18.11.2013. BiH - Argentina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

dinozu
Kontakt:

Re: 18.11.2013. BiH - Argentina

Post Postao/la dinozu » 03 nov 2013, 01:56

Aahahahah sto me nasmijes jarane :lol:

Mi cemo na SVJETSKO PRVENSTVO pozvati igraca koji grije klupu u 2. ligi Italije :lol: :lol:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 nov 2013, 02:15

zgembo89 je napisao/la:
calcio je napisao/la:Ova lista igraca koji "moraju" dobiti poziv postaje sve veca i veca, mislim da sada ima negdje oko 30-40 imena na njoj.
ma šta ti je nema 2-3 igrača opravdnao i realno ,a oni što iskaču ko gljive posle kiše tipa Despotović bilo i biće..
Ova nasa ekipa koju sad imamo je jako dobra, kvalifikovali su se na SP. Ma koliko se neki trudili da ismiju pojedine igrace, svi su oni doprinijeli i imaju kvalitet. Da bi neko novi dosao i uletio u tu ekipu, on treba stvarno mnogo da pokaze. Igranje po 20-30 minuta u francuskoj ligi nije dovoljno, zao mi je. Kada ga vidim na naslovnici L'equipea, e onda cu reci "zovi ga Safete" ;) Malo preuvelicavam ali nadam se da shvatas sta hocu da kazem. Moramo malo podici kriterije, spremamo se za SP a ne za jos jednu prijateljsku protiv Irana. :mrgreen:

dinozu
Kontakt:

Post Postao/la dinozu » 03 nov 2013, 02:21

calcio je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:
calcio je napisao/la:Ova lista igraca koji "moraju" dobiti poziv postaje sve veca i veca, mislim da sada ima negdje oko 30-40 imena na njoj.
ma šta ti je nema 2-3 igrača opravdnao i realno ,a oni što iskaču ko gljive posle kiše tipa Despotović bilo i biće..
Ova nasa ekipa koju sad imamo je jako dobra, kvalifikovali su se na SP. Ma koliko se neki trudili da ismiju pojedine igrace, svi su oni doprinijeli i imaju kvalitet. Da bi neko novi dosao i uletio u tu ekipu, on treba stvarno mnogo da pokaze. Igranje po 20-30 minuta u francuskoj ligi nije dovoljno, zao mi je. Kada ga vidim na naslovnici L'equipea, e onda cu reci "zovi ga Safete" ;) Malo preuvelicavam ali nadam se da shvatas sta hocu da kazem. Moramo malo podici kriterije, spremamo se za SP a ne za jos jednu prijateljsku protiv Irana. :mrgreen:
A grijanje klupu u NJEMACKOJ DRUGOJ LIGI? (Zahirovic)

Pola minutaza u Turskoj (Ibricic)

HRVATSKA LIGA (Zoran Kvrzic)

Stevanovic ( NE NI IGRA U PRVIH 18 )

Visca ( druga liga Turske)

Zukanovic (negdje u belgiji)

Pandza (poljska)

Vrsajevic (hajduk **** te)

jeste?

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 nov 2013, 02:27

Šta ako je Hajduk, kunem ti se da ovaj mali ne bi imao mjesta u prvih 11 hajduka pored Sušića i Pašalića.
Treba biti malo i realan, Sošo je davljenik, blago rečeno skromna ekipa kvalitetom, vjerovatno ispada iz lige, malac da je kojim slučajem član njihovog večerašnjeg protvnika najvjerovatnije bi se borio za mjesto na klupi. Neka ba malo..
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 nov 2013, 02:44

Pa ako je Prcic mnogo bolji od navedenih, onda ce stvarno uskoro osvanuti na naslovnici L'equipea kao sto sam najavio i onda ce ga Susic primjetiti jer imam pouzdan info da on ponekad procita te novine.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 nov 2013, 02:49

Ma talentovan je dečko bez sumnje... vidjećemo, nadam se da će nastaviti dobivati priliku. Mogao bi brzo napredovati. No nisu njemu konkurencija Zukanović, Pandža, Zahirović, Vršajević. Nego Misimović, Pjanić, Hajrović, Stevanović, Ibričić.. Iako nije mi za krila, nema fiziku. Zavisi i kakav tip igrača Pape misli da mu fali u toj liniji. Uglavnom, ne znam gdje se žuri. Mlad je, naša budućnost aBd.

i da, postavlja se pitanje šta je bolje za njega evo, da dobije poziv za A i presjedi na klupi jer nije ni treća opcija, ili da dobije poziv za U21 i igra utakmicu?

