Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
ne sude se protiv real madrida penali
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
da bas cudno,cisti penali se sude protiv reala ,veoma cudno mogu ti recLenBias je napisao/la:ne sude se protiv real madrida penali

al zato je sudija po ko zna koji put propustio iskljucit igraca reala.
onako jadni su bili 11 na 11 ,sta bi tek bilo da su imali igraca manje
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Koliko si ti tek jadan da samo znas
Sent from my 2phone smart using Tapatalk
Sent from my 2phone smart using Tapatalk
naprijed rejal
felga je dala svoje nebitno misljenje, idemo daljebarca_87 je napisao/la:da bas cudno,cisti penali se sude protiv reala ,veoma cudno mogu ti recLenBias je napisao/la:ne sude se protiv real madrida penali![]()
al zato je sudija po ko zna koji put propustio iskljucit igraca reala.
onako jadni su bili 11 na 11 ,sta bi tek bilo da su imali igraca manje
to su ti pametni odgovori u rangu 13godisnjaka
nista drugo ni ocekivat od nekog klinje
ma bravo dijete svaka cast,bas si mi sukno
nista drugo ni ocekivat od nekog klinje
ma bravo dijete svaka cast,bas si mi sukno

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
felga sada pise nebitne stvari u globalu, ovaj put jos nisu ni vezane za real madrid
Zanimljivo lobotomci nakon svake utakmice Reala dolaze i zale se na neke sudjenje u nasu korist kompleksi.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
od cega da imamo kompleks ???emir18 je napisao/la:Zanimljivo lobotomci nakon svake utakmice Reala dolaze i zale se na neke sudjenje u nasu korist kompleksi.
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Ovaj napise ovo, momak mu odgovori sasvim normalno + jos postavi dokaze i kao nebitno, kompleksi, suplja.LenBias je napisao/la:ne sude se protiv real madrida penali

“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
generalno kažem da lik kad god nešto napiše u post uvrsti i vibru omalovažavanja. I kada napiše nešto dobro, na kraju doda rečenicu kojom pljuje madrid. Post'o je isti kanta
naprijed rejal
Jos mi niko ne ogdovori kako kod vas (Consigliere ) samo -5 ????emir18 je napisao/la:Zanimljivo lobotomci nakon svake utakmice Reala dolaze i zale se na neke sudjenje u nasu korist kompleksi.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Da si umjesto uzvičnika postavio one smajlije sa iskolačenim očima ko da ih je neko naqrac nabio garantujem da bi dobio odgovor.bparena je napisao/la:Jos mi niko ne ogdovori kako kod vas (Consigliere ) samo -5 ????emir18 je napisao/la:Zanimljivo lobotomci nakon svake utakmice Reala dolaze i zale se na neke sudjenje u nasu korist kompleksi.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Consigliere
- Kontakt:
Koji ti je qurac? Napravio sam gresku u kucanju i trebam se obazirati na tvoje jeftino provociranje? Imas svoju temu i tamo pisi!bparena je napisao/la:Jos mi niko ne ogdovori kako kod vas (Consigliere ) samo -5 ????emir18 je napisao/la:Zanimljivo lobotomci nakon svake utakmice Reala dolaze i zale se na neke sudjenje u nasu korist kompleksi.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Počeo je Bale polahko da se šprda, pa bilo je i vrijeme...

- tyler durden
- Kontakt:
Jel ovo onaj neki iz Rayo vallecana sto je izasao iz igre pa poceo plakat radi Balea- ?
Upratio sam njegov izlazak i reakciju (plač), ali ne bih znao da kažem da li je razlog Bale. Ako neko zna tačnu informaciju glede toga neka javi, i mene interesuje baš.

Protiv Juventusa.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Consigliere
- Kontakt:
Vjerovatno su mediji izmislili da bi raja klikala na clanak. Ne bi bilo prvi put.Axl je napisao/la:Upratio sam njegov izlazak i reakciju (plač), ali ne bih znao da kažem da li je razlog Bale. Ako neko zna tačnu informaciju glede toga neka javi, i mene interesuje baš.
Fit Tony: I keep my friends close...
- KapioFootball
- Kontakt:
Sta se odmah ljutis - hajd sad fino pa ispravi gresku.Consigliere je napisao/la:Koji ti je qurac? Napravio sam gresku u kucanju i trebam se obazirati na tvoje jeftino provociranje? Imas svoju temu i tamo pisi!bparena je napisao/la:Jos mi niko ne ogdovori kako kod vas (Consigliere ) samo -5 ????emir18 je napisao/la:Zanimljivo lobotomci nakon svake utakmice Reala dolaze i zale se na neke sudjenje u nasu korist kompleksi.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.