FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

exbabilon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la exbabilon » 03 nov 2013, 23:49

Kad mislite da gore ne moze, evo primjer da uvijek moze.

http://www.youtube.com/watch?v=-KcS7OkPmsg

No sikiriki, sto bi istocni susjedi rekli uzalud trud, dzaba vam sve...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 04 nov 2013, 00:12

Hoćete da znate što nema raje na stadionu? Pustite priče ljubav prema klubu, žrtvovanje i slično..
U BiH je sve žrtvovanje i preživljavanje, LJUDI NEMAJU PARA! Neko će reći odvoji dnevno po marku (čak nakon povišene cijene nije ni to dovoljno) i imat ćeš za Želju za vikend! E kako da neko ko izađe sa 2 KM iz kuće odvoji 1 KM za Želju? Ljudi, koliko god pucali priču o tome kako je Željo svetinja, kako ljubav prema klubu treba biti najveća, ima ZA ŽIVOT prećih stvari. Ja studiram, nisam neki bogatun, meni "ta" marka nekad zatreba da pojedem nešto dok sam na faxu, neko drugi možda skuplja za nešto drugo ili slično.. Ljudi u BiH preživljavaju i oni koji pričaju o ostavljanju para za Želju i čuđenju kako se to ne može ili hvala Bogu (za njih) imaju para i ne osjete kako ostali narod živi ili nemaju dvije čiste u glavi.. Prvo to!
Druga stvar je pitanje: KOME DA DAM 8 KM? Da znam da će od mojih 8 KM Željo procvjetati ili eto, ne mora procvjetati, jednostavno da ode u prave svrhe, onda bih i otišao, a ne u ne znam čije džepove ili što je najgore ZA KAZNE zbog onih što ovdje sole pamet o ljubavi prema klubu, a nose petarde, dimne, baklje, kašikare kućne proizvodnje, i sve ostale eksplozive koje nabave ili naprave i za koje će klub, ovakav kakav je i u kakvoj je situaciji, platiti bespotrebno savezu umjesto da možda tih 2 hiljade maraka ulože u nešto pametnije (u to pametnije ne mislim na njihov džep)
I onda takvi dođu na forum i pričaju o ljubavi prema klubu, odabranoj raji i slično.. Mislim da bi isti taj klub u čiju se ljubav kunu platio sada 50 hiljada maraka da nikad ne dođu na stadion jer je platio do sad troduplo više zbog istresanja frustracija na račun kluba.. Mislim da neki vole što je stadion ruglo, ekipa ****, ima malo raje, pa ono da se mogu pohvaliti "JA SAM UVIJEK BIO TU" da bi ih više mogli cijeniti ostali, da bi ih nazivali bolesnicima i slično.. A da klub napreduje, zaigra Ligu Šampiona, Evropa Ligu ili slično i da raja počne dolaziti, mislim da bi na čelu napisali "JA SAM BIO I PROTIV RADNIKA I MLADOSTI, SAMO DA SE ZNA!". Ako voliš nešto voliš za sebe, ne smaraj druge sa tim..
Dalje, nikakav napredak, nikakav ni mali pomak nismo napravili odavno.. Ma da vidim da napreduje nešto, bilo šta, pa ne bi mi bilo žao one marke što bi jeo, strpio bih se do kuće, al bih je ostavio da gledam Želju i da podržim rad kluba i ljudi koji "isto" kao mi vole klub. Ali da tako odvajam sebi od usta, pa dođem na utakmicu i gledam Selimovića koji spusti glavu i šeta, a akcija 2 metra od njega, da gledam Lončarića koji češkajući muda posmatra loptu koja mu ide u peterac gdje je stiže protivnički igrač, da gledam Svraku koji je pretrčao 3 kilometra u dosadašnjem dijelu sezone, e onda bih se sjetio te iste gladi i zapitao radi čega sam se žrtvovao?
Bruka raje ima mišljenje da se samo krade, da je Amar bio tu dok je bilo para, sada kad je nestalo lagano se povlači i čeka priliku da se ispali negdje, masa raje misli da se budućnost kluba zasniva na "Kad će se Džeko prodati?", masa raje misli da upravu boli neka stvar za Želju! A čim to vide, zašto bi svoj zarađeni novac davali tim istim ljudima i gledali katastrofu? Željo ne živi od imena, Želju predstavljaju ljudi koji su NERADNICI i koji samo čekaju da uzmu sebi što više, i to raju nervira!
Sigurnost je također problem, lično u familiji imam dva slučaja gdje su djeca voljna ići i na ovakve utakmice, da počnu, ali im roditelji ne daju jer svako malo je vijest kako su specijalci ušli na tribinu, kako su polupani kafići, kako su pirotehnička sredstva ozlijedila nekoga.. I ti odgajaš nekog 15-16 godina, i onda da ga pustiš na tribinu da gleda Želju i mlati ga policija ili isfrustrirani debili bez razloga, hvala lijepo, ne želim. Takvo je razmišljanje!
UPRAVA TREBA URADITI BILO ŠTA, DOKAZATI DA RADI, NAPRAVITI NEŠTO (PROIZVOD) KOJI ĆE PRIVUĆI PUBLIKU!
Trebaju i oni dokazati svoju ljubav prema Želji da bi i onaj što ima 400 KM mjesečno mogao dokazati svoju, jer da svak ima primanje od 3 milje mjesečno ne bi je bilo teško ni dokazati..
IZVINJAVAM SE NA DUŽEM POSTU!
Zadnja izmjena: inacefindecko, dana/u 04 nov 2013, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.

