RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Sretno rođeni...Šteta za utakmicu sto nece biti veci broj navijaca Veleža,ali nema veze i netreba da bude dokle god postoji ovako bezobrazno ponasanje i policije i onih koji trebaju organizovati utakmicu...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Forza Lezve
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
JURIŠ!!!!!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
link neki?
http://www.hercegovina" onclick="window.open(this.href);return false; live.com/index.php?option=com_eventlist&view=eventlist&Itemid=100018&lang=enpeace_an je napisao/la:link neki?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
http://www.bhrt.ba/76.htmlpeace_an je napisao/la:link neki?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ziv bioKevin je napisao/la:http://www.hercegovina" onclick="window.open(this.href);return false; live.com/index.php?option=com_eventlist&view=eventlist&Itemid=100018&lang=enpeace_an je napisao/la:link neki?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sretno rodjeni !
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Ima netko dobar stream?
Ovaj sto sam ja stavio je meni ko mlijeko rasiris preko cijelog odlicna slika,jel ti nemoze?fk bosna sarajevo je napisao/la:Ima netko dobar stream?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Ma ne radi mi, ne znam zašto... Možda zato jer sam iz Zagreba

-
DrzavaTuzla
- Kontakt:
- pravnik1981
- Kontakt:
Zato sto bojkotujemo derby..nije bilo organizovanog odlaskaDrzavaTuzla je napisao/la:Zasto ovako malo navijaca Veleza ?
Mogo je upasti crveni i penal a on nastavi dalje i promasi 100% ccccc. Bolji ste bili
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ovaj ramovic je na Vi sa zicerima. Ne znam igra ca na svijetu koji je za mali period u nekom klubu uspio promasiti toliko zicera 
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
lucif3R666
- Kontakt:
velez izvrsno pripremljena ekipa , zrinski ne moze disat ...
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
50-50% posjed lopte,isto prekršaja,isto žutih,isto udaraca u okvir gola...imali smo jedan udarac više ka golu i jedan korner više...pravi preslik stanja na terenu,izjednačeno.
Imamo problem sa realizacijom i to je evidentno ali ruku na srce,odigrali smo solidnu utakmicu.
Kraj utakmice,logično bi bilo da zrinjski napada,ali oni ostaju bez snage i lopta je konstantno u našim nogama,pritom stvaramo i prilike.
Sve u svemu solidno,mada...mogli smo ovo uzeti.
Imamo problem sa realizacijom i to je evidentno ali ruku na srce,odigrali smo solidnu utakmicu.
Kraj utakmice,logično bi bilo da zrinjski napada,ali oni ostaju bez snage i lopta je konstantno u našim nogama,pritom stvaramo i prilike.
Sve u svemu solidno,mada...mogli smo ovo uzeti.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Čestitke momcima na osvojenom bodu, mada je moglo i 3. Pokazali su totalno drugačiju igru za razliku od prošlih gostovanja, i svaka im čast.
Iduću utakmicu bez prevelikog zamaranja, nadam se da ćemo proći Slobodu MG, i u miru dočekati slijedeće premijerligaške susrete. Hvala vam momci !
Iduću utakmicu bez prevelikog zamaranja, nadam se da ćemo proći Slobodu MG, i u miru dočekati slijedeće premijerligaške susrete. Hvala vam momci !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.