Lično volio bi da se najprije proba ovaj Ščuk. Treba nam fizikaner.

dinozu
Kontakt:

Post Postao/la dinozu » 03 nov 2013, 03:59

Scuk igra u mrtvoj českoj

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 nov 2013, 10:33

dinozu je napisao/la:Scuk igra u mrtvoj českoj
Svejedno, taman da igra i u PLBiH. Ima neke osobine koje mi se sviđaju, volio bi vidjeti može li to i na većem nivou demonstrirati.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 03 nov 2013, 10:35

Smijesni su argumenti za pozivanje nekih novih igraca...
Takvih mi svi imamo na listi.
Izbacit nekog ko je provjeren za nekog koji nije,glupost.
Igrac ce se namtnut sam i natjerat selektora na poziv..
Mislim da ce to ovaj tip iz Teplica sam uradit,ako je istina ovo sve u novinama.
Promjena sredina i tip je u repki :)

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 03 nov 2013, 19:25

Ma ja, za Susica je dovoljno da osvane na naslovnici Index-a ili Sportsporta, a Prcic mora osvanut na naslovnici L'Equipea, ili France Footbala, uglavnom ako Prcic nastavi igrati ovako cjele sezone, samo ce budala reci da ne zasluzuje poziv.

Vidim Pape je najavio spisak, pa da vidimo kriterije poziva. Znaci ako zelis biti pozvan u A reprezentaciju Bosne i Hercegovine moras:

1) Biti igrac Hajduka.
2) Ako ne ispunjavas prvi kriterij, obavezno moras grijati klupu u nekom nizeligasu ili cak ne biti ni medju 18 u Elčetu.
3) "Igrati" u jakoj ligi, npr. HNL, 2 Turska, Poljska liga, 2 Bundesliga
4) Germania

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 03 nov 2013, 19:34

ahmic je napisao/la:Smijesni su argumenti za pozivanje nekih novih igraca...
Takvih mi svi imamo na listi.
Izbacit nekog ko je provjeren za nekog koji nije,glupost.
Igrac ce se namtnut sam i natjerat selektora na poziv..
Mislim da ce to ovaj tip iz Teplica sam uradit,ako je istina ovo sve u novinama.
Promjena sredina i tip je u repki :)
Smjesna je tvoja prica protiv pozivanja novih igraca, pa zar nije normalna stvar da prosirimo bazu igraca za A repku.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 nov 2013, 19:34

Mozambik je napisao/la:Ma ja, za Susica je dovoljno da osvane na naslovnici Index-a ili Sportsporta, a Prcic mora osvanut na naslovnici L'Equipea, ili France Footbala, uglavnom ako Prcic nastavi igrati ovako cjele sezone, samo ce budala reci da ne zasluzuje poziv.

Vidim Pape je najavio spisak, pa da vidimo kriterije poziva. Znaci ako zelis biti pozvan u A reprezentaciju Bosne i Hercegovine moras:

1) Biti igrac Hajduka.
2) Ako ne ispunjavas prvi kriterij, obavezno moras grijati klupu u nekom nizeligasu ili cak ne biti ni medju 18 u Elčetu.
4) Germania
5. Brati mohune u Mozambiku.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 03 nov 2013, 19:47

harishp je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Ma ja, za Susica je dovoljno da osvane na naslovnici Index-a ili Sportsporta, a Prcic mora osvanut na naslovnici L'Equipea, ili France Footbala, uglavnom ako Prcic nastavi igrati ovako cjele sezone, samo ce budala reci da ne zasluzuje poziv.

