Deportivo 1 @1,60
Rosenborg 1 @1,45
Voždovac 1 @1,80
Besiktas 1 @1,45
Varese kp1 @1,50
Kvota: 9,08
Uplata: 16,59
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
No commentKurbla je napisao/la:Ne znam za vas, ali meni se sutrasnja ponuda ne svidja nikako.
Zato cu uduplati lovu (malo veci iznos) na slijedecem![]()
Maribor 1 @1,15
Partizan 1 @1,20
Lorenskog (hok) 1 @1,10
Macerata (odb) 1 @1,15
Trentino (odb) 1 @1,15
Kvota: 2,01
Uplata: MAX BET!
Sretno
Fordinjo je napisao/la:Everton - Tottenham 1X @1.42
Bosnia &Herzegovina - Portugal 1X @1.46
Lausanne-Sport - St. Gallen X2 @1.22
Torino - Roma X2 @1.24
Lazio - Genoa 1X @1.15
Zrinjski Mostar - Velež Mostar 1X @1.14
Željezničar Sarajevo - Rudar Prijedor 1 @1.25
@5.14
mater im slovensku i mene su povaliliKurbla je napisao/la:No commentKurbla je napisao/la:Ne znam za vas, ali meni se sutrasnja ponuda ne svidja nikako.
Zato cu uduplati lovu (malo veci iznos) na slijedecem![]()
Maribor 1 @1,15
Partizan 1 @1,20
Lorenskog (hok) 1 @1,10
Macerata (odb) 1 @1,15
Trentino (odb) 1 @1,15
Kvota: 2,01
Uplata: MAX BET!
Sretno![]()
brate.. nikad nisam vidio da je netko ovdje poslao novce, neće vjerojatno ni tebi. odustani i ne brukaj se.HaHu1x2 je napisao/la:nije valjda da mi niko nece poslati pisanih 1e a mene ko god je pitao slao sam ...
Molim vas eto samo 1e mi posaljite vracam sutra ba ..
korisnicko ime : korrisnik87
4. znak lozinke : a
a da ne mislite da sam prevarant evo vam dokaz danasnjih listica : " onclick="window.open(this.href);return false; ; " onclick="window.open(this.href);return false; , sutra vracam 100%
Edinho992 je napisao/la:H.Kralove-Zlin(češka 2.) - 1 @1,50 FT: 2:0
> Domaćini pobjedom preuzimaju vodeće mjesto u ligi, za šta sigurno imaju kvalitet. Prošli meč su kiksali protiv fenjeraša B.Praga i danas imaju motiv više za pobjedu. Kući su odlični, imaju omjer 4-1-1(4 pobjede u nizu). Dok ekipa Zlina u gostima igra očajno, postigli su samo 2 pogotka u 6 odigranih mečeva sa omjerom 0-1-6, i ove godine im sigurno slijedi borba za sami opstanak.
Rosenborg-Viking - 1 @1,50 FT: 2:1
> 2 kola do kraja Rosenborg se nalazi na 2. poziciji, sa 3 boda manje od vodećeg Strömsgodset-a. Strömsgodset danas ima teško gostovanje kod ekipe Tromsa, kojima je pobjeda u ovom meču neophodna za opstanak, i sigurno će ići na sve ili ništa, to bi bio najbolji mogući scenarij za Rosenborg, kiks Strömsgodset-a i njihova pobjeda protiv Vikinga koji ne može ni gore-ni dole. Motiv za pobjedu itekako imaju, a sigurno i kvalitet. Jednostavno moraju ovo uzet.
Kalmar-Mjaalby - 1 @1,50 FT: 2:1
> Zadnje kolo prvenstva Švedske, Kalmar se nalazi na 5. poziciji sa 49 bodova, treće mjesto koje vodi u EL drži IFK Göteborg sa 51 bod, dakle imaju 2 boda manje od njih i tog mjesta koje vodi u europa ligu. Goteborg danas svoju utakmicu isto igra kući, što je otežavajuća okolnost za Kalmar, no izuzevši to, njima je danas dobiti protiv slabašnog Mjaalby-a koji je osigurao opstanak i nadati se eventualnom kiksu Goteborga.
Halmstad-Brommapojkarna - 1 @2,00 FT: 2:2
> Još jedna utakmica iz Švedske lige. Ovo je može se reći danas najzanimljivija utakmica u ovoj ligi, borba za živi opstanak, Halmstad se nalazi na 14.(mjesto koje vodi u doigravanje za opstanak), a Brommapojkarna na 13. poziciji. Brommapojkarna ima bod prednosti u odnosu na protivnike. Halmstad je nizao 2 pobjede u zadnja 2 meča i time se izbavio iz opasne zone, a da bi posao završili do kraja ovdje im je neophodna pobjeda. Protivnici su u zadnja 2 meča zabilježili 2 poraza i zagorčali si život. Čak šta više u gostima igraju katostrofalno i najgora su ekipa lige sa omjerom 1-3-10. pa bolje nisu ni zaslužili. Bolja forma, veliki motiv, domaći teren i još što-šta danas vodi Halmstad do pobjede i ne razbijanja glave u doigravanju.
-Eto nekih mojih analiza, pa sretno ako ko šta probere, i da zelenimo ovo poslije
Moze druze. I ja cu nesto probati skontati, pa ce se sastaviti tiket.LloriS je napisao/la:Postavit cu ja NBA za veceras par parova ako koga zanima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.