesto opasan u napadu al boze moj ne mogu svi ni ic u napad
ja nezz sta se bezze pljuje po igracima
to haman navika pa kako god da odigraju ne valjaju (nesto slicno ko sa valdesom sve ove godine )
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 02 nov 2013, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
A sa Bartrom u igri primili samo 1 gol. Sta znaci sistem igre ..@bparena napad i veza su veci problem od odbrane.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
..evo zasto volim brazilce.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
..evo zasto volim brazilce.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
[youtube][/youtube]
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Ne brimen se ja ni sekunde za vezu i napad. Uzasavam se kad primamo golove kao onaj s Milanom. Da su to golovi iz neke i igre pa haj, ali onaj smetenjak nas konstantno casti izgubljenoscu. Pa vidjeli ste sinoc on gradi covjeka a ovaj sura ispod njega. Nigdje veze. 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
prvo si godinu dana pisao o gresci valdesa i poklonjenom superkupu realu ,sad je dosao na red masche i njegova greska protiv milana ,narednih godinu dana cemo to slusatbparena je napisao/la:Ne brimen se ja ni sekunde za vezu i napad. Uzasavam se kad primamo golove kao onaj s Milanom. Da su to golovi iz neke i igre pa haj, ali onaj smetenjak nas konstantno casti izgubljenoscu. Pa vidjeli ste sinoc on gradi covjeka a ovaj sura ispod njega. Nigdje veze.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Da bas tako dok sva smeca ne odu iz kluba. Ok su greske al i debilizmi i poklonjeni golovi se Barceloni ne smiju desavati. A i onako izgleda da me slusaju u upravi. Kako god se vama svidjalo svi za koje sam rekao da ne trebaju blaugrani i dobili su nogu ili ce dobiti uskoro.barca_87 je napisao/la:prvo si godinu dana pisao o gresci valdesa i poklonjenom superkupu realu ,sad je dosao na red masche i njegova greska protiv milana ,narednih godinu dana cemo to slusatbparena je napisao/la:Ne brimen se ja ni sekunde za vezu i napad. Uzasavam se kad primamo golove kao onaj s Milanom. Da su to golovi iz neke i igre pa haj, ali onaj smetenjak nas konstantno casti izgubljenoscu. Pa vidjeli ste sinoc on gradi covjeka a ovaj sura ispod njega. Nigdje veze.
Onaj trenutak kad asistiraš saigraču za pobjednički gol bukvalno kroz dva protivnička igrača... Neymar Jr.!

Pobjeda je bolja od orgazma!
Ja se ne sjecam da sam ikada vidio probaciovanje kroz noge dvojici prije gola.Gorki je napisao/la:Onaj trenutak kad asistiraš saigraču za pobjednički gol bukvalno kroz dva protivnička igrača... Neymar Jr.!
Leo Messi: "Todavía no estoy al 100%".
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- hule_barca
- Kontakt:
Ne znam šta je Messiu. Kad mu vidim facu kao da mu se ne igra utakmica nikako. Treba ga Tata malo probuditi, motivisati. Kao da je pao u neku depresiju. E sad oni što su govorili da ne treba Neymara dovesti zamolio bih da se dobro poklope. Nisam nezadovoljan ovom igrom Barce. Može to još bolje, ali ipak treba imati strpljenja i za Tatu malo.
Treba njemu iskustva još malo u jačim tekmama. Ipak, rezultati su tu i nemamo nekih većih problema trenutno. Mislim da ova igra ne može dole, već samo gore, što nam garantuje dobar ostatak sezone.
Treba njemu iskustva još malo u jačim tekmama. Ipak, rezultati su tu i nemamo nekih većih problema trenutno. Mislim da ova igra ne može dole, već samo gore, što nam garantuje dobar ostatak sezone.
Mes Que Un Club
- RickBlaine
- Kontakt:
Bio bi i ti u depresiji da ti je broj pozivnica za sud velik kao kamara Ballotelijevih kazni za parkiranje :kava:hule_barca je napisao/la:Ne znam šta je Messiu. Kad mu vidim facu kao da mu se ne igra utakmica nikako. Treba ga Tata malo probuditi, motivisati. Kao da je pao u neku depresiju.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Zasitila se momcina.
Prerano shvatio da je najveci ikad, sad moze gladiti ku*ac do kraja karijere, opet ne moze mu smanjiti uticaj koji je ostavio na ovu igru.
Nekad je pressing vrsio, u odbranu se vraco...
Prerano shvatio da je najveci ikad, sad moze gladiti ku*ac do kraja karijere, opet ne moze mu smanjiti uticaj koji je ostavio na ovu igru.
Nekad je pressing vrsio, u odbranu se vraco...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Valja Thiaga cuvat i budit se nocu

Messi je uradio ono sto nikome nece poci za nogom. On vise nema motiva i razumijem ga u tome. No ne sumnjam ni sekunde da ce se probuditi. Odmara i neka ga - ziva legenda koja nece docekati da bude popisan kao Raul i Iker u Realu...
Nesta mi dosadno,pa reko da malo pregledam koji video o Barceloni i naletim na ovo.
Jos kad se sjetim da ne postoji nikakva mogucnost da se vrati u Barcelonu
[youtube][/youtube]
Jos kad se sjetim da ne postoji nikakva mogucnost da se vrati u Barcelonu
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 03 nov 2013, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
jasta
,to ga je*e najvise ,
kad thiago place u poo noci zena normalno nece da ustane ,"haj leo ti ustani" i eto
,odma golgeterski post
al nema veze imamo alexisa golgetera ,messi nek od sad sluzi samo za odvlacenje paznje protivnickih igraca od alexisa
kad thiago place u poo noci zena normalno nece da ustane ,"haj leo ti ustani" i eto
al nema veze imamo alexisa golgetera ,messi nek od sad sluzi samo za odvlacenje paznje protivnickih igraca od alexisa
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
to je to - mi se s njima igramo.... a kesten skace u vatri 
-
Mesa_Dzeko
- Kontakt:
ljudi jeli istina so se prica za adidas i bayern 125-125 mil
MESSI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.