1) Biti igrac Hajduka.
4) Germania
1) Avdija Vrsajevic, Tino Sven Susic
2) Adnan Zahirovic, Miroslav Stevanovic, Senijad Ibricic
3) Toni Sunjic, Boris Pandza, Asmir Avdukic, Jasmin Fejzic, Edin Visca
4) Vrsajevic, Zahirovic, Susic, Hadzic aBd, itd....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 nov 2013, 19:57

Mozambik je napisao/la:
harishp je napisao/la:

1) Biti igrac Hajduka.
4) Germania
1) Avdija Vrsajevic, Tino Sven Susic
2) Adnan Zahirovic, Miroslav Stevanovic, Senijad Ibricic
3) Toni Sunjic, Boris Pandza, Asmir Avdukic, Jasmin Fejzic, Edin Visca
4) Vrsajevic, Zahirovic, Susic, Hadzic aBd, itd....
Gdje su ostali,po kojem su oni kriterijumu dobili poziv.
Vjerovatno pod rednim brojem 5.Onda se i ti mozes nadati pozivu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 03 nov 2013, 20:18

harishp je napisao/la: Gdje su ostali,po kojem su oni kriterijumu dobili poziv.
Nisam ja prvi spomenuo L' Equipe, covjek izjavi da Prcic mora osvanuti na naslovnici L'Equipea da bi zasluzio poziv. Ja sam se samo nadovezao i argumentovao kako drugi "zasluzuju" pozive. To su cetiri kriterija, oni su istiniti, jer sam napisao i igrace koji su poozvani na osnovu kriterija.

Prcic ne ispunjava te kriterije, igra momak u Ligue 1, igrao dosad stalno po 30, 35 minuta, od prosle hefte poceo igrati i u prvoj postavi, kako ce on dobiti prednost nad Ibricicem, Zahirovicem koji svaku utakmicu sjedi na klupi ili Stevanovicem koji najvjerovatnije bere te mohune u Mozambiku, posto ga nema ni medju 18 u strasnom Elcheu.

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 03 nov 2013, 20:18

Zorja -Dinamo Kijev 2:0,Šunjic je dobro odigrao i standardan je u ekipi

ovdje ga previše kritikuju i prozivaju kao najveceg kloca na osnovu jedne utakmica koju je totalno podbacio kao i komplet odbrana

gledao sam nekoliko utakmica u klubu i u mladoj u sve je solidno odigrao

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 nov 2013, 20:21

Branje mohuna po zasluzi.Kad bi svi u bascu zagazili,otisle bi i paprike,bamije i ostali zelenis.
I onda bi ostao opet bostan,kojeg smo brali haman sve do sad.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 nov 2013, 20:25

Mozambik je napisao/la:Prcic ne ispunjava te kriterije, igra momak u Ligue 1, igrao dosad stalno po 30, 35 minuta, od prosle hefte poceo igrati i u prvoj postavi
U 12 kola francuskog šampionata je ulazio 7 puta te skupio 242 minute. Ako uzmemo u obzir činjenicu da je 2 od tih 7 puta igrao utakmice od početka do kraja dobijemo brojku od 180 minuta u dvije utakmice. Ostane nam 62 minute na preostalih 5 utakmica na kojima je nastupio.

Matematičkim proračunima dobivamo prosjek od cca.12 minuta po utakmici ne uzimajući u obzir te 2 utakmice koje je igrao čitave.

I o kakvih 30, 35 minuta pričaš ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 03 nov 2013, 20:26

Mozambik je napisao/la:
harishp je napisao/la: Gdje su ostali,po kojem su oni kriterijumu dobili poziv.
Nisam ja prvi spomenuo L' Equipe, covjek izjavi da Prcic mora osvanuti na naslovnici L'Equipea da bi zasluzio poziv. Ja sam se samo nadovezao i argumentovao kako drugi "zasluzuju" pozive. To su cetiri kriterija, oni su istiniti, jer sam napisao i igrace koji su poozvani na osnovu kriterija.

Prcic ne ispunjava te kriterije, igra momak u Ligue 1, igrao dosad stalno po 30, 35 minuta, od prosle hefte poceo igrati i u prvoj postavi, kako ce on dobiti prednost nad Ibricicem, Zahirovicem koji svaku utakmicu sjedi na klupi ili Stevanovicem koji najvjerovatnije bere te mohune u Mozambiku, posto ga nema ni medju 18 u strasnom Elcheu.
Ko se sa zlatnom kantom upusta u diskusiju mora imati zivce zeljezne i razum kokuzni dragi moj Mozambiku :lol:, inace njega ne mozes shvatiti, moras prolupati da shvatis poentu, ne moze drugacije :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 nov 2013, 20:29

Evo @Don Kurleone je prihajao i njegovo prskanje paradajza iz zavrsne scene Kuma je krenulo.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.