Tesko da mozes ti ovako "igrati", ili ja, ili bilo ko drugi na ovom forumu. Treba zasluziti i naci se na klupi NETS-a, a da ne spominjem u rosteru NBA lige. Ok, sjedi, ne igra, pratim i ja sve i ne spavam nocima cekajuci koji minut njegov, ali nije on dzaba u ovom izabranom drustvu, ma makar i kao pasivni posmatrac.hz1987 je napisao/la:ovako kako mirza igra u netsima, definitivno mogu onda i ja igrati i bilo ko s ovog foruma. za takvu igru ne treba neka pamet. dovoljno je obuci trenerku i sjediti na klupi...pa cak ni to nekad nema potrebe. jedina prednost mirze nad svima nama je sto prisustvuje treninzima netsa i redovno putuje s njima kao grupies i ima besplatne karte za meceve u prvom redu...i jos mu za to placaju!
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- storm_raider
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Sport je lijek za tijelo i duh.
Sabur Mirza,sabur...
Poslije kise dolazi sunce..
Poslije kise dolazi sunce..
pusti se ti toga jel on pasivni posmatrac, jel u izabranom drustvu i jel zasluzio da bude tu...fakti govore da realno gledajuci i ti i ja bi imali isti ucinak da smo na mirzinom mjestu trenutno...o tome se radi!storm_raider je napisao/la: Tesko da mozes ti ovako "igrati", ili ja, ili bilo ko drugi na ovom forumu. Treba zasluziti i naci se na klupi NETS-a, a da ne spominjem u rosteru NBA lige. Ok, sjedi, ne igra, pratim i ja sve i ne spavam nocima cekajuci koji minut njegov, ali nije on dzaba u ovom izabranom drustvu, ma makar i kao pasivni posmatrac.
jbt vise kuzmic igra od njega!
- storm_raider
- Kontakt:
Fakti govore da ti i ja realno nismo na Mirzinom mjestu, niti mozemo biti. Nije on iz Slobodine skole kosarke dosao direktno u Bruklin. Da neko ne shvati pogresno "Slobodine skole kosarke", imam ogromno postovanje za istu jer su napravili najbolje bh kosarkase.hz1987 je napisao/la:pusti se ti toga jel on pasivni posmatrac, jel u izabranom drustvu i jel zasluzio da bude tu...fakti govore da realno gledajuci i ti i ja bi imali isti ucinak da smo na mirzinom mjestu trenutno...o tome se radi!storm_raider je napisao/la: Tesko da mozes ti ovako "igrati", ili ja, ili bilo ko drugi na ovom forumu. Treba zasluziti i naci se na klupi NETS-a, a da ne spominjem u rosteru NBA lige. Ok, sjedi, ne igra, pratim i ja sve i ne spavam nocima cekajuci koji minut njegov, ali nije on dzaba u ovom izabranom drustvu, ma makar i kao pasivni posmatrac.
jbt vise kuzmic igra od njega!
Sport je lijek za tijelo i duh.
Koliko god miran izgledao Mirza, na faci mu se vidi da bi nekoga u tri pm poslao ... Valjda prodju ta dva mjeseca pa da vidimo sta ce biti sa mogucim trade-om ...
Noć je najtamnija pred zoru. Krenut će i Mirzu kad-tad, ne može vječno plaćati danak konkurenciji. Bolja budućnost mora uslijediti, makar ona bila izvan Netsa.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mirza ima veliko strpljenje, ja bih i trener i pomocnika otjerao u neku stvar.
Ali kad malo bolje razmislim i mi imamo strpljenja jer ne psujemo, dotjer'o nas u red CashMan 
Salu na stranu, Mirza ovo nije zasluzio, podhitno trazit trade.
Salu na stranu, Mirza ovo nije zasluzio, podhitno trazit trade.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
za Mirzu minutažu vidim kad dođu back to back tekme .. drugačije teško
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
jedan joel freeland koji je bio tek nešto iznad prosjeka u evropi u prve dvije tekme ima 17 minuta prosječno,mirza u netsima nema mjesta,treba ići u tim u kojem može koliko toliko igrati
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kad je bilo vrijeme za Trade Mirza je trebao reagovati i traziti da mu nadju drugi klub nije ni bitno koji je Nba tim jer bi u 50% timova igrao preko 20 minuta,ovako sam sebe sputava isto kao sto je i Dzeko uradio...Sve je lijepo para kapa sjedi se na klupi i to je to....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Mislim da je kod njega još jedan motiv, tako da ga ne možemo poistovjećivati s Džekom. Radi se o mogućnosti osvajanja NBA titule. Netsi su ozbiljan takmac, evo skinuli su skalp i LBJ-ovom Miamiju, branitelju titule. Prsten je prsten.Ponos Torina je napisao/la:Kad je bilo vrijeme za Trade Mirza je trebao reagovati i traziti da mu nadju drugi klub nije ni bitno koji je Nba tim jer bi u 50% timova igrao preko 20 minuta,ovako sam sebe sputava isto kao sto je i Dzeko uradio...Sve je lijepo para kapa sjedi se na klupi i to je to....
- el-fighter
- Kontakt:
Sinoc sam zaspao 4 minute prije kraja tekme. Meni nije fol bio da cekam Mirzu, jer se znalo da ce biti tvrda utakmica i da ce tesko dobiti priliku. Fazon je bio da ponovo sa rajom pratim tekmu i uzivam. Ima jos dosta utakmica u sezoni i Mirza mora dobiti priliku.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
http://www.klix.ba/sport/kosarka/nba-an ... /131102046" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije ništa slagao. Čitao sam o tome ranije i pomalo je smiješno kako se podcjenjuje Mirza Teletović. Netsi su bili loša odluka od nedolaska Dwight Howarda.
Veceras protiv Orlanda u gostima - u 00 : 00
Ocekujem da ih nabuse do zadnjih 7-8 minuta,pa ce vjerovatno igrat' tih 7-8 minuta
Ocekujem da ih nabuse do zadnjih 7-8 minuta,pa ce vjerovatno igrat' tih 7-8 minuta
Veceras se Kidd vraca, vidjecemo hoce li se sta promjeniti
Možemo li se nadati minutama večeras?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Eselamu alejkum, kako ste? Da mozemo se nadati.
Osim u garbage-u nažalost NE
filip13 je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/kosarka/nba-an ... /131102046
ima tu dosta istine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.