Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Kljucni covjek u pohodu na Scudetto! Da je ovoj Romi fin napadac, bili bi velesila.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pjanke nastavlja dominirat. Mogu reci da je vec postala normalna i ocekivana info. Svaka cast maestro..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Zasad najbolji na terenu...bravo PJANKE...
pjanic nastavlja po' svome 
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Idi na n e traja. n e t, klikni na Tv kanali - BiH i dole na dnu stranice imaš 4 arene...MilaKunis je napisao/la:Ja jedina djevojka ovdje, malo da me pripazite a vi ovako
Oni koji ne umiju da vole, neka na Unu dođu - i zavoljeće
Oni koji ne umiju da pjevaju, neka na Unu dođu - i propjevaće
Oni koji ne zbore - prozboriće kraj Une
Oni koji ne čuju - pročuće kraj Une
Oni koji ne vide - progledaće kraj Une!
Ćamil Sijarić
Oni koji ne umiju da pjevaju, neka na Unu dođu - i propjevaće
Oni koji ne zbore - prozboriće kraj Une
Oni koji ne čuju - pročuće kraj Une
Oni koji ne vide - progledaće kraj Une!
Ćamil Sijarić
kako lijepa asistencija Pjanica,svaka cast.Roma zasluzeno vodi u Torinu,Pjanic odlican kao i uvijek..
Bravo Mire...
De ljudi malo odvadite...Pjana imao extra asistenciju,235 izgubljenih duela,dosta pogrešnih dodavanja,loše izvedenih kornera i prekid na početku...ne kažem da su ostali sada supermeni ali da dominira nije brate..onako solidan..
pjanic odlicno radi i prema svom golu, tj. u defanzivi. borriello panj nevidjeni. strootman opet predobar.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
-
TheSpecialOne
- Kontakt:
Bravo Mire za asistenciju! 
Oni ti ga .... Miraleme miraleme miraleme
- Goalgetter
- Kontakt:
Puno izgubljenih lopti od Pjanketa. Nije bas perfektan kao sto se pise ovdje. Strootman zasad dominira.
koji je ovaj Balzaretti panj, nevidjeno
svaki korner završio udarcem, o čemu pričaš. No tačno, imao je više netačnih pasova nego što se to očekuje. Solidan, ništa specijalno.aqarius je napisao/la:De ljudi malo odvadite...Pjana imao extra asistenciju,235 izgubljenih duela,dosta pogrešnih dodavanja,loše izvedenih kornera i prekid na početku...ne kažem da su ostali sada supermeni ali da dominira nije brate..onako solidan..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Samo Pjanić i Messi mogu ovo :

Miralem Pjanić (AS Roma) i Miralem Pjanić (AS Roma) zajedno kombiniraju kako bi napravili šansu za nekog od suigrača.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- skyisthelimit
Pjanic zasad odlican, ali dobro necemo dizati u nebesa, ipak su ovi levati.
15.10 - 15.06 ...
Ne odgovara Pjanicu ova pozicija veceras , dosta ofanzivnije nego sto je dosad igrao.
Slazem se...bez obzira na asistenciju, ovo je najlosija partija pjanica do sada... mozda ga malo poremetila promjena pozicije ili jednostavno nije njegova noc...mada i cijela roma je bezveze...istina da kontrolisu utakmicu, ali ne mogu prilike niti centarsuta napraviti...podhitno moraju pravog spica dovesti...
valjdda ce biti bolje u drugom poluvr...
valjdda ce biti bolje u drugom poluvr...
Odvadi i ti brate malo..Imao je nekoliko pogresnih pasova,istina..Korner nijedan lose izveden..Generalno nakon gola Roma je pocela da igra nekako nerevozno pa tako i on..aqarius je napisao/la:De ljudi malo odvadite...Pjana imao extra asistenciju,235 izgubljenih duela,dosta pogrešnih dodavanja,loše izvedenih kornera i prekid na početku...ne kažem da su ostali sada supermeni ali da dominira nije brate..onako solidan..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Google [Bot], nebeskasila, Sveti, Zglavkar i 45 gostiju.