Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- storm_raider
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
ti nisi pod pritiskom?storm_raider je napisao/la:

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- storm_raider
- Kontakt:
Ma nisam, imam proslu sezonu iskustva.VanBasten je napisao/la:ti nisi pod pritiskom?storm_raider je napisao/la:

Sport je lijek za tijelo i duh.
Samo da se tuspasim
Mirza hvataj se magle iz ovih ublehaša 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
TI SI DEFINITIVNO NEPOPRAVLJIV SLUČAJ 

interesantna utakmica

-
- Kontakt:
Gadi mi se ovaj brooklyn
najgori od sve djecemirzatele je napisao/la:TI SI DEFINITIVNO NEPOPRAVLJIV SLUČAJ

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- legenda reala
- Kontakt:
Dobro je ide na bolje, počeo je igrati 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ovo veceras je bilo uzasno, nema potrebe birati drugi opis, trade sto prije!
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
I ja se nadam trejdu
Netsi katastrofalni.

na sta je on spao...jedan od najbolji evropskih igraca da ulazi zadnjih 5min i to kad je utakmica gotova...tipa haj i ti udji pa probaj - ako si tako dobar u evropi bio kako pricaju, onda bih svojim sutevima trebao da nas vratis u utakmicu (rezon kidda)...ahaaaaa....suter ti sjedi cijelu evropsku utakmicu na klupi i uvodis ga zadnjih 5min onakvog hladnog i mentalno utabanog.
nema tu nafake za njega...on je njega trebao uvesti polovinom 2/4 kad su poceli padati...pa bi mozda zadnjih 5min i uhvatio ritam igre za prikljucak...a ovako se pokazuje neznanje trenera sa ovim potezom...ccc...
nema tu nafake za njega...on je njega trebao uvesti polovinom 2/4 kad su poceli padati...pa bi mozda zadnjih 5min i uhvatio ritam igre za prikljucak...a ovako se pokazuje neznanje trenera sa ovim potezom...ccc...
Trade, sto prije! Mirza ovdje se nemas kome dokazivati, predji u drugi klub i natrpaj ih, tako ces se najbolje dokazati.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Mirza na twitter-u:
Mrzim kad me lažu
((((((
2:42 AM - 4 Nov 2013
Mrzim kad me lažu

- majestic24
- Kontakt:
Dajte ljudi nemojte pretjerivati
I ja smatram da mirza zasluzuje vise prilike da se pokaze,ali i on zna usrati da mu se nevjeruje. Evo sinoc je za par minuta imao sut 1-6,napravio 3 faula. Jedino vrijedno je ono polaganje i 2 asistencije za tricu terryja
I ja smatram da mirza zasluzuje vise prilike da se pokaze,ali i on zna usrati da mu se nevjeruje. Evo sinoc je za par minuta imao sut 1-6,napravio 3 faula. Jedino vrijedno je ono polaganje i 2 asistencije za tricu terryja
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
muštuluk braćo
Mirza, nadam se da si konačno skont'o
trade, trade, trade, trade, trade ..

Nedugo nakon završetka utakmice, on se oglasio na Twitteru napisavši "Mrzim kad me lažu", tvit koji se vjerovatno odnosio na obećanje da će ove sezone u odnosu na prošlu imati veću ulogu u timu.

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- tyler durden
- Kontakt:
cacko je napisao/la:Mirza na twitter-u:
Mrzim kad me lažu((((((
Nek se on zali na twitteru, procitat ce to Kidd

Jel toliko glup da ne trazi trade?
Nek' je rekao šta mu je na duši. Sada gore u upravu i traži tradeJTS je napisao/la:muštuluk braćoMirza, nadam se da si konačno skont'o
trade, trade, trade, trade, trade ..
![]()
Nedugo nakon završetka utakmice, on se oglasio na Twitteru napisavši "Mrzim kad me lažu", tvit koji se vjerovatno odnosio na obećanje da će ove sezone u odnosu na prošlu imati veću ulogu u timu.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
O tome je pričam cijelo vrijeme - on može uspjeti u NBA jedino kad bi imo slobodu u igri kao u reprezentaciji, a to neče nikada imati. Da mu daš da šuta sa parkinga i da se ispucava, pa možda bi i imao nekih 20-tak poena po utakmici, ali zato koliko bi utakmica upropastio i slično je drugo pitanje. Nije igrač koji je toplo hladno i kojem je ispucavanje trojki glavni i presudni kvalitet.majestic24 je napisao/la:Dajte ljudi nemojte pretjerivati