FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nije da branim predsjednika, al' se digla prevelika prašina barem ovdje gdje mi raspravljamo, kako će nas opet zaje*at i kako ćemo ispušit.
Eto de se vi postavit u Azmirovu poziciju šta da uradite:
- ostavite Smajila još ove tri utakmice, a Smajil i onaj "stručni štab" koliko god bili naplavak drva oni svi, opet će koliko toliko usmjeriti tim kako su radili i u ovih desetak kola. Broj gledalaca kući oko 150.
- ostjerate Smajila i ostala drva, igrači skaču ko telad po terenu, jer ih usmjerava naš kapiten Muhamed Omić, kako bi tek to izgledalo. Gledalaca kući isto oko 150.
Znači možemo samo dobit ako drvo ostane još ova tri kola, koliko god to glupo zvučalo.
I šta je bolje od ta dva ? Skontajte i sami da niko neće doći da trenira ekipu samo za tri utakmice, da niko neće da preuzme ekipu koja bi mogla kiksat sva tri kola pa da se sje*e u startu. Jedino što je ovdje sumnjivo je to što niko od trenera mlađih kategorija ne preuzme ekipu u ova tri kola (da je drvo dobilo otkaz), ustvari Sok ne može jer ima i mladu reprez. a ovi što treniraju mlađe ekipe ? Ima li kakvih razlika u onim trenerskim licencama ?
Eto de se vi postavit u Azmirovu poziciju šta da uradite:
- ostavite Smajila još ove tri utakmice, a Smajil i onaj "stručni štab" koliko god bili naplavak drva oni svi, opet će koliko toliko usmjeriti tim kako su radili i u ovih desetak kola. Broj gledalaca kući oko 150.
- ostjerate Smajila i ostala drva, igrači skaču ko telad po terenu, jer ih usmjerava naš kapiten Muhamed Omić, kako bi tek to izgledalo. Gledalaca kući isto oko 150.
Znači možemo samo dobit ako drvo ostane još ova tri kola, koliko god to glupo zvučalo.
I šta je bolje od ta dva ? Skontajte i sami da niko neće doći da trenira ekipu samo za tri utakmice, da niko neće da preuzme ekipu koja bi mogla kiksat sva tri kola pa da se sje*e u startu. Jedino što je ovdje sumnjivo je to što niko od trenera mlađih kategorija ne preuzme ekipu u ova tri kola (da je drvo dobilo otkaz), ustvari Sok ne može jer ima i mladu reprez. a ovi što treniraju mlađe ekipe ? Ima li kakvih razlika u onim trenerskim licencama ?
Već sam od nekoliko ljudi cuo koji su direktno povezani sa desavanjima u nasem nogometu da je pitanje dana kad će se Azmir ispaliti iz Slobode. On polako postaje svjestan koliko je svojih para ulozio tako reci u nista, a podrsku ima jedino od navijaca koji mu nazalost ne mogu novcano pomoci.
Ovo nije provokacija, vec samo nesto o cemu se uveliko prica. Prava bi bila steta da ostanete bez njega.
Ovo nije provokacija, vec samo nesto o cemu se uveliko prica. Prava bi bila steta da ostanete bez njega.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Klub ne postoji , e to je steta ! Pa zasto daje pare u propalog trenera koji evidentno nece napraviti nista , zasto daje pare igracima koji ne mogu igrati za seosku ekipu, zasto ? Smijacemo se svojoj gluposti .
Molim da me niko ne shvati kao nekog ko ima protiv nekog nesto , naprotiv ! Azmir ima moj respekt , bas zbog toga postavljam ova pitanja !
- Probisvjet
- Kontakt:
To sto si rekao je samo suplja. Odakle izvor? Prije par minuta sam dobio informaciju da je bas suprotno.NeRi_K je napisao/la:Već sam od nekoliko ljudi cuo koji su direktno povezani sa desavanjima u nasem nogometu da je pitanje dana kad će se Azmir ispaliti iz Slobode. On polako postaje svjestan koliko je svojih para ulozio tako reci u nista, a podrsku ima jedino od navijaca koji mu nazalost ne mogu novcano pomoci.
I to na jednostavan nacin, pozivom preko telefona.
P.S.
Hoces li da ti pisem sta se desava u Jedinstvu i to iz prve ruke. O nezadovoljsvu igraca i ogromnim razlikama u primanju? Kada pises nesto onda moras imati nekoga unutar da ti to sve istrese, inace vrlo je tesko dokuciti neke stvari. Odakle ove informacije, pitas se. Jednostavno nazovem onoga ko mi je blizak i taj mi se istrese.
Ne smatraj ovo provokacijom.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
kolko sam skonto, Sloboda ove sezone uglavnom pobjeđuje kad povede, nisam primjetio da ste stizali neke rezultatske zaostatke i preokretali rezultat
i to dovoljno govori o stanju duha vaše ekipe
nije nikakva provokacija samo mi se učinilo ovako...da ne pomislite da nešto likujem, navest ću samo primjer utakmice koju je Bratstvo odigralo protiv GOŠK-a, kad smo stigli 0:1 sa igračem manje na 2:1
i to dovoljno govori o stanju duha vaše ekipe
nije nikakva provokacija samo mi se učinilo ovako...da ne pomislite da nešto likujem, navest ću samo primjer utakmice koju je Bratstvo odigralo protiv GOŠK-a, kad smo stigli 0:1 sa igračem manje na 2:1

