FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
NIKOOOOOOOOOOLA
NI Ni Nikola op op 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Toooooooooo Komazeccccc
Uvali ga Cena 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Bravooooooooo Nikola !
Todorovic jedini raspolozen, a Husrefe sve sam vise u dilemi jesi li normalan pa si lika na derbiju stavio na desnu stranu.
Todorovic jedini raspolozen, a Husrefe sve sam vise u dilemi jesi li normalan pa si lika na derbiju stavio na desnu stranu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
tobejarabi
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ovo je velika bruka za klub. Vrijeme je za promjene, jer ako je nama potreban sudija da dobijemo a imamo najbolje uslove trenutno znaci da nesto ne stima.Ali doticni trener je naucio uz pomoc Popaya da osvaja titule tako da .. 
Postedi nas tvojih komentara.....1L8F9C2 je napisao/la:Ovo je velika bruka za klub. Vrijeme je za promjene, jer ako je nama potreban sudija da dobijemo a imamo najbolje uslove trenutno znaci da nesto ne stima.Ali doticni trener je naucio uz pomoc Popaya da osvaja titule tako da ..
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Hocu kad Husref bude bivsi.MrWhite je napisao/la:Postedi nas tvojih komentara.....1L8F9C2 je napisao/la:Ovo je velika bruka za klub. Vrijeme je za promjene, jer ako je nama potreban sudija da dobijemo a imamo najbolje uslove trenutno znaci da nesto ne stima.Ali doticni trener je naucio uz pomoc Popaya da osvaja titule tako da ..
Gubi se Kovacevic na stoperu,kao sto se gubio i na zadnjem veznom u derbiju
P.S. doslo vrijeme ima se para
P.S. doslo vrijeme ima se para
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nacekat' ces se.1L8F9C2 je napisao/la:Hocu kad Husref bude bivsi.MrWhite je napisao/la:Postedi nas tvojih komentara.....1L8F9C2 je napisao/la:Ovo je velika bruka za klub. Vrijeme je za promjene, jer ako je nama potreban sudija da dobijemo a imamo najbolje uslove trenutno znaci da nesto ne stima.Ali doticni trener je naucio uz pomoc Popaya da osvaja titule tako da ..
- franklampard8
- Kontakt:
Ne peglaj strucnjak molim te.1L8F9C2 je napisao/la:Ovo je velika bruka za klub. Vrijeme je za promjene, jer ako je nama potreban sudija da dobijemo a imamo najbolje uslove trenutno znaci da nesto ne stima.Ali doticni trener je naucio uz pomoc Popaya da osvaja titule tako da ..
1946
Dobar je Husref imamo igru, rezultati ce doci samo malo srece, sudija..1L8F9C2 je napisao/la:Ovo je velika bruka za klub. Vrijeme je za promjene, jer ako je nama potreban sudija da dobijemo a imamo najbolje uslove trenutno znaci da nesto ne stima.Ali doticni trener je naucio uz pomoc Popaya da osvaja titule tako da ..
-
bacelonafan
- Kontakt:
Sta je sa onim Vusljaninom,nigdje ga? Vidim Radnik bolji i sa igracem manje
- dr.van nostrand
- Kontakt:
BegAx je napisao/la:Nacekat' ces se.1L8F9C2 je napisao/la:Hocu kad Husref bude bivsi.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Neka nama Husrefe vidi se da napredujemo. Igra je tu ostalo ce doci 
ja fakat mislim da je husref tebi nekog u porodici karao pa ti frajera ne podnosis1L8F9C2 je napisao/la:Neka nama Husrefe vidi se da napredujemo. Igra je tu ostalo ce doci
Jesi ovo sam smislio, ili ti je Husref pomogao ?!elansa je napisao/la:ja fakat mislim da je husref tebi nekog u porodici karao pa ti frajera ne podnosis1L8F9C2 je napisao/la:Neka nama Husrefe vidi se da napredujemo. Igra je tu ostalo ce doci
P.S. Volim sto mi ovi u manjini koji su za doticnog nisu uspjeli i nece nametnuti misljenje da je on neki trener i da sa njim mozemo napredovati. Dosta raje je promjenilo misljenje o njemu a to dokazuju cesti zvizduci prema njemu na kraju utakmice.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Husrefe odlazi.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Nemoj Husrefa nije on kriv sto Ismeta rahmetli nema vise1L8F9C2 je napisao/la:Jesi ovo sam smislio, ili ti je Husref pomogao ?!elansa je napisao/la:ja fakat mislim da je husref tebi nekog u porodici karao pa ti frajera ne podnosis1L8F9C2 je napisao/la:Neka nama Husrefe vidi se da napredujemo. Igra je tu ostalo ce doci
P.S. Volim sto mi ovi u manjini koji su za doticnog nisu uspjeli i nece nametnuti misljenje da je on neki trener i da sa njim mozemo napredovati. Dosta raje je promjenilo misljenje o njemu a to dokazuju cesti zvizduci prema njemu na kraju utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, NazorUso, OzmoodPinglewood i 20 gostiju.