FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 03 nov 2013, 23:16

Skver je napisao/la:Vjerovatno da mu je zao dati otkaz Karicu, a ovaj izlazi sa policijom sa stadiona i ne pada mu na pamet dati ostavku, to dovoljno govori o njegovom karakteru i kakav je to covjek koji ce opet doci na taj isti stadion i voditi ekipu pred tim istim ljudima....smijesno i zalosno, pretpostavljam da ce ga policija cuvati.
pa to i jest najsmijesnije..frajer pod policijskom pratnjom napusta stadion i za 14 dana ce ponovo na istu klupu :shock: :shock: :o :o ...ja pratim najmanje 5,6 liga...godinama...jel ima jos neko od vas da je cuo za ovakav presedan :? :? ...napisao sam vec ranije...ovo je profil ljudi tipa muniba usanovica...takvi paraziti ne odlaze sami...to ide sa batinama il zatvorom...na nasu zalost ovo drvo je tolko nepismeno i nestrucno da nezna ukrast...znaci..ostaju batine :D ...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 nov 2013, 23:18

@Jedinstvo37
Mi zaista cijenimo to sto Azmir radi za nas klub, i mi ce mo sa nase strane pomoci koliko god budemo mogli, svako na svoj nacin onoliko koliko moze, evo sada ide i ova akcija da se pomogne Slobodi, hvala ti na podrsci i pozzz.
🔴⚫️

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 nov 2013, 23:22

staragarda je napisao/la:
Skver je napisao/la:Vjerovatno da mu je zao dati otkaz Karicu, a ovaj izlazi sa policijom sa stadiona i ne pada mu na pamet dati ostavku, to dovoljno govori o njegovom karakteru i kakav je to covjek koji ce opet doci na taj isti stadion i voditi ekipu pred tim istim ljudima....smijesno i zalosno, pretpostavljam da ce ga policija cuvati.
pa to i jest najsmijesnije..frajer pod policijskom pratnjom napusta stadion i za 14 dana ce ponovo na istu klupu :shock: :shock: :o :o ...ja pratim najmanje 5,6 liga...godinama...jel ima jos neko od vas da je cuo za ovakav presedan :? :? ...napisao sam vec ranije...ovo je profil ljudi tipa muniba usanovica...takvi paraziti ne odlaze sami...to ide sa batinama il zatvorom...na nasu zalost ovo drvo je tolko nepismeno i nestrucno da nezna ukrast...znaci..ostaju batine :D ...
Ma sve je to tako, al sta ce mo....iz postovanja prema Azmiru netrebamo praviti nikakve gluposti, covjek nas je lijepo zamolio i trebamo ispostovati ga, zasluzio je, a i zaduzio nas je.
🔴⚫️

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 04 nov 2013, 00:26

skver

sta cemo ako dobijemo preostale tri utakmice,i azmir kaze eto super,karic nas vodi i na proljece
zasluzio je sansu :?
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 nov 2013, 00:31

wienultras je napisao/la:skver

sta cemo ako dobijemo preostale tri utakmice,i azmir kaze eto super,karic nas vodi i na proljece
eo da ti ja odgovorim...nista,pustit covjeka da radi..azmir zamolio :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 04 nov 2013, 00:34

volio bih da sam živio u ovo vrijeme, čisto da osjetim taj tadašnji fudbal i tadašnju Slobodu, ovu današnju jesam, al' bolje da nisam :D

[youtube][/youtube]
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 04 nov 2013, 00:42

nije mi jasno,ako ga voli toliko nek ga vodi kuci,pravi zelenu kartu,nek ga zaposli kod sebe,nek odj...be od slobode...jbt...konju kazes ehaa on stane,niko ga nezeli,covjek hladno,nerazmisljam o ostavci :oops:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 04 nov 2013, 00:43

što bi razmišljao o ostavci, vi bi se to odrekli plate? :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 nov 2013, 00:43

Support Smajli ! :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 04 nov 2013, 00:45

Na Tušanj će ovu zadnju utakmicu doć isti broj ljudi koliko bi došlo i da je DRVO :D dobilo otkaz u subotu.
A zna i Azmir, nije glup, da ako ostavi DRVO na klupi i sl polusezonu bez obzira na rezultate da ljudi neće dolaziti na stadion. Doći će trener koji će srediti tim, koji će prvo svojom karijerom privući ljude na stadion, a tek onda igrama tima. Zna čovjek da ovisi od nas-posjetilaca (ekonomski), a isto tako zna da mu je bolje da ovo DRVO vodi ekipu još tri utakmice nego da igramo bez trenera tek bi onda bili ko telad na terenu.

Minimum
Kontakt:

Post Postao/la Minimum » 04 nov 2013, 08:06

šTA JE AMER ODLUĆIJO SA TRENEROM GODINE.JA MISLIM DA ĆE ON OSTATI DO KRAJA PRVENSTVA.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 nov 2013, 08:57

A najveca steta je sto smo ova zadnja 4 kola imali fin raspored, mogli smo i 10 bodova uzet. Iskra i Igman poslabi, Gradina i Branitelj kuci, ali eto...Neka makar uzmu sad jedan bod na strani u dva gostovanja i 3 kuci da ne bude tolika propast..

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 04 nov 2013, 09:19

Vrijeme ce nam pokazati sve ali smrdi i to dobro smrdi ! Da smo normalan klub danas bi novi trener ili prelazno rjesenje iz omladinskog vodili ekipu na treningu. Ali da li taj pase predsjedniku ???? Ko j... Slobodu , navijace , grad !

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 04 nov 2013, 09:27

rukfash je napisao/la:Vrijeme ce nam pokazati sve ali smrdi i to dobro smrdi ! Da smo normalan klub danas bi novi trener ili prelazno rjesenje iz omladinskog vodili ekipu na treningu. Ali da li taj pase predsjedniku ???? Ko j... Slobodu , navijace , grad !
haj ne seri rukfash majke ti, pa da je Azmir konto tako pustio bi onda da se Sloboda ugasi a ne bi znaci dosao na mjesto predsjednika i uradio sve ovo do sad sto je uradio.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 nov 2013, 09:31

Previse ste razmazeni sa tim izjavama..Rekoh vam vec Azmir da je bio los prema ljudima ne bi bio tu gdje jeste. On postupa dobro sa ljudima i nece ti niko reci da ga je prevario, ovaj ce odraditi 3 utakmice jos i onda ima 3 mjeseca da se nadje novi trener..
Moze on njega sad otjerat ali ce mu trebat on ili neko iz Banovica kad tad da sredi nekog igraca...

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 04 nov 2013, 09:50

SARS
Druze koga zmija ujeda i gustera se boji, dosadasnje iskustvo me tjera da sam nepovjerljiv , nije logicno posle svega da Smajl ostane , Azmir ga drzi ! Azmir sam priznaje da ne zna puno o fudbalu , pa ko zna ? Smajl ? Pusti suplju to je za naivne ...

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 04 nov 2013, 10:05

rukfash je napisao/la:SARS
Druze koga zmija ujeda i gustera se boji, dosadasnje iskustvo me tjera da sam nepovjerljiv , nije logicno posle svega da Smajl ostane , Azmir ga drzi ! Azmir sam priznaje da ne zna puno o fudbalu , pa ko zna ? Smajl ? Pusti suplju to je za naivne ...
pa drzi ga zato sto ima odredjeno postovanje prema Smajilu, jer je jedini lik htio prihvatiti se klupe kad niko nije htio, a drugo sad da ga otpusti nista necemo dobiti a ni izgubiti isto nam ga dodje. Ovako saceka kraj polusezone lijepo se covjeku zahvali uz obrazlozenje da nije ispunio ciljeve zadate pred pocetak prvenstva i to je to. Vi poslije jednog kiksa kod kuce ste ovdje napravili ko da je smak svijeta i ko da je liga zavrsena, polako ba ima i drugi dio i jos plus sad uz pomoc opstine bi sve trebalo da dodje na svoje mjesto. Ja smijem garantovati da cemo sad iz Bugojna donijeti bodove i eto nas Jedinstvu na -2 i onda sledecu polusezonu dovesti provjerena pojacanja i da se prekuca ovo do kraja. Ajde malo da budemo optimisti a nije poslije svakog kola ne valja nam igra ne valja nam ovo a mi i bez igre opet imamo pristojnih -5 a samo se sjetite prosle sezone gdje smo bili u ovo vrijeme. I ja bih volio da ode ovo Drvo al polako ako je covjek rekao da izdrzimo jos ova tri kola i da ce onda dovesti trenera i ako je obecao da idemo na PL cemu onda bezvezna tolika hajka.

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 04 nov 2013, 10:38

SARS
Ne mogu ti pomoci , vjeruj u tu pricu !

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 04 nov 2013, 11:19

Evo staragarda je odgovorio, Azmir je boss.
P.S. U tom slucaju doveo bih Ekrema Jevrica da pomogne Smajlu.
🔴⚫️

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 nov 2013, 11:36

@Skver Mislim da se Ekrem nece odazvati pozivu. Covjek trenutno prekucava brazilke.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.