2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: 2013-14 NBA Season
Za pick Sunsa sam znao da ce biti promasaj, vidi mu se na faci sve..On nije nista bolji igrac od Olynyka koji je bio 13. pick. Len je pravi prototip igraca kojeg ne smijes uzeti prije 20. picka jer historija je pokazala sa takvim likovima sve.
Leonard,Thabeet i Biyombo u jednom.
Mada onaj draft 2011 je tesko prevazici (Williams,Kanter,Valanciunas,Vesely,Biyombo,Knight,Ferdette) u prvih 10 pickova. Svaka cast, a ispod njih Thompson, Leonard, Vucevic, Shumpert, Harris, Faried..
A najgore pickaju ovi moji Bucksi ubjedljivo. Uzeli Joe Alexandera ispred Lopeza, Hibberta, Ibake. Uzeli Yi Jianliana ispred Noaha, Boguta za prvog picka u sezoni kad bi svaka druga ekipa uzela Williamsa ili Paula
Mada onaj draft 2011 je tesko prevazici (Williams,Kanter,Valanciunas,Vesely,Biyombo,Knight,Ferdette) u prvih 10 pickova. Svaka cast, a ispod njih Thompson, Leonard, Vucevic, Shumpert, Harris, Faried..
A najgore pickaju ovi moji Bucksi ubjedljivo. Uzeli Joe Alexandera ispred Lopeza, Hibberta, Ibake. Uzeli Yi Jianliana ispred Noaha, Boguta za prvog picka u sezoni kad bi svaka druga ekipa uzela Williamsa ili Paula
Neutral je napisao/la:I Bobcatsi su mislim prošle sezone pobijedili Heat u njihovom prvom okršaju
sto znaci vi ste sampioni?
phila nema izbora nego da tankira, namjerno ili nenamjerno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- tuzlak1987
- Kontakt:
25%, ako ne budu prvi sigurno ce biti 2. ili 3.MickoSAS je napisao/la:ma ybog cega bi oni tankirali, kao prvo ko tebi garantuje da ces dobiti 1. pik ako tankiras??? Glupost!!!!Lillard je napisao/la:Sixersi zele prvo postignut da ne budu najgora momcad lige, a onda ce tankirat u drugom dijelu sezone.
Ja bi njih poredao prvih 10 sa po 10% sansi, pa bi onda se promijenilo sve. Ne bi niko tankiro kad bi znao da nema publiku da gubi novac, a da opet ne bude prvi pick nego 10.
zar nije Thompson bio 4pik?tuzlak1987 je napisao/la:Za pick Sunsa sam znao da ce biti promasaj, vidi mu se na faci sve..On nije nista bolji igrac od Olynyka koji je bio 13. pick. Len je pravi prototip igraca kojeg ne smijes uzeti prije 20. picka jer historija je pokazala sa takvim likovima sve.
Kanter ima potencijala, ali nije mu se pruzila prilika, Valancijunas totalni promasaj, kao i Vesely i Biyombo
aj ne lupaj, kad vas budu pomeli u prvoj rundi plej ofa setices se sta si napisaoLenBias je napisao/la:phila nema izbora nego da tankira, namjerno ili nenamjerno
MickoSAS je napisao/la:Neutral je napisao/la:I Bobcatsi su mislim prošle sezone pobijedili Heat u njihovom prvom okršaju
sto znaci vi ste sampioni?
Moguće
Kanter od ove sezone dobija priliku i do sada je maksimalno iskorištava.
Biyombo je jako kvalitetan igrač koji je limitran u napad. Podsjeća me dosta na Ibaku, samo što ovaj nema Russell-a i Kevin-a u timu.
oni ce od doigravanja biti udaljeni minimum 20 pobjedaMickoSAS je napisao/la:aj ne lupaj, kad vas budu pomeli u prvoj rundi plej ofa setices se sta si napisaoLenBias je napisao/la:phila nema izbora nego da tankira, namjerno ili nenamjerno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Anthony Bennett, prvi pick ovogodišnjeg drafta u prve tri utakmice zabio je samo 2 poena i to oba sa linije slobodnih bacanja! Šut iz igre mu je 0-12
nema potpisa
- tuzlak1987
- Kontakt:
ne gledam na njega toliko kao na promasaj na Tristana mislim, prosle godine je bio 12ppg, 9 skokova. Ove ce vjerovatno biti i bolji...MickoSAS je napisao/la:zar nije Thompson bio 4pik?tuzlak1987 je napisao/la:Za pick Sunsa sam znao da ce biti promasaj, vidi mu se na faci sve..On nije nista bolji igrac od Olynyka koji je bio 13. pick. Len je pravi prototip igraca kojeg ne smijes uzeti prije 20. picka jer historija je pokazala sa takvim likovima sve.
