AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
jel zna neko oficijalne fejs stranice igraca rome, al baš da ih igraci vode
znam da totti nema ništa, ni fejs, ni twiter nista 
nema potpisa
-
Evil Genius II
ja pratim samo ove dvije:
https://www.facebook.com/pages/Miralem- ... 8068021130" onclick="window.open(this.href);return false;
miralem
https://www.facebook.com/AlessandroFlorenzi" onclick="window.open(this.href);return false;
florenzi
a ostali su vecinom na twitteru, to upratim preko romanewsa.
totti ima svoju zvanicnu stranicu gdje na blog sekciji nakon svake tekme osvane neki text. eh sad, da li on pise ili neko za njega to ne znam.
https://www.facebook.com/pages/Miralem- ... 8068021130" onclick="window.open(this.href);return false;
miralem
https://www.facebook.com/AlessandroFlorenzi" onclick="window.open(this.href);return false;
florenzi
a ostali su vecinom na twitteru, to upratim preko romanewsa.
totti ima svoju zvanicnu stranicu gdje na blog sekciji nakon svake tekme osvane neki text. eh sad, da li on pise ili neko za njega to ne znam.
Ostvariše minimalne pobjede oba pratioca. Sutra ćemo ponovo dosta zavisiti od dobre odbrane, koja nam i donosi rez. u zadnjim utak. Očekujem od Strootmana i Pjanića zadnji pas za Ljajića, jer se Adem dosta trošio protiv Chieva, vraćajući se nazad po loptu, valjda mu sutra naši vezni igrači prepreme koju šansu. Od Florenzia očekujem dosta i u ofanzivi i u defansivi,a mogo' bi ga i zabiti, odavno nije, inače naš prvi strijelac. Borriello sutra nastavlja golgeterski niz
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Evil Genius II

aminAlen1987 je napisao/la:Borriello sutra nastavlja golgeterski niz
Igra li Gervinho danas ?
-
Evil Genius II
ne.
uopste nije pozvan za utakmicu.
bit ce tesko bez njega, treba nam neko odmoran i prodoran, Ljaljic i Florenci su sigurno umorni, teska ce to da bude utakmica veceras, ali abd bit ce 11/11Evil Genius II je napisao/la:ne.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocekivani sastavi za vecerasnje gostovanje u Torinu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Burdisso, može odigrati sjajan meč ali može biti i propuh. Odlična ekipa Rome, favoriti su ali Torino je uvijek neugodan domaćin. Immobile i Cerci su odličan dvojac.
Torine inače izrazito paše Romi, vrijeme je da se niz nastavi.
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Baš me zanima kako ćemo izgledati s ovakvom postavkom. Imam osjećaj da nećemo moći šanse na utak. napraviti, dok neuđe Adem. Ali eto, vjerujem Rudiju,valjda zna šta radi. FORZA ROMA
Bravoo Pjankeee idemo Romaaa 11/11 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakva akcija, asist još ljepši 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- legenda reala
- Kontakt:
đe gif??rio_Ferdy88 je napisao/la:Kakva akcija, asist još ljepši
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Uz jos malo agresivniji vezni red (prvenstveno mislim na anemičnog Bradleya, koji dosta trči,ali bez neke velike koristi) zatvoriti sve prilaze golu. Sredinom 2.pol. ubaciti Ljajića umjesto Borriella i jednom kontrom riješiti utak. Benatia pauzira sa Sasuolom, nebi valjalo da i DDR požuti.
- Consigliere
- Kontakt:
Solidna odbrana i odlicna sredina terena. Napad los. Eh, da je Dzeku ovdje 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Benatia=zvijer, Burdisso dobar za sad (samo da po obicaju ne upropasti u drugom poluvremenu)
U sustini slicna igra onoj u prethodnoj utakmici, bez nekih sansi. Pjanicu ne odgovora ova pozicija naprijed, ubaciti Adema, njega nazad vratiti
U sustini slicna igra onoj u prethodnoj utakmici, bez nekih sansi. Pjanicu ne odgovora ova pozicija naprijed, ubaciti Adema, njega nazad vratiti
Unica grande amore
Ma ide ovo dobro, Bradley bi trebao dole da se zalijepi za Cercija da pomogne Balzaretiju, protiv Sassuola ne bi trebalo biti problema, taman da nam se Benatia ocisti od zutih, a moze i DDR zasto da ne, ipak je Sassuolo mnogo laksi prtivnik od CagliariaAlen1987 je napisao/la:Uz jos malo agresivniji vezni red (prvenstveno mislim na anemičnog Bradleya, koji dosta trči,ali bez neke velike koristi) zatvoriti sve prilaze golu. Sredinom 2.pol. ubaciti Ljajića umjesto Borriella i jednom kontrom riješiti utak. Benatia pauzira sa Sasuolom, nebi valjalo da i DDR požuti.
- Consigliere
- Kontakt:
Bas steta. Torino truba, ali moralo se desiti. Roma je bez napadaca i to je to. Ako u januaru dovedu nekog sposobnog naprijed mogu pucati na titulu, ovako tesko....
Fit Tony: I keep my friends close...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.