Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Ne zabija ni Suarez sve ono sto mu pripreme,jucer je imao bolju situaciju od girouda pa je fulao,jos je ispao i sebican..rambo16 je napisao/la: pa takav nama treba... CF koji je sjajan s loptom i koji zabija ono što je Žiru juče promašivao..
Ja ponekad imam osjecaj da ljudi uopste ne gledaju fudbal. Zar ima eto bolji CF koji zna sa loptom od Suareza? I opet fula one situacije. Svima se desi, a mnogo puta smo vidjeli da doprinos Girouda nije u golovima vec u borbi, i ako daje golove jos bolje, ali i ne mora jer i tako pravda svoje mjesto u prvih 11. Zato ja nisam za Lewandowskog vec za Suareza.chily-rz je napisao/la:Ne zabija ni Suarez sve ono sto mu pripreme,jucer je imao bolju situaciju od girouda pa je fulao,jos je ispao i sebican..rambo16 je napisao/la: pa takav nama treba... CF koji je sjajan s loptom i koji zabija ono što je Žiru juče promašivao..
Ma ja mislim da Lewandowski uopste nije bolji igrac od Girouda. U njegovoj situaciji bi i Bendtner izgledao kao world class igrac. Sem toga vidjeli smo kako su Sahin i Kagawa zavrsili kad su otisli u jacu ligu.AllGunsBlazing je napisao/la: Ja ponekad imam osjecaj da ljudi uopste ne gledaju fudbal. Zar ima eto bolji CF koji zna sa loptom od Suareza? I opet fula one situacije. Svima se desi, a mnogo puta smo vidjeli da doprinos Girouda nije u golovima vec u borbi, i ako daje golove jos bolje, ali i ne mora jer i tako pravda svoje mjesto u prvih 11. Zato ja nisam za Lewandowskog vec za Suareza.

na ostalo nemam prigovor
 na ostalo nemam prigovor veliko podcjenjivanje od strane klada
 veliko podcjenjivanje od strane kladaPogledaj kako su razbili Studgart pa ces videti sto potcenjuju Arsenal. Onda pogledaj kada je u ozbiljnom mecu Borussia izgubila kod kuce, mislim tamo negde u februaru, jer poslednje kolo i poraz od Hoffenheima ne racunam, jer je sve bilo vec reseno. Kod kuce ove sezone 24-3 gol razlika u svim takmicenjima. Navijaci su im bolesni, to je nenormalna atmosfera, to ako dobije Arsenal, svaka cast. Tu je bod ja mislim onako najrealniji ishod ili pobeda Nemaca...Seaman je napisao/la:B.Dortmund-Arsenal sri 20:45 1,65 3,40 5,00veliko podcjenjivanje od strane klada
Nema boljeg ali mu treba zamjena da covjek moze po nekad i predahnit! Da mu je samo zavrsnica ko u Podolskog i najbolji napadac na svijetu bez premca! Ali sta da se radi!AllGunsBlazing je napisao/la:[youtube][/youtube]
Zar ima bolji za Arsenal?

Najjaca trojka u ligi do sada bez premca!
 Najjaca trojka u ligi do sada bez premca!  Mislim da Wenger moze nadmudriti Kloppa!
 Mislim da Wenger moze nadmudriti Kloppa! 

Jeste, kao što je i Dortmund bio podcijenjen u prvoj utakmici (od tih istih kvotadžija). S obzirom na Arsenalov stil igre (posjed), opet mi ovo miriše na nekoliko kontranapada Dortmunda iz kojih će postići, barem za njih, lagane golove.Seaman je napisao/la:B.Dortmund-Arsenal sri 20:45 1,65 3,40 5,00veliko podcjenjivanje od strane klada

Kvota je premala i presmijesna, a na nekim kladjama je pala i ispod 1,60.Seaman je napisao/la:B.Dortmund-Arsenal sri 20:45 1,65 3,40 5,00veliko podcjenjivanje od strane klada
 Isplati se dernuti dvicu.
   Isplati se dernuti dvicu.  
 Vodja je umalo i dobio takvom igrom prije 2 godine u Dortmundu. Napasti Borussiu na Westfalenu je pucanj u sopstvenu nogu.Gunner4 je napisao/la:Po meni licno rijesenje je BUNKER!!! Onaj teski klasicni, dati im loptu neka se dodaju oni a onda ih hvatati na kontre! Dobiti ih njihovom igrom!
 Uvek sam govorio da je jaci asistent nego golgeter Giroud.
  Uvek sam govorio da je jaci asistent nego golgeter Giroud.Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.