FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Korinov
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Korinov » 02 nov 2013, 12:30

[youtube][/youtube]
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 02 nov 2013, 13:07

Novinar : Ko izvodi penale u Interu ?
Mazzari : Jos nismo imali penal !

[youtube][/youtube]

P.S.
Adriano je po meni fizički najjači igrač koji je hodao planetom.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 02 nov 2013, 17:12

Golmani: 1 Samir Handanovic, 30 Juan Pablo Carrizo, 12 Luca Castellazzi;

Defanzivci: 2 Jonathan, 4 Javier Zanetti, 5 Juan Jesus, 6 Marco Andreolli, 18 Wallace, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 31 Alvaro Pereira, 35 Rolando,55 Yuto Nagatomo;

Vezni: 10 Mateo Kovacic, 11 Ricky Alvarez, 13 Fredy Guarin, 16 Gaby Mudingayi, 17 Zdravko Kuzmanovic, 19 Esteban Cambiasso, 21 Saphir Taider;

Napadači: 8 Rodrigo Palacio, 28 George Puscas.
Bog se vratio...

U proljece obavezno dovesti jos jednog napadaca...

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 02 nov 2013, 19:45

L'Avvocato je napisao/la:A volio bi da to bude Juve a :D

Jbno gostovanje nas ceka.

Fiorentina ce mozda da dodje do citavog plijena. Napoli bi mogao kiksati kod kuce, Catania ce htjeti da osvjetla malo obraz nakon teskog poraza od nas.
nisam bio daleko :)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 02 nov 2013, 20:38

Jesi, ali opet smo uzeli 3 boda.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

OmarSivori
Kontakt:

Post Postao/la OmarSivori » 02 nov 2013, 20:40

adointer je napisao/la:ne znam hocu li ici,vidjecu sutra,,prekosutra cemo pobijedit a neko ce kiksat ispred sigurno,,mogao bi to bit Juventus mozda,,
Pogba ti samarcinu opali.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 nov 2013, 00:09

OmarSivori je napisao/la:
adointer je napisao/la:ne znam hocu li ici,vidjecu sutra,,prekosutra cemo pobijedit a neko ce kiksat ispred sigurno,,mogao bi to bit Juventus mozda,,
jesil ti tolki dutan,vidis da sam napisao mozda,hoces reci da niste mogli izjednacit,niste bili nista bolji u prilikama od njih,,imali su ljudi 3-4 fine prilike,,kako ste vi pobijedili,mogli su i oni,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 03 nov 2013, 00:22

adointer je napisao/la:
jesil ti tolki dutan,vidis da sam napisao mozda,hoces reci da niste mogli izjednacit,niste bili nista bolji u prilikama od njih,,imali su ljudi 3-4 fine prilike,,kako ste vi pobijedili,mogli su i oni,,
Ma i ti si budala vala Ado. Dje ces rec da bi Juventus mogo kiksat ??? :o

Joj da je sutra kako pobijedit al ne vidim kako bi se to moglo desit...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 nov 2013, 00:27

ljudi mrze sami sebe ja mislm :)

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 03 nov 2013, 00:30

adointer je napisao/la:
Cuj,,,juventus ce kiksati,,,,mi smo previse kiksali ove sezone,,tako da je tome kraj,,, ali nesto drugo te zelim pitati,,,sta i da smo kiksali veceras,,,,sta to mijenja,,nije valjda da mislite da mozete biti ispred NAS,,mislim do kraja sezone,,,ne samo ove nego i sljedecih nekoiko,,mislim seezona,,,, :D :D :D :D :D :D :D
FINO ALLA FINE FORZAAAAAAA JUVENTUS

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 nov 2013, 00:50

ja bih volio da samo ostane oko 4-5-6 poena do januara,,eh onda sa 2-3 nova dobra igraca moglo bi se napasti 3ce mjesto,,imate vi jos da igrate medjusobno Juve-Roma,Juve-Napoli pa Inter-Napoli,,zasto ne biste mogli kiksati,vi ste vec trebali kiksati sa Chievo i Torinom,Kiksali sa Fiorentinom,zamalo evo i sa Parmom,,zasto ne bi jos koju? :| imate datih-primljenih golova kao i mi,zasto se toliko izdvajas? :? Intera je samo zeznula utakmica sa Cagliarijem u Trstu i ova sa Atalantom,,

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 nov 2013, 10:30

Ništa to,Inter šrot ekipa,Juve najjači ikad,nema šanse da kiksaju FORZA JUVEEEEE

Rolando went on to talk about where he prefers to play: "I'm learning at the moment because in Portugal I used to play in a back four. I should wait a bit longer before saying what I prefer but I've played everywhere across the back line: on the right, in the middle and on the left. I'm right-footed, I'm playing on the right now and I'd say I've learnt 90% of it. When I first arrived, I was training on the left and at Napoli I was in the centre."
“Mazzarri always tells me (Palacio) I need to go high up the pitch – because I’m the only striker – but I have to show a lot of movement so that my team-mates can find me near the goal. Nothing’s changed compared with before, I still play in the same way.”
...
What about the Argentine’s thoughts on the Nerazzurri’s season so far, after a tricky campaign last term? “We’ve started well, at our training camp in Pinzolo the coach worked very hard and we did everything he told us to so that we could come into good form for our competitive fixtures and I think we’re having a good season. Juventus, Napoli and Roma never drop points and it’s not easy to keep up with them.”

