NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Rafael30
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Rafael30 » 03 nov 2013, 23:10

staragarda je napisao/la:sta bi sa teme :shock: ...imal ko ziv :? ...sta se desava...jel objasnio kome sta katalinic vezano za ovaj poraz...sto niko nista ne pise...

Čeka prvo da Smajil objasni :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 nov 2013, 23:21

Rafael30 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:sta bi sa teme :shock: ...imal ko ziv :? ...sta se desava...jel objasnio kome sta katalinic vezano za ovaj poraz...sto niko nista ne pise...

e onda ce se dobro nacekat :lol: :lol: ...inace smajli barata sa fondom od oko 300 rijeci koje po potrebi premece u rasporedu....katalinic mi je osto u pameti po onim pistaljkama i stopericama oko vrata...izgleda da smo se i mi i vi namirili na prave stratege bubamare :lol: :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 03 nov 2013, 23:34

staragarda je napisao/la:katalinic mi je osto u pameti po onim pistaljkama i stopericama oko vrata...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

TO JE TA SLIKA! :D :D

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 nov 2013, 23:37

staragarda je napisao/la:
Rafael30 je napisao/la:

e onda ce se dobro nacekat :lol: :lol: ...inace smajli barata sa fondom od oko 300 rijeci koje po potrebi premece u rasporedu....katalinic mi je osto u pameti po onim pistaljkama i stopericama oko vrata...izgleda da smo se i mi i vi namirili na prave stratege bubamare :lol: :lol:
Ti doso da provociras njihovog trenera ovdje a da je anonomni dosao da provocira tvog trenera ti bi reko da je on vaki naki !!!!
🔴⚫️

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 04 nov 2013, 00:01

staragarda je napisao/la:
Rafael30 je napisao/la:

Ma ljudi uzimaju pare, a mi se ovdje zajebavamo.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 04 nov 2013, 01:26

necu vise komentarisati kao prije ovdje jer fakat mi piče po živcima pojedini i dođe mi da ih pošaljem na jedno fino mjesto :D .. sve dok ovakvi kao Benjo su moderatori i sile se po forumu mislim da nema mjesta za mene i moje komentare jer sta god ja napisem mene se upozorava i prijeti banom a ovakvi magarci kao ovaj WienUltras i StaraGarda mogu da idu od teme do teme i provociraju!
svaka vama čast ! apsolutno ste korektni vi moderatori a pogotovo naš veliki Benjo KO FOL MODERATOR!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 04 nov 2013, 01:29

@ anonimus care :mrgreen:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 nov 2013, 07:57

Anonimus uopste nije pokvaren tip, al' kakvih nas ima ovdje pokvarili bi i givikt. Podrska za anonimusa, vidi se da je pravi zaljubljenik u svoj klub. On nikada ne odustaje! Respekt.
;)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Minimum
Kontakt:

Post Postao/la Minimum » 04 nov 2013, 08:12

Treba biti korektan, pa i ovi u jedinstvu i u slobodi. na kraju ulazi neko treći.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 04 nov 2013, 09:41

Pa vi pričajte anonymous vaki- naki :lol:
075

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 04 nov 2013, 09:59

A jest zapeo oko Benje, Benje ni nema evo ima dvije i po' godine... :D

Je l' se "Šjor" izvinuo što nije mogao odbraniti barem bod kod kuće?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 nov 2013, 11:12

falit ce nam :(...vaki naki :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 04 nov 2013, 11:28

@anonymous001
Prijatelju nas, ma mi tebe bolan volimo ovdje svi, nemoj se ljutiti na prvu (malo te zezamo, jer znamo sta ces napisati) :)....Ako bog da na proljece kad Jedinstvo bude gostovalo u Tuzli pozivam te da budes moj gost.
P.S. Respect gradu heroju
🔴⚫️