A najgore pickaju ovi moji Bucksi ubjedljivo. Uzeli Joe Alexandera ispred Lopeza, Hibberta, Ibake. Uzeli Yi Jianliana ispred Noaha, Boguta za prvog picka u sezoni kad bi svaka druga ekipa uzela Williamsa ili Paula![]()
Kanter ima potencijala, ali nije mu se pruzila prilika, Valancijunas totalni promasaj, kao i Vesely i Biyombo
Dok Biyombo, Vesely npr nece nikad biti. Williams je isto slab za drugog picka, Kanter i Valanciunas mogu popraviti statistike. Mada mislim da Valanciunas vec vazi za promasaj, Kanter ce ove sezone da napreduje sigurno u onakvom Utahu, kao i Favors.
Thompson 11. pick ali onaj iz GSW
Nije Valanciunas promasaj, momku je samo 19 godina, bigmanu treba vise vremena da se razvije. Karl Malone je postao mailman nakon 6 godina u ligi.
kako bre 19godina,yar nije lik 92 godiste?alemsa je napisao/la:Nije Valanciunas promasaj, momku je samo 19 godina, bigmanu treba vise vremena da se razvije. Karl Malone je postao mailman nakon 6 godina u ligi.
21 izvinjavam se. Ne bitno, resto stojiMickoSAS je napisao/la:kako bre 19godina,yar nije lik 92 godiste?alemsa je napisao/la:Nije Valanciunas promasaj, momku je samo 19 godina, bigmanu treba vise vremena da se razvije. Karl Malone je postao mailman nakon 6 godina u ligi.
ma opusteno vidim kazes 19 godina, i ja neverujem zar je moguce da je 94 a druga sezona vec u NBA 
filadelfija najvece iznenadjenje 
Da MCW nije ovako iznenadio, Phila bi imala 0 - 3.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zato su Sunsi pravi primjer uspjesne ekipe, iako Alex Len igra lose i igrati ce oni su drugi na zapadu 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Anthony Davis i dalje ne dobija paznju koju zasuzuje. Covjece koja ce ovo zvijer biti ako ga povrede zaobidju.
- adriano_leite
- Kontakt:
Nisam rekao da ce biti ove sezone, nego iduce:LenBias je napisao/la:adriano stojis li jos iza tvrdnje da ce irving ove sezone biti u top 3 igraca lige?
adriano_leite je napisao/la:[youtube][/youtube]
Underrated! Top 3 iduce godine.
@Work i @Greivis, sto se vas dvojice tice, mislim da nemam sta s vama dvojicom pricati, jer bih mogao dobiti ban, a toliko ima dobrih forumasa s kojima se moze diskutovati, te ne zelim zbog dva izroda da se oprostim od foruma. Admir spada u istu kategoriju s vama dvojicom, ali on malo manje smara i prati NBA samo preko box scorea i razumijem ga da nema pojma o kosarci jer istu i ne gleda, dok ste vas dvojica obicni provokatori koji nemaju pametnija posla nego da smaraju.
Vozdrica...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
što je laki malo nervozanadriano_leite je napisao/la:
@Work i @Greivis, sto se vas dvojice tice, mislim da nemam sta s vama dvojicom pricati, jer bih mogao dobiti ban, a toliko ima dobrih forumasa s kojima se moze diskutovati, te ne zelim zbog dva izroda da se oprostim od foruma. Admir spada u istu kategoriju s vama dvojicom, ali on malo manje smara i prati NBA samo preko box scorea i razumijem ga da nema pojma o kosarci jer istu i ne gleda, dok ste vas dvojica obicni provokatori koji nemaju pametnija posla nego da smaraju.
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.