Ja nemam više, uplatite sve sto imate

Brzo ko stigne sretan je

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
pusti te budale što prate tuđe analize i kasnije seru kad padnu.. to je 5% ovog foruma. Ne mora svaka biti prolazna, al opet je lijepo vidjet rečenicu dvije. Svakome kad tad ponestane parova i želi se oslonit na nekog odavde. Valjda zbog toga i jesmo svi učlanjeni!?Fordinjo je napisao/la:Moram reagovati na ovobevanda4 je napisao/la:Opet se počelo samo bacati tikete bez trunke objašnjenja..
Hvala @edinho na analizi, ispratit cu nesto!,ja sam pokusavo uz neki par koji odigram i par rijeci da nabacim medzutim kad ja feyenord izgubio kuci naravno ne mojom greskom nego sto nisu uopste igrali kako su trebali i dobili su crveni karton to jest njihov najbolji igrac Pele ,primjetio sam da je jedan clan upravo pao na jednom paru tj na Feyenordu i izbacio je komentar kao i ja pratim tudze sujete ili tako nesto sad i nije bitno , pa jarane nije do mene ja sam svoje misljenje iznio da bi mozda nekome pomogo pri izboru tipova ili da ga ne uzme kao na primjer juce kad sam vidjeo da se Ajax igra ja sam brze bolje izbacio da igram protiv Ajaxa da se vidi ali upravo zbog toga da bi pomogo ali ne odmogo ,izvinjam se al ja vise necu komentare izbacivati sto ili kako ,izbacujem svoje tikete pa kome se sta svidi bujru kome ne pa to je njegova stvar izbora,Toliko
hvala opet i svaka čast majstorezgmiky je napisao/la:Groningen-Roda over 1.5 1.pol 2.10
Groningen-Roda oba daju u 1.pol. 3.70
Groningen-Roda 5+ 4.00
očekujem otvorenu utakmicu sa puno golova, obje ekipe ne mare previše za obranu i idu na gol više pa mislim da će biti golova već i u prvom pol barem dva
Svaka cast majstore, da sam ranije ustao ispratio bih ovo.. Nadam se da ces nas ispostovat pa nesto iskombinovati za Ligu Prvakafixator je napisao/la:hvala opet i svaka čast majstorezgmiky je napisao/la:Groningen-Roda over 1.5 1.pol 2.10
Groningen-Roda 5+ 4.00
očekujem otvorenu utakmicu sa puno golova, obje ekipe ne mare previše za obranu i idu na gol više pa mislim da će biti golova već i u prvom pol barem dva
Bravo !¨fixator je napisao/la:hvala opet i svaka čast majstorezgmiky je napisao/la:Groningen-Roda over 1.5 1.pol 2.10
Groningen-Roda 5+ 4.00
Moram i ja cestitati stvarno covjek zna znanje bez ikakvog supljiranja svaka cast !moj uzor-S.G je napisao/la:Svaka cast majstore, da sam ranije ustao ispratio bih ovo.. Nadam se da ces nas ispostovat pa nesto iskombinovati za Ligu Prvakafixator je napisao/la:hvala opet i svaka čast majstorezgmiky je napisao/la:Groningen-Roda over 1.5 1.pol 2.10
Groningen-Roda 5+ 4.00
3-3 (1-1)zgmiky je napisao/la:Groningen-Roda over 1.5 1.pol 2.10
Groningen-Roda 5+ 4.00
hahahzgmiky je napisao/la:jedan listek
austria beč 2, rosenborg 1, mainz daje gol, y.boys daje gol i dynamo kyev 2
ukupno je 6.99
kratko obrazloženje: ( na bevandin zahtjev)
austria beč ako ne dobije bjelica je bivši, rosenborg zadnje kolo pred svojim navijačima mora dobiti i nadati se kiksu stroma da ostane u trci za naslov, mainz mislim da može i dobiti utakmicu jer igraju bolje i dižu se a augsburg lagano tone, boysi također bi trebali barem dati gol grassu a mislim da mogu izvući i barem bod i na kraju dynamo je u naletu a ovaj protivnik im leži...
3 - 0masteRofPoker je napisao/la:Nisam mogao da odolim jer mi se pravo fin listic ukazao :
Slavija - Mladost 1
Zeljo - Rudar 1
Travnik - Borac X2
Radnik - Sarajevo X2
kvota 3,22
trazi 5. par kao uslov pa eto nesto nadite.
Kurbla je napisao/la:Odigrao i ovo, pa ako prodje onda sastaviti jos nesto poslije 17h. Ako ne, nova sedmica - nova nafaka![]()
Zeljeznicar 1 @1,25
Zrinjski 1 @1,75
Venlo 1 @1,45
Trabzon 1 @1,40
Lokomotiv S 1 @1,35
Real M (koš) 1 @1,10
Galatasaray (koš) @1,10
Kvota: 7,25
Uplata: 16
Eventualni dobitak: 116
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.