Undici stelle - ACM 1899
- SaltCityAttack
- Kontakt:
NeRi_K je napisao/la:Već sam od nekoliko ljudi cuo koji su direktno povezani sa desavanjima u nasem nogometu da je pitanje dana kad će se Azmir ispaliti iz Slobode. On polako postaje svjestan koliko je svojih para ulozio tako reci u nista, a podrsku ima jedino od navijaca koji mu nazalost ne mogu novcano pomoci.
Pricao Fucko Tigru?

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i sta bi sa tog sastanka danas i transe, jel bilo il treba da bude
il nece ni bit 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Moderator
- Kontakt:
Imal video sa tekme ?
Mirnese sredi ih, Mirnese ebi im mater, ako se ti počneš prodavat' i tebi ću mater ebavat', da znaš .. 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Malo lupaš gluposti (bez uvrede). Igrači Jedinstva sigurno imaju najbolje plate u čitavoj ligi, za svaku pobjedu su dobili premije (dok za kikseve poput ovog zadnjeg nisu kažnjeni, iako bi trebali biti ...). Jedino nezadovoljstvo igrača o kojem se može pričati je odlazak Janjoša jer su bili dosta vezani za njega. Vidim na par mjesta si spominjao "nezadovoljstvo" dolaskom Šarbinija i Safeta. Ni od toga nema ništa, nisu igrači budale, znaju i oni da Šarbini u Januaru ide u Zrinjski (a nama dolazi napadač iz drugog /.hr/ kluba), i nema potrebe da sebi ugrožavaju mjesto u klubu nepotrebnim pobunama (Ahmad ima x2 veću platu od nekih u klubu, što nije puno). Tako da o tim tvojim "informacijama" o kojekakvim pobunama nema potrebe raspravljati (to ostavi za anonimusaProbisvjet je napisao/la:To sto si rekao je samo suplja. Odakle izvor? Prije par minuta sam dobio informaciju da je bas suprotno.NeRi_K je napisao/la:Već sam od nekoliko ljudi cuo koji su direktno povezani sa desavanjima u nasem nogometu da je pitanje dana kad će se Azmir ispaliti iz Slobode. On polako postaje svjestan koliko je svojih para ulozio tako reci u nista, a podrsku ima jedino od navijaca koji mu nazalost ne mogu novcano pomoci.
I to na jednostavan nacin, pozivom preko telefona.
P.S.
Hoces li da ti pisem sta se desava u Jedinstvu i to iz prve ruke. O nezadovoljsvu igraca i ogromnim razlikama u primanju? Kada pises nesto onda moras imati nekoga unutar da ti to sve istrese, inace vrlo je tesko dokuciti neke stvari. Odakle ove informacije, pitas se. Jednostavno nazovem onoga ko mi je blizak i taj mi se istrese.
Ne smatraj ovo provokacijom.