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 nov 2013, 11:32

Skver je napisao/la:@anonymous001
Prijatelju nas, ma mi tebe bolan volimo ovdje svi, nemoj se ljutiti na prvu (malo te zezamo, jer znamo sta ces napisati) :)....Ako bog da na proljece kad Jedinstvo bude gostovalo u Tuzli pozivam te da budes moj gost.
P.S. Respect gradu heroju
Tako je. Anonimusa ugostiti u Tuzli kako treba. Neka se javi i ima da ima od hrane, ulaznice do pica. Ovo najozbiljnije.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 04 nov 2013, 12:02

Ma Katalinić, mislili smo da će moći nešto uraditi, možda on nešto i pokušava, ali ne ide to nikako. Treba nam trener koji dobro poznaje ovu Ligu, jer ovdje ne može svako biti trener. Treba neko sa iskustvom, Janjoš zna kako treba sa igračima, i znao im je postaviti autoritet, ovaj to ovdje nema. Izdržaćemo nekako ova 3 kola, pa aBd doći će neko sa iskustvom ovdje. Najdraže bi mi bilo Ključanin Benjo. On nam je ostao u dobrom sjećanju i aBd da dodje. Uprava se treba potruditi. ALi možda Katalinić sada nakon poraza nešto promijeni, nikad se ne zna :P :D

Kladionicaa
Kontakt:

Post Postao/la Kladionicaa » 04 nov 2013, 12:09

Ivan Grozni, izgleda da tek sad prima ovaj nadimak, mislim kako vi pricate ja ga nisam vidio na djelu..
Da li je neko bio na treningu da kaze kako covjek radi? Sigurno da ne moze biti toliko los, ipak je Hajduka odveo duboko u LP...
Ova liga postaje sve zanimljivija, Sloboda - Jedinstvo - Gracanica se bore za prvo mjesto uz sigurno jos 2 tima koji ce se pojacati na polusezoni.
Sretno biscani

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 04 nov 2013, 12:14

Pa to nas sviju zanima, KAKO NIŠTA DOBRO NIJE URADIO. NEMAMO IGRE NIKAKVE. KAD JE JANJOŠ BIO, MILINA JE BILA GLEDATI IGRAČE, SADA MI SE GADI.
Ovaj je sve pokvario, a 3 bio Hrvatskom na SP, Hajdukom toliko dobar, KAKO BKTE. Sve nas to zanima. Treninge on treba samo da uigrava momčad, jer oni su spremni fizički, ali ne znam. Ja sam bio 2 treninga, vježbe radili, kao malo uigravali, al to je sve slabo. TREBA SAMO AUTORITET, DA ZABRANI IGRAČIMA SVE, DA NE IGRA ŠARBINI I NADAR ZBOG IMENA, VEĆ DA IGRA NEKO KO SE DOKAŽE.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 04 nov 2013, 18:25

NKJ je napisao/la:TREBA SAMO AUTORITET, DA ZABRANI IGRAČIMA SVE, DA NE IGRA ŠARBINI I NADAR ZBOG IMENA, VEĆ DA IGRA NEKO KO SE DOKAŽE.
+1400000000000000000000000000000000000

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 04 nov 2013, 22:32

anonymous001 je napisao/la:necu vise komentarisati kao prije ovdje jer fakat mi piče po živcima pojedini i dođe mi da ih pošaljem na jedno fino mjesto :D .. sve dok ovakvi kao Benjo su moderatori i sile se po forumu mislim da nema mjesta za mene i moje komentare jer sta god ja napisem mene se upozorava i prijeti banom a ovakvi magarci kao ovaj WienUltras i StaraGarda mogu da idu od teme do teme i provociraju!
svaka vama čast ! apsolutno ste korektni vi moderatori a pogotovo naš veliki Benjo KO FOL MODERATOR!
ja ne provociram,ti ovaj forum i postove primas previse srcu,opusti se malo,laganini...
UMAL ZABORAVI:::
JB....t...m....m...u....p...
lijep pozdrav, ;)
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 04 nov 2013, 23:52

Naslovnica sutrasnjeg izdanja Avazovog sporta " IVAN KATALINIĆ, NAJSKUPLJI TRENER U BiH, PLATA KAO U SELEKTORA"
Koliko je ovo istina ja ne znam :?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 8 gostiju.