Ko ce docekati utorak. Sutra za Ferrera navijat da Novaka dobro izmori
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Navijaj s nijjetom
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Slazem se ali mislim da bi za sve ove godine Rafa uspio makar jedanput uzeti bitan turnir koji bi se igrao u sred sezone u dvoraniformance je napisao/la:samosarajvo je napisao/la:Ima i do podloge i dvorane naravno, ali dobar dio je i u cinjenici da se igra na kraju godine
I do činjenice da takvi uslovi direktno više odgovaraju njegovim glavnim konkurentima. Znaš kad bi ga Feđa dobio da se igra na šljaci ili nekom sporom betonu?! - Nikad, taman igrali na novu godinu.![]()
Samo ga pritisni Rafa, samo ga pritisni i ima da prsne ko nuklearni reaktor u Černobilu.
Hahahahahahahaha.![]()
![]()
![]()
![]()
I ne mislim da bi sutra bilo tamburanje
Kakav je omjer pobjeda i poraza u ovoj sezoni njemu i Noletu? Ovaj Atp malo kasni sa azuriranje
Djokovic je izgubio 3x od Nadala, 1x od Murraya, Del Potra, Berdycha, Haasa, Dimitrova i Isnera = 9 poraza
Nadal je izgubio 2x od Djokovica, po jednom od Ferrera, Zeballosa, Del Potra i Darcisa = 6 poraza
Za pobede ne znam. Mislim da ih obojica imaju oko 70ak.
edit: Djokovic ima 62-9, Nadal 68-6
Nadal je izgubio 2x od Djokovica, po jednom od Ferrera, Zeballosa, Del Potra i Darcisa = 6 poraza
Za pobede ne znam. Mislim da ih obojica imaju oko 70ak.
edit: Djokovic ima 62-9, Nadal 68-6
samo da kažem d će david dobiti Rafu u Londonu... vi kao da zaboravljate da ferer ima kompleks nadala samo na šljaci... na ostalim ga je često dobijao čak i na GS.... šta vam je pobogu kao da zaboravljate neke stvari.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koliko moze Ferrer protiv Djokovica? Ne vjerujem das Ferrer moze napraviti dva iznenadjenja, nema on taj kapacitet. Iako mi je drag, navijam za njega ali tesko moze do titule.
Sutra pocinje zavrsni masters, igrat ce porazeni iz cetvrfinala Parisa, prvi mec oko 2 saat igraju Berdych - Wawrinka a zadnji mec igraju Del Potro - Gasquet
Sutra pocinje zavrsni masters, igrat ce porazeni iz cetvrfinala Parisa, prvi mec oko 2 saat igraju Berdych - Wawrinka a zadnji mec igraju Del Potro - Gasquet
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ferrer će danas biti sakupljač gameova.
Jučer je skinuo veliki skalp, male su šanse da to ponovi i danas. Novak odlično servira, sjajno returnira (Ferrerov servis svakako nije njegovo najjače oružje), što je samo po sebi dovoljno da danas dobije Španca. Obojica imaju šansu da po 2. put osvoje Paris (nikad niko nije odbranio titulu), al' kako god da okrenem vidim samo jedan mogući scenario - Novakovu titulu.
Jučer je skinuo veliki skalp, male su šanse da to ponovi i danas. Novak odlično servira, sjajno returnira (Ferrerov servis svakako nije njegovo najjače oružje), što je samo po sebi dovoljno da danas dobije Španca. Obojica imaju šansu da po 2. put osvoje Paris (nikad niko nije odbranio titulu), al' kako god da okrenem vidim samo jedan mogući scenario - Novakovu titulu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
danas mali i ne toliko vrijedni spomena teniseri u finalu, srozao se tenis skroz
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovi najbolji pustili ove slabije da nesto osvojeLenBias je napisao/la:danas mali i ne toliko vrijedni spomena teniseri u finalu, srozao se tenis skroz
Danas ce Ferrer opet da skine gace a ko ce koga cemo da vidimo
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Samo da ti ja kazem da ga nece uzeti, evo odma da ti kazem da ce biti 2:0 u setovima za RafuDANTES je napisao/la:samo da kažem d će david dobiti Rafu u Londonu... vi kao da zaboravljate da ferer ima kompleks nadala samo na šljaci... na ostalim ga je često dobijao čak i na GS.... šta vam je pobogu kao da zaboravljate neke stvari.....
Uzeo ga jednom na AO i sad...
ooo samosarajevo pa ti nisi onda neki tenis fan...
dobio je ga je david 2007 u šangaju i na USO, dobio ga je je i 2011, mislim u dubajiu, dobio ga je čak i 2004 i to na šljaci...
dobio je ga je david 2007 u šangaju i na USO, dobio ga je je i 2011, mislim u dubajiu, dobio ga je čak i 2004 i to na šljaci...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
A da je Rafa prošao, ne bi se srozaoLenBias je napisao/la:danas mali i ne toliko vrijedni spomena teniseri u finalu, srozao se tenis skroz
pa ne biClaus je napisao/la:A da je Rafa prošao, ne bi se srozaoLenBias je napisao/la:danas mali i ne toliko vrijedni spomena teniseri u finalu, srozao se tenis skroz![]()
Cijenim iskrenost.LenBias je napisao/la:pa ne biClaus je napisao/la:A da je Rafa prošao, ne bi se srozaoLenBias je napisao/la:danas mali i ne toliko vrijedni spomena teniseri u finalu, srozao se tenis skroz![]()
-
samosarajvo
- Kontakt:
E ti ces mi reci kakav sam ja fan i znam li ja gdje je on njega dobijo a gdje nije ... tugo mojaDANTES je napisao/la:ooo samosarajevo pa ti nisi onda neki tenis fan...
Od tih poraza jedino su bitni porazi na slamovima, 2011 u Australiji i 2007 u Americi.Pogotovo ovaj prvi navedeni jer Rafa ipak hajmo reci do 2008 i nije bio konkurentan na tim podlogama, us pogotovo.
Ja govorim da se to vise na bitnom turniru koji Rafa ima namjeru da osvoji nece desiti
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Ferrer! 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Šta ovo David radi. 
-
samosarajvo
- Kontakt:
ŠTa god da je radio više ne radiClaus je napisao/la:Šta ovo David radi.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Steta! Ode set, ode match 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
e moj spanac od koga ti gubis set i na kakav nacin 
Statira u kukuruzu.Claus je napisao/la:Šta ovo David radi.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.