Možeš imati ti svoje izvore i biti dobro obaviješten, ali ne možeš imati više informacija o Jedinstvo od nas Bišćana, pa nezz ko da si ... Ovaj momak što ti je napis'o ovo gore, također ima provjerene informacije a i ne piše svakakve gluposti ... i sigurno ne možeš imati više informacije o Jedinstvu od njega ....
Pozdrav ...
-
- Kontakt:
Bice valjda nesto od ovoga, cekamo prve vijesti. 

www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Mirnes I Jasmin skupa hahahaha..bicemo prvaco drzave ako se njih dvojica pocnu druzit 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
SaltCityAttack je napisao/la:Mirnes I Jasmin skupa hahahaha..bicemo prvaco drzave ako se njih dvojica pocnu druzit
SDP + BOSS = fuzija ove dvije stranke

Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Kontakt:
šteta što nisu izborili svake dvije godine, češće bi oni bili za sport u Tuzli generalno 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Počela kampanja „Voliš Slobodu Pokaži!" Husić: Svi smo mi prolaznici samo je Sloboda vječna

Simboličnom kupovinom ulaznica prijatelja kluba po cijeni od 100 KM na stadionu Tušanj danas počela opsežna kampanja pod nazivom „Voliš Slobodu Pokaži!".
Kampanja je pokrenuta nakon radnog sastanka koji je održan u prostorijama Općine Tuzla u okviru kojeg je prezentovana ideja koja ima za cilj animiranje svih zaljubljenika kluba, svakog pojedinca i privrednih subjekata, kako bi se konkretnom pomoći i prikupljenim finansijskim sredstvima olakšao i potpomogao rad fudbalskog kluba Sloboda u nastojanju da se vrati u društvo najboljih.
Na čelu sa načelnikom Općine Tuzla Jasminom Imamovićem, uz podršku predsjednika FK Sloboda Azmira Husića uz određen broj dugogodišnjih prijatelja kluba, pripremljen je idejni plan realizacije kampanje pod nazivom "Voliš Slobodu?, Pokaži!" koji će se odvijati u nekoliko faza.
Prva faza realizacije ovog projekta započela je danas kada su načelnik Općine Tuzla Jasmin Imamović, vijećnici Općinskog vijeća Tuzla, direktori javnih ustanova kao i brojni prijatelji kluba kupovinom ulaznica napravili prvi korak podrške fudbalskom klubu Sloboda.