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 03 nov 2013, 10:57

Samo da Capitano upise koju minutu danas slika
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 nov 2013, 11:25

Sumnjam.Mislim da će to biti tek tamo nakon reprezentativne stanke.

slika
Najavljuje se ovo (greška je kod GK-a-Handanovića se tu najavljuje,a Carizza na klupi dok su ovi stavili Argentinca dva puta :mrgreen: ) za danas.
Samuel ispred Ranocchie samo dok se Campagnaro ne vrati?Može proć ta opcija,ali stvarno mislim da nema potrebe miješat obranu opet.Bila bi treća utakmica zaredom sa trećom različitom obranom.
Guarin kao trequartista...to mi se niti malo ne sviđa,a i sumnjam nekako da će to tako biti.Alvareza bi trebalo ostaviti na toj poziciji,a umjesto Gurina u vezu stavit Matea i to je to.
I nadam se da će Kelava branit za Udinese :mrgreen: ali kakve smo sreće na kraju će čovjek biti igrač utakmice.
Spominje se nešto i da bi mogli odmoriti Di Natalea.

U zadnje 22 ili 23 utakmice Udinese je doma izgubio samo jednu i to nedavno protiv Rome.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 03 nov 2013, 11:40

Mateo ne zasluzuje da pocne utakmicu danas. Ja bih volio da mu WM da novu sansu al nije je zasluzio. Nezainteresovano djeluje i nije to ni pola igraca koji je dosao u januaru na Meazzu.Ne znam sta mu se desava al mora se trznut i pocet igrat onako kako zna jer ako ovako nastavi ja ne vidim da ce imat neku bajnu buducnost.

Pravo mi je drag igrac i moze bit nosioc Intera al mora se sredit i pocet ginut na terenu. Konkurencija mu je Safir koji ako nista drugo barem pogine na terenu i zbog tog ce uvijek imat prednost kod WM-a.

Guarin mora igrat.

Danas ocekujem poraz...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 nov 2013, 11:49

Ma Mateo mora igrat u kontinuitetu bez obzira kako zadnju utakmicu odigrao jer će kvaliteta isplivat i tako će i dobiti na samopouzdanju i shvatit lakše šta Mazzari traži od njega (a normalno je da će oscilirat još,19.godina tek ima).U suprotnom ga mogu odmah prodat nekome tko će mu dat minutažu i dopustit da napreduje kroz utakmice.Guarin je solidan ove sezone,ne briljira i ne igra kako moze,a stalno je u prvom sastavu i bilo bi vrijeme da malo odmori.
Inače...dobijamo ovo danas.

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 03 nov 2013, 13:10

Inace remiziramo ovo danas :mrgreen:
Ma danas bez trice ode ovo u helac, drzat podnosljiv minus do zime i onda Ave Thohir.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 03 nov 2013, 14:22

Sastavi:

Inter: 1 Handanovic; 23 Ranocchia, 25 Samuel, 5 Juan Jesus; 2 Jonathan, 21 Taider, 19 Cambiasso, 11 Alvarez, 55 Nagatomo; 13 Guarin; 8 Palacio.

Udinese: 1 Brkic; 3 Allan, 4 Naldo, 5 Danilo, 7 Badu, 9 Muriel, 10 Di Natale, 11 Domizzi, 27 Widmer, 34 Gabriel Silva, 37 Pereyra

Izgleda da ce Mazzari pokusat ono sta je Strama radio prosle sezone, gurnit Guara na poziciju trequartiste, tbh. meni je to glupo, pogotovo kad imamo Alvareza u formi karijere i koji upravo tu poziciju odigra daleko najbolje.
Sve ostalo je manje vise ocekivano.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 03 nov 2013, 14:39

Ako bude ovako kako je najavljeno, Guarin iza Palacia(a vjerovatno jest jer su to probali na treningu), ne ocekujem od utakmice nista.

Pa jbt Alvarez tu poziciju super igra i on stavlja Guarina koji nema nikakva osjecaja i koji svaku loptu forsira :roll:

Opet se nadam da ce Alvarez bit taj koji ce igrat iza napadaca i da nas ovo Mazzari samo malo zajebava :)
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 03 nov 2013, 14:54

Ne ocekujem nista posebno, zbog toga se nadam da ce me prijatno iznenaditi.

Uvijek namirisem gol Palacia, neka tako bude i danas. :D

p.s ova kombinacija plavo-crni dres, bijeli sorc, bijele stucne je meni najljepsa.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []