Imaju nastup na velikim natjecanjima, organizirali su SP 2003, imaju klub koji igra LP, sigurno da rukomet kod nas ima veću tradiciju, ali ni po čemu mi nismo neka sila u odnosu na Portugal, i ovo je naša realnost trenutnoDukeOfWellington je napisao/la:Ništa mi nismo bolji od njih. To što mi želimo da budemo bolji je potpuno druga priča.Yucca je napisao/la:Majko draga mi se patimo protiv rukometne velesile PORTUGALA sta onda ocekivati u barazu ako prodemo![]()
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne kontam sto Pericu ne daje sanse? Momak odlicno igra, po mei zasluzuje da dobije priliku. Sa pivota ne mozemo nista, Toromanovic nista. Cekat Gradjana 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
legenda reala@ sve je to ok druze ali zasto se onda nije podmladila repka iz korjena pa poceli praviti na mladim snagama vidjeli smo kako se momci iz U-21 bore za dres,ove stare poslati u penziju pa se onda mozemo necem nadati u buducnosti pa i nekom takmicenju ovako svake kvalifikacije zavrsimo u prva dva kola daj onda sansu mladim igracima pa nek se kale dublje od ovog ne moze
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
bit ce ovo teska zavrsnica
Zadnja izmjena: xinxee, dana/u 03 nov 2013, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa i ja sam bio za to Malinović,Perić,Vražalić,Delić,Ereš,Milas su u rosteru, svi igraju osim Perića a sigurno ovaj Bećirević nije bolji od njega ali jbg ne vidi to Marković, i ne može baš tako lahko se sve to podmladitiYucca je napisao/la:legenda reala@ sve je to ok druze ali zasto se onda nije podmladila repka iz korjena pa poceli praviti na mladim snagama vidjeli smo kako se momci iz U-21 bore za dres,ove stare poslati u penziju pa se onda mozemo necem nadati u buducnosti pa i nekom takmicenju ovako svake kvalifikacije zavrsimo u prva dva kola daj onda sansu mladim igracima pa nek se kale dublje od ovog ne moze
Vranješ-Prce za odbranu ostaviti,Grahovac golman,Toromanovića i mislim da Terzić se mora vratiti nemamo šuta iz vana nikako

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
vala i Grahovac koda mu je hljeb omrzo :S
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
legenda reala je napisao/la:Pa i ja sam bio za to Malinović,Perić,Vražalić,Delić,Ereš,Milas su u rosteru, svi igraju osim Perića a sigurno ovaj Bećirević nije bolji od njega ali jbg ne vidi to Marković, i ne može baš tako lahko se sve to podmladitiYucca je napisao/la:legenda reala@ sve je to ok druze ali zasto se onda nije podmladila repka iz korjena pa poceli praviti na mladim snagama vidjeli smo kako se momci iz U-21 bore za dres,ove stare poslati u penziju pa se onda mozemo necem nadati u buducnosti pa i nekom takmicenju ovako svake kvalifikacije zavrsimo u prva dva kola daj onda sansu mladim igracima pa nek se kale dublje od ovog ne moze
Vranješ-Prce za odbranu ostaviti,Grahovac golman,Toromanovića i mislim da Terzić se mora vratiti nemamo šuta iz vana nikako
To i govorim Becirevic ima prednost ispred Perica mislim nide veze covjek ko usporeni snimak

Edit: Toromanovicu idu vise u pm haj u penziju daj oslobodi mjesto Gradanu da igra ebo ga vise

Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 03 nov 2013, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
+1Yucca je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Pa i ja sam bio za to Malinović,Perić,Vražalić,Delić,Ereš,Milas su u rosteru, svi igraju osim Perića a sigurno ovaj Bećirević nije bolji od njega ali jbg ne vidi to Marković, i ne može baš tako lahko se sve to podmladitiYucca je napisao/la:legenda reala@ sve je to ok druze ali zasto se onda nije podmladila repka iz korjena pa poceli praviti na mladim snagama vidjeli smo kako se momci iz U-21 bore za dres,ove stare poslati u penziju pa se onda mozemo necem nadati u buducnosti pa i nekom takmicenju ovako svake kvalifikacije zavrsimo u prva dva kola daj onda sansu mladim igracima pa nek se kale dublje od ovog ne moze
To i govorim Becirevic ima prednost ispred Perica mislim nide veze covjek ko usporeni snimak![]()
vadi milasa moj treneru
- skyisthelimit
Koji trener??pa vise igraci pricaju na tajm autu nego satro trenermirzatele je napisao/la:vadi milasa moj treneru

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
redovnoskyisthelimit je napisao/la:Jel Portugal ikad igrao neko prvenstvo ?
- DukeOfWellington
- Kontakt:
http://en.wikipedia.org/wiki/Portuguese ... Federationskyisthelimit je napisao/la:Jel Portugal ikad igrao neko prvenstvo ?
Vagon.
idemo zmajeviiii !!
nigdje streama,jbg
http://www.bhrt.ba/76.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Sadddd ga reciii
sjetio se i ovaj debeli celavi zabiti gol, valjda sada ovo ne prokockaju do kraja
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Burić junak kako stvari stoje !
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Idemo izdržati do kraja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.