Rios

Post Postao/la Rios » 04 nov 2013, 00:14

plava laguna je napisao/la:http://www.****.ba/clanak/2553989166966/sport/Penal%20za%20Sarajevo%20u%20Bijeljini%20izazvao%20polemike

Sto se ismijah majko mila, pade covjek ni sam ne zna kako.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 04 nov 2013, 00:15

Momci, cure, daj da budemo makar jednom realni!

Da li je raji zapraovo problem tih 6 KM? Pa prema zadnjem derbiju niti 8KM, niti 12 KM, a iskreno niti 15 KM ocigledno nije problem, a ni za tih 12.000 koliko je bilo na derbiju, niti je sam kvalitet problem, vec je bitno da si tu i da bodris svoj klub. E prema tome, vecini se odmah obaraju argumenti tipa kako su karte skupe!

Ono sto ljude privlaci su jake tekme. Nase je liga takva, kakva jeste, a iskreno kvalitetno ne moze biti bolja bez nekih enormnih ulaganja, ali zato sadrzajno moze, itekako. Kako? Skracenjem lige na 8 timova bi upravo dobiti sadrzajno, uzbudljiviju, zanimljiviju a ujedno i bolje praceniju ligu, a sam kvalitet bi rastao iz godine u godinu.

Sta jos privlaci navijace, a da, pardon, simpatizere na stadion? EVROPA, tj, dokazivanje u istom. E dok ne budemo uradilo nesto na ova dva navena fronta, tesko da ce se posjeta povecati. Tako, iskreno nemojte lagati sami sebe da huligani tjeraju obicnu raju. Imali smo u 98 velike huliganske nerede na Kosevu pa je opet dosta godina poslije taj isti derbi bio super popracen. Nasi navijaci a iskreno niti jedna druga navijacka skupina sirom svijeta nece prestati sa borbom protiv modernog nogometa, i to je jednostavno tako. Njihov najcesce sredtsvo za protest su baklje, kojima se ja iskreno protiv jer je bolje onda napraviti trans i 100 zastava u znak protesta, nego klub dovoditi u probleme, ali sta je tu je. Sta klubovi mogu uciniti? Da nadu neku zajednicku rijec sa savezom po pitanju ovoga, jer ja koliko vidim, savez samo puni sebe kasu na osnovu klubova koji su vrlu cesto u moci i nemilosti ove borbe protvim modernog nogometa...Fakticki, klubovi su od saveza na neki nacin diskriminirani, jer savez sa ovim kaznama tjera klubove da se obracunava sa protestantima, a klubovi jednostavno niti imaju sredstva niti moci da dobiju takav vid rata.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 04 nov 2013, 00:22

DzoleZeljo je napisao/la:Momci, cure, daj da budemo makar jednom realni!

Da li je raji zapraovo problem tih 6 KM? Pa prema zadnjem derbiju niti 8KM, niti 12 KM, a iskreno niti 15 KM ocigledno nije problem, a ni za tih 12.000 koliko je bilo na derbiju, niti je sam kvalitet problem, vec je bitno da si tu i da bodris svoj klub. E prema tome, vecini se odmah obaraju argumenti tipa kako su karte skupe!

Ono sto ljude privlaci su jake tekme. Nase je liga takva, kakva jeste, a iskreno kvalitetno ne moze biti bolja bez nekih enormnih ulaganja, ali zato sadrzajno moze, itekako. Kako? Skracenjem lige na 8 timova bi upravo dobiti sadrzajno, uzbudljiviju, zanimljiviju a ujedno i bolje praceniju ligu, a sam kvalitet bi rastao iz godine u godinu.

