staragarda je napisao/la:sta bi sa teme...imal ko ziv
...sta se desava...jel objasnio kome sta katalinic vezano za ovaj poraz...sto niko nista ne pise...
Čeka prvo da Smajil objasni

Moderator/ica: GracanicaAA
staragarda je napisao/la:sta bi sa teme...imal ko ziv
...sta se desava...jel objasnio kome sta katalinic vezano za ovaj poraz...sto niko nista ne pise...
e onda ce se dobro nacekatRafael30 je napisao/la:staragarda je napisao/la:sta bi sa teme...imal ko ziv
Čeka prvo da Smajil objasni
staragarda je napisao/la:katalinic mi je osto u pameti po onim pistaljkama i stopericama oko vrata...
Ti doso da provociras njihovog trenera ovdje a da je anonomni dosao da provocira tvog trenera ti bi reko da je on vaki naki !!!!staragarda je napisao/la:e onda ce se dobro nacekatRafael30 je napisao/la:staragarda je napisao/la:sta bi sa teme...imal ko ziv
Čeka prvo da Smajil objasni![]()
...inace smajli barata sa fondom od oko 300 rijeci koje po potrebi premece u rasporedu....katalinic mi je osto u pameti po onim pistaljkama i stopericama oko vrata...izgleda da smo se i mi i vi namirili na prave stratege bubamare
![]()
staragarda je napisao/la:e onda ce se dobro nacekatRafael30 je napisao/la:staragarda je napisao/la:sta bi sa teme...imal ko ziv
Čeka prvo da Smajil objasni![]()
...inace smajli barata sa fondom od oko 300 rijeci koje po potrebi premece u rasporedu....katalinic mi je osto u pameti po onim pistaljkama i stopericama oko vrata...izgleda da smo se i mi i vi namirili na prave stratege bubamare
![]()
Tako je. Anonimusa ugostiti u Tuzli kako treba. Neka se javi i ima da ima od hrane, ulaznice do pica. Ovo najozbiljnije.Skver je napisao/la:@anonymous001
Prijatelju nas, ma mi tebe bolan volimo ovdje svi, nemoj se ljutiti na prvu (malo te zezamo, jer znamo sta ces napisati)....Ako bog da na proljece kad Jedinstvo bude gostovalo u Tuzli pozivam te da budes moj gost.
P.S. Respect gradu heroju
+1400000000000000000000000000000000000NKJ je napisao/la:TREBA SAMO AUTORITET, DA ZABRANI IGRAČIMA SVE, DA NE IGRA ŠARBINI I NADAR ZBOG IMENA, VEĆ DA IGRA NEKO KO SE DOKAŽE.
ja ne provociram,ti ovaj forum i postove primas previse srcu,opusti se malo,laganini...anonymous001 je napisao/la:necu vise komentarisati kao prije ovdje jer fakat mi piče po živcima pojedini i dođe mi da ih pošaljem na jedno fino mjesto.. sve dok ovakvi kao Benjo su moderatori i sile se po forumu mislim da nema mjesta za mene i moje komentare jer sta god ja napisem mene se upozorava i prijeti banom a ovakvi magarci kao ovaj WienUltras i StaraGarda mogu da idu od teme do teme i provociraju!
svaka vama čast ! apsolutno ste korektni vi moderatori a pogotovo naš veliki Benjo KO FOL MODERATOR!
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 8 gostiju.