Miralem Pjanić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Miralem Pjanić
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Helem, daj jedan slobodnjak da opali
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- skyisthelimit
Kako mozes napisati ovo za izveden kornere i ostati ziv nisam svjestan. LJudi su imali dvije variante iz dva kornera. Prva varianta pjana lopta oko 30 metara perfektno covjeku na nogu kako je zamislio. Druga perfektna lopta na drugu stativu ocigledno iisto varianta covjeku pravo na glavu kako je i htjeo.aqarius je napisao/la:De ljudi malo odvadite...Pjana imao extra asistenciju,235 izgubljenih duela,dosta pogrešnih dodavanja,loše izvedenih kornera i prekid na početku...ne kažem da su ostali sada supermeni ali da dominira nije brate..onako solidan..
Treci korner kratko dodavanje... .
Roma skupina pokretnih jakih igraca koji igraju fantasticno odbranu , al ova igra kosta puno bit ce ih puno povrijdjenih do kraj sezone. Tehnicki losi ofanzivno gube loptu bezze na sredini pri najjednostavnijim pasovima. Pokusavaju da budu neki kvazikreatoru par njih. Jedini Burdizo sto je skontao svoje mogucnosti i Pjanine mogucnosti, Uredno mu predaje loptu bas kako bi i svi trebali pri pocinjanju napada.
Trener pokusao Pjaniu da pomjeri blize golu i odma kriza pozadi ne mogu da iznedu loptu kako treba bez njega. Isto bi bi bilo i u repci mislim.
Kasnije ga je malo povukao unazad al ne dovoljon jer im igra jos ne funkcionise kako treba. Jes onaj Maicon pogubio lopti hejbet totalno izgubio osjecaj za loptu covjek.
Jedin lopte Pjana sto je izgubio je par lopti gdje je usao previse samopouzdano i opusteno.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma dobro ja to više onako kao što nadrealisti kažu figurativno...općenito za sve segmenta igre..Pjana je solidan ..imao je dosta izgubljenih duela i nešto više nego smo navikli pogrešnih dodavanja...ekipa kompletno igra ono više na rezultat,dali su taj gol i vjerovatno će i pobjediti..ali generalno Prvo poluvrijeme,dosadno ,traljavo,bez nekih dobrih poteza i šansi na obje strane....Rios je napisao/la:Odvadi i ti brate malo..Imao je nekoliko pogresnih pasova,istina..Korner nijedan lose izveden..Generalno nakon gola Roma je pocela da igra nekako nerevozno pa tako i on..aqarius je napisao/la:De ljudi malo odvadite...Pjana imao extra asistenciju,235 izgubljenih duela,dosta pogrešnih dodavanja,loše izvedenih kornera i prekid na početku...ne kažem da su ostali sada supermeni ali da dominira nije brate..onako solidan..
- el-fighter
- Kontakt:
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Consigliere
- Kontakt:
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
A opet na putu su za jedanaestu uzastopnu pobjedu.I to na tamo u nekoj A seri.
Sto neko vec rece odvadite sa svih strana i gledajte tekmu.
Manite se pretjerivanja i gore i dole.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Uvijek sam bio simpatizer Rome...ali evo skoro pa sam postao njihov navijac
Naprijed Pjanicu i naprijed ROMA!
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Edit: Vidjelo se da ce pritimiti gol..Igraju pravo lose nakon sto su ga postigli..Benatija gluho bilo veceras.. Da ih ne cekam na kladionici ne bi mi bilo ni po muke,al ovako..
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Goalgetter
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, antetokounmpo, AzRimiRzA, Bing [Bot], Bordo10, Brazzzoo123, CAGarfia, D97, Daduli, DzaniMehmet, Elddar, exampLe., Faraon iz Visokog, farenhajt, feniksptica, Goalgetter, Hajdeee, HariTz, harko35, husrefbeg, jasmin10, jestamaji, karajlo, KockarVicin007, LenyYoro15, Marsal, Micron, MundijalVibes26, Nah1ddd, Nakata, NEZALAGANJE, NKZ199207, Pensioner26, rossonero85, s4mke, Shategabri, Shevko, soccerfan, StevieG8, Sveti, VensanKasel, visarionovich, Wisey, Wlad55 i 519 gostiju.