Sta jos privlaci navijace, a da, pardon, simpatizere na stadion? EVROPA, tj, dokazivanje u istom. E dok ne budemo uradilo nesto na ova dva navena fronta, tesko da ce se posjeta povecati. Tako, iskreno nemojte lagati sami sebe da huligani tjeraju obicnu raju. Imali smo u 98 velike huliganske nerede na Kosevu pa je opet dosta godina poslije taj isti derbi bio super popracen. Nasi navijaci a iskreno niti jedna druga navijacka skupina sirom svijeta nece prestati sa borbom protiv modernog nogometa, i to je jednostavno tako. Njihov najcesce sredtsvo za protest su baklje, kojima se ja iskreno protiv jer je bolje onda napraviti trans i 100 zastava u znak protesta, nego klub dovoditi u probleme, ali sta je tu je. Sta klubovi mogu uciniti? Da nadu neku zajednicku rijec sa savezom po pitanju ovoga, jer ja koliko vidim, savez samo puni sebe kasu na osnovu klubova koji su vrlu cesto u moci i nemilosti ove borbe protvim modernog nogometa...Fakticki, klubovi su od saveza na neki nacin diskriminirani, jer savez sa ovim kaznama tjera klubove da se obracunava sa protestantima, a klubovi jednostavno niti imaju sredstva niti moci da dobiju takav vid rata.

niti ih mogu imati,da stavis rengen,dektor metala,svakom navijacu posebnog covjeka koji ce ga presat uvijek bi neko nesto unio.A sto kazes za nerde si upravu,glupost je traziti izgobor u maloj posjeti radi lafo nekih nereda,derbi je dokaz da nije do toga
=\_1921_/=

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 04 nov 2013, 00:30

invincible1921 je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Momci, cure, daj da budemo makar jednom realni!

niti ih mogu imati,da stavis rengen,dektor metala,svakom navijacu posebnog covjeka koji ce ga presat uvijek bi neko nesto unio.A sto kazes za nerde si upravu,glupost je traziti izgobor u maloj posjeti radi lafo nekih nereda,derbi je dokaz da nije do toga
A da, za unos pirotehnike postoje druge vode, kao i ljudi koji to na vrijeme sve organiziju, ali nije teme rasprave. Uglavnom, tako je sto kazes sam, jednostavno ljudi su pozeljeli ako nista bolju ligu po sadrzaju gdje ce igrati 8 najboljih timova u drzavi. To je jednostavan recepet i prema tome treba teziti, ali ocigledno dok navijaci ne dignu svoj glas protiv nekih u savezu kome ova upravu liga od 8 ne bi nikada odgovarala, (radi svojih nekih privatnih interesa), tesko da cemo mi napraviti bilo kakav iskorak kada je upitanju domaci BH-nogomet...

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 04 nov 2013, 00:44

pa najveci problem po meni je sto je savezu samo stalo do rep. Haj kad si cuo da je svez pomenut u istoj recenici sa ligom osim kad su ove kazne u pitanju :S
=\_1921_/=

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 04 nov 2013, 02:03

DukeOfWellington je napisao/la:Opet priča o posjeti. Ko želi da dođe doći će, ko ne želi neće i to je to. Ne vidim razloga zašto osoba A napada osobu B zbog toga što nije došla na utakmicu ili zbog čega osoba B uopšte ima razloga da se pravda zbog toga.
Mudro zboris. ;) :mrgreen:

Cestitke Zelji i zaista je prelijep osjecaj vidjeti ogroman broj mladih igraca iz vlastitog pogona.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 04 nov 2013, 02:21

forza je napisao/la:Sve manje je ljudi ponajvise radi toga sto je doslo do zasicenja, nista novo se ne desava, nijedno zvucno pojacanje, nista u klubu da ljude probudi iz sna, da digne posjetu, nego jos u zadnje vrijeme ona stvar sa osimom je dodatno zakomplikovala ovaj problem.. a na kraju krajeva i karte su u pitanju .. Kako napuniti sjever kad je karta 10 KM .. Kako da otac dovede svoja dva sina recimo na sjever jer nisu za juga, kad treba dati 30 KM ... To mnogi ljudi danas nemaju, mozemo mi pricat o nezz kakvoj ljubavi prema klubu .. Jer mi nismo drzava u kojoj ljudi imaju novca "na bacanje" ...
Objasnio problematiku.Ima mnogo sitnih faktora koji uticu na posjetu,ali money money money..Nebi penzioner radije sjedio i igrao saha da ima dovoljno kesa da stalno po 10 maraka izdvaja za utakmicu.Pa Zeljini navijaci sirom BiH bi punili Grbavicu da je lahko izdvojiti recimo 70-100 maraka da se ode na utakmicu recimo iz Gracanice,Lukavca i slicno.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 04 nov 2013, 07:26

arhimed89 je napisao/la:
forza je napisao/la:Sve manje je ljudi ponajvise radi toga sto je doslo do zasicenja, nista novo se ne desava, nijedno zvucno pojacanje, nista u klubu da ljude probudi iz sna, da digne posjetu, nego jos u zadnje vrijeme ona stvar sa osimom je dodatno zakomplikovala ovaj problem.. a na kraju krajeva i karte su u pitanju .. Kako napuniti sjever kad je karta 10 KM .. Kako da otac dovede svoja dva sina recimo na sjever jer nisu za juga, kad treba dati 30 KM ... To mnogi ljudi danas nemaju, mozemo mi pricat o nezz kakvoj ljubavi prema klubu .. Jer mi nismo drzava u kojoj ljudi imaju novca "na bacanje" ...
Objasnio problematiku.Ima mnogo sitnih faktora koji uticu na posjetu,ali money money money..Nebi penzioner radije sjedio i igrao saha da ima dovoljno kesa da stalno po 10 maraka izdvaja za utakmicu.Pa Zeljini navijaci sirom BiH bi punili Grbavicu da je lahko izdvojiti recimo 70-100 maraka da se ode na utakmicu recimo iz Gracanice,Lukavca i slicno.
100% tačno. Evo ja sam jedan takav primjer.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 04 nov 2013, 09:22

avlami97 je napisao/la:Ništa nije izgubljeno. Tek je odigrana 1/3 prvenstva. Mislim da će nakon 15 odigranih kola poredak biti slijedeći:

1. Borac
2. Zrinjski
3. Željo,

a nakon 19 kola, poredak bi trebao biti slijedeći:

1. Željo
2. Borac
3. Široki

Nadam se da neću zaboraviti ovaj post i kopirati ću ga nakon 15. i 19. kola. Samo opušteno, prvenstvo je, takoreći, tek počelo. :)
Evo, nisam zaboravio kopirati svoj post, kojeg sam napisao nakon 10 odigranih kola. Fulio sam drugu i treću poziciju. Istina imamo isti broj bodova kao trećeplasirani, ali ipak sam fulio. Da je suđenje bilo malo korektnije bili bi možda i drugi, a ne bodovno dijelili treću poziciju. Protiv Mladosti su Hodžiću poništena dva gola, od čega je jedan 100% čist i samo da nam je priznat taj gol bili bi treći i zvanično.

Nisam se nadao da će šampioni svemira, ovaj put biti vicešampioni svemira. kada sma pređašnji post pisao nisam se nadao da će na "krilima sudija" pitari doživjeti kulminaciju i doseći do drugog mjesta na polovini prvenstva. Da je sudija svirao čist penal na Hodžiću protiv svemiraca i da nije izmislio penal u Bijeljini, usput rečeno, pri vodsvu Radnika od 1:0 i uz crveni karton domaćinu u 20. minuti tekme, svemirci ne bi bičli tu gdje jesu. To je bar svima jasno.

Nadam se da ću ovaj dio nakon 19. kola pogoditi, pod uslovom da se torpederima počne suditi normalno. Ne mislim samo na penale i crvene kartone, nego općenito. Nama je na Hadisonu ukupno svirano dva faula u drugom poluvremenu i to na našoj polovini, od čega onaj zadnji sudija nije dopustio da se izvede. Svirao je kraj tekme.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 04 nov 2013, 09:44

Dnevni avaz 04.11.2013.

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 04 nov 2013, 10:03

DukeOfWellington je napisao/la:
arhimed89 je napisao/la:
100% tačno. Evo ja sam jedan takav primjer.
što ne punite onda gostujuće stadione kad mi igramo?
ali nema para,sve se rastalilo....

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 04 nov 2013, 10:16

puno stvari se mora promijeniti da se posjeta poveca, smatram da navijaci cine sta mogu a uprava se oslanja na tu neku ljubav i nista ne radi
od ljubavi se ne zivi

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 04 nov 2013, 10:58

jel bilo jucer uopste zutih ili crvenih kartona na utakmici?!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 04 nov 2013, 11:03

jovanmaksimovic je napisao/la:jel bilo jucer uopste zutih ili crvenih kartona na utakmici?!
nije.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 nov 2013, 11:22

slika
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 04 nov 2013, 11:45

Ima li iko da vodi statistiku spornih situacija u proteklih nekoliko godina koje su išle i protiv nas i za nas pa da postavi ovim pitarima da vide razliku tj da je prije bilo to tu negdje u par deka ili neznatno na našu stranu a da je sada itekako previše ovo što ide na njihovu stranu, pa da ne dosađuju više? Inače sve ovo oko posjete prepričano sto puta. Ako ko želi moje mišljenje nek pogleda prošle postove. Ove godine se odlično držimo i super igramo pored svega što nas je zadesilo: povrede, promjena trenera, promjene igračkog kadra, podmlađivanje, manjak publike, kazne, besprica itd itd. Zbog toga molim vas malo blaže kritike prema igračima jer pored svega igramo ljepše nego prošlih godina ali fali rutine, iskustva, čvrstoće i par igrača na nekim pozicijama i bit će to sve u dure.
Također ove godine zbog sudija samo ispaštamo. Mnogo griješe protiv nas. Jbg tako je to svuda. Očigledno smo mnogima bili dugo trn u oku a nismo se izdigli iznad lige toliko puno da nam ne mogu naštetiti kao što to ne mogu DInamu, mada Dinamo vrti oko prsta i HNS. Ovdje je ipak to nemoguće na takav način jer ima interesnih grupa raznih klubova u savezu. Također, napravili smo i sami nekih grešaka ( na sve nivoe kluba mislim od predsjedništva do navijača) kojim smo i sami sebe vratili malo nazad ali bit će sve to bolje.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 04 nov 2013, 12:09

zaboljisportuBiH je napisao/la:Ima li iko da vodi statistiku spornih situacija u proteklih nekoliko godina koje su išle i protiv nas i za nas pa da postavi ovim pitarima da vide razliku tj da je prije bilo to tu negdje u par deka ili neznatno na našu stranu a da je sada itekako previše ovo što ide na njihovu stranu, pa da ne dosađuju više? Inače sve ovo oko posjete prepričano sto puta. Ako ko želi moje mišljenje nek pogleda prošle postove. Ove godine se odlično držimo i super igramo pored svega što nas je zadesilo: povrede, promjena trenera, promjene igračkog kadra, podmlađivanje, manjak publike, kazne, besprica itd itd. Zbog toga molim vas malo blaže kritike prema igračima jer pored svega igramo ljepše nego prošlih godina ali fali rutine, iskustva, čvrstoće i par igrača na nekim pozicijama i bit će to sve u dure.
Također ove godine zbog sudija samo ispaštamo. Mnogo griješe protiv nas. Jbg tako je to svuda. Očigledno smo mnogima bili dugo trn u oku a nismo se izdigli iznad lige toliko puno da nam ne mogu naštetiti kao što to ne mogu DInamu, mada Dinamo vrti oko prsta i HNS. Ovdje je ipak to nemoguće na takav način jer ima interesnih grupa raznih klubova u savezu. Također, napravili smo i sami nekih grešaka ( na sve nivoe kluba mislim od predsjedništva do navijača) kojim smo i sami sebe vratili malo nazad ali bit će sve to bolje.
Nemam takvu statistiku, al' nas dobro sjećanje služi u ovih nekoliko zadnjih kola. Protiv Šrokog izgubimo 3:2 na Pecari i primimo gol iz ofsajda. Protiv Čelika, crveni Hodžiću u prvom poluvremenu i suđenje za "poželjeti", na kraju samo 2:2. Protiv Olimpica (1:1), poništen čist gol Urdinovu. Protiv Mladosti iz V.O. poništena dva gola Hodžiću i da su nam priznali barem jedan po osnovu gol razlike bi bili stepenicu više. Protiv pitara na Hadisonu čist penal na Hodžiću (povlačenje i obaranje igrača s leđa u gol šansi).

Moram li napomenuti da nam u ovoj sezoni nije sviran ni jedan penal, a protiv nas jeste. Zaradili smo i 3 crvena kartona i po tom osnovu spadamop u krkanske ekipe. :lol: :lol: :lol:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 04 nov 2013, 12:16

Vrhovna želja ove godine mi je da se o prvaku odlučuje u 29 kolu i da nam sudija u 20 i nekoj minuti svira penal i dodjeli crveni karton suparniku (identično, kao i u Bijeljinini za pitare).

Nadam se da bi tada i mi i pitari bili zadovoljni.

Nažalost, takvo nešto se neće desiti, jer će pitari ranije otpasti iz utrke za titulu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 13 gostiju.