Za danas od mene:
Koln-Union Berlin 1 (P.P.) 1.90 (derbi prva dva na tabeli,domaći teren je najvažniji u ovakvim mečevima,a Koln mora dobiti kući više jer prethodne dvije nije)
LA Clippers-Houstan 1 (P.P.) 1.65 (predvođeni Paulom i Griffinom ne bi trebali imat problema)
Bologna-Chievo k.p. 1 1.38 (Bologna ušla u formu,veže dvije pobjede,Chievo zadnji ubjedljivo,vjerovatno sigurni putnik u Seriu B)
Helmond-Jong Ajax 1 1.75 (Helmondu vrijeme da dobije kod kuće,a kad će ako neće Jong Ajax koji je općenito slab ove sezone+igraju Ligu prvaka za mlade u utorak,stoga će se neki igrači odmarati i igrati još mlađi)
Schaffausen-Vaduz oba daju 1.50 (duel trećeg i prvog na tabeli u ligi gdje uvijek ima puno golova,stoga očekujem da će biti i ovdje,tako kaže i statistika,možete igrati i 3+ po kvoti 1.55)
Otelul-Botosani gost daje gol 1.40 (dobra kvota,a Botosani redovno zabija u gostima bezobzira na protivnika)
Paul (Clippersi) 20+ 1.85(redovno ide over ove sezone,fantastično igra)
Del Potro-Gaske (+2.5) 1 1.35 oklada da Del Potro dobija 3 ili više razlike u gemovima,kvalitet je na strani Argentinca i mislim da Gaske nema šta tražiti u ovom meču
39.72
Imam i jedan sedmični,ko voli nek izvoli:
Bologna-Chievo k.p. 1 1.38 već objašnjeno
Del Potro-Gaske (+2.5) 1 1.35 već objašnjeno
Sociedad-Utd 1x 1.52 United bi bio zadovoljan i sa bodom iz ovog meča s obzirom da je Sociedad ušao u strašnu formu nakon reprezentativne pauze
Juventus-Real k.p. 1 1.65 Juve mora pobijediti,inače bye bye osmina finala,dok Realu ova utakmica nije presudna
Dortmund-Arsenal 1 1.65 (jedna od najboljih ekipa Evrope Dortmund dočekuje Arsenal koji nema taj kvalitet i tu moć da igra sa Dortmundom,to se vidjelo u prvoj utakmici najbolje,a još bolje će se vidjeti pred 85.000 navijača Dortmunda)
Napoli-Marseille 1 1.35 nema se šta objašnjavati,znamo ko je Napoli i ko je Benitez,Marseille bez šansi za evropsko proljeće
Lazio-A.Limassol 1 1.25 u prvoj utakmici Lazio nije dobio ovaj Apollon,stoga sada ne bi trebao imati problema,bit će dobro za njega da dobije ovu tekmu i tako bi mogao osigurati evropsko proljeće iako nije u nekoj zavidnoj formi
Rubin-Wigan 1 1.40 Rubin pobjedom protiv ekipe iz engleskog Championshipa osigurava prvo mjesto u grupi
Monaco-Evian h.0:1 1.50 Monaco mora dobiti s obzirom da je sinoć izgubio od Lillea,i mislim da će se iživljavati nad Evianom
Leverkusen-HSV 1 1.55 domaći moraju dobiti s obzirom da su u subotu neočekivano poraženi od Braunschweiga,a HSV ništa posebno nije
Chelsea-WBA 1 1.25 Chelsea mora dobiti s obzirom da je u subotu sad izgubio
Inter-Livorno 1 1.30 Inter prejak i ušao u formu
Roma-Sassuolo 1 1.20 nema se šta komentarisat
Man.Utd-Arsenal k.p. 1 1.45 Arsenal mora negdje stati,a gdje će ako neće na teatru snova protiv preporođenog Uniteda
Juve-Napoli 1 1.80 derbi dvije jake ekipe,Juve bi trebao iskoristit prednost domaćeg terena
215.52
You'll never walk alone.