„Općina Tuzla svojim budžetom godinama podržava SD „Sloboda", članovi porodice SD „Sloboda" ostvaruju sve bolje rezultate. Imamo primjer košarkaškog kluba Sloboda, dobrom organizacijom kluba sa dobrim predsjednikom i upravom sa izvrsnim trenerom košarkaši bilježe zavidne rezultate. Tuzlanske košarkašice takođe igraju dobro, odbojkašice se takmiče u najelitnijem društvu, rukometaši igraju sve bolje dok je teniski klub Sloboda jedan od najboljih u BiH i mi ćemo nastaviti podržavati SD društvo „Sloboda". Sada smatramo da je važno kada je drugim sportskim kolektivima ovako dobro krenulo da više energije posvetimo fudbalskom klubu Sloboda" rekao je načelnik Općine Tuzla Jasmin Imamović.
Imamović je uputio poziv svima koji to mogu da se na bilo kakav način uključe u ovu kampanju i daju svoj doprinos za FK „Sloboda".
„Svi oni koji kažu da zaista vole Slobodu i koji žele da se Sloboda vrati u Premijer ligu neka to i dokažu" dodao je Imamović
Vrata prostorija FK Sloboda će biti otvorena svakim radnim danom u peridou od 12 do 14 sati za one koji žele kupiti ulaznicu prijatelja kluba ili na neki drugi način uključiti se u ovu kampanju.
„U posljednjih 7-8 mjeseci od kako sam na čelu FK „Sloboda" pored stabiliziacije kluba jedan od glavnih prioriteta je bio da dokažemo čelnim ljudima u gradu da u Slobodi može da se radi kako treba i transparentno" rekao je Azmir Husić predsjednik UO FK „Sloboda".
„Svi smo mi prolaznici samo je Sloboda vječna" istakao je Husić na kraju svoje izjave za medije.
Pored predstavnika Općine Tuzla na čelu sa načelnikom Imamovićem svoj doprinos danas su dali i članovi UG „Prijatelji FK Sloboda" čiji je predsjednik gosp. Miralem Suman Azmiru Husiću uručio ček u iznosi od 1500 KM koje je ovo udruženje prikupilo u proteklom periodu.
VIDEO KLIP!
tuzlanski .ba
Simboličnom kupovinom ulaznica prijatelja kluba po cijeni od 100 KM na stadionu Tušanj danas počela opsežna kampanja pod nazivom „Voliš Slobodu Pokaži!".
Kampanja je pokrenuta nakon radnog sastanka koji je održan u prostorijama Općine Tuzla u okviru kojeg je prezentovana ideja koja ima za cilj animiranje svih zaljubljenika kluba, svakog pojedinca i privrednih subjekata, kako bi se konkretnom pomoći i prikupljenim finansijskim sredstvima olakšao i potpomogao rad fudbalskog kluba Sloboda u nastojanju da se vrati u društvo najboljih.
Na čelu sa načelnikom Općine Tuzla Jasminom Imamovićem, uz podršku predsjednika FK Sloboda Azmira Husića uz određen broj dugogodišnjih prijatelja kluba, pripremljen je idejni plan realizacije kampanje pod nazivom "Voliš Slobodu?, Pokaži!" koji će se odvijati u nekoliko faza.
Prva faza realizacije ovog projekta započela je danas kada su načelnik Općine Tuzla Jasmin Imamović, vijećnici Općinskog vijeća Tuzla, direktori javnih ustanova kao i brojni prijatelji kluba kupovinom ulaznica napravili prvi korak podrške fudbalskom klubu Sloboda.

„Općina Tuzla svojim budžetom godinama podržava SD „Sloboda", članovi porodice SD „Sloboda" ostvaruju sve bolje rezultate. Imamo primjer košarkaškog kluba Sloboda, dobrom organizacijom kluba sa dobrim predsjednikom i upravom sa izvrsnim trenerom košarkaši bilježe zavidne rezultate. Tuzlanske košarkašice takođe igraju dobro, odbojkašice se takmiče u najelitnijem društvu, rukometaši igraju sve bolje dok je teniski klub Sloboda jedan od najboljih u BiH i mi ćemo nastaviti podržavati SD društvo „Sloboda". Sada smatramo da je važno kada je drugim sportskim kolektivima ovako dobro krenulo da više energije posvetimo fudbalskom klubu Sloboda" rekao je načelnik Općine Tuzla Jasmin Imamović.
Imamović je uputio poziv svima koji to mogu da se na bilo kakav način uključe u ovu kampanju i daju svoj doprinos za FK „Sloboda".
„Svi oni koji kažu da zaista vole Slobodu i koji žele da se Sloboda vrati u Premijer ligu neka to i dokažu" dodao je Imamović
Vrata prostorija FK Sloboda će biti otvorena svakim radnim danom u peridou od 12 do 14 sati za one koji žele kupiti ulaznicu prijatelja kluba ili na neki drugi način uključiti se u ovu kampanju.
„U posljednjih 7-8 mjeseci od kako sam na čelu FK „Sloboda" pored stabiliziacije kluba jedan od glavnih prioriteta je bio da dokažemo čelnim ljudima u gradu da u Slobodi može da se radi kako treba i transparentno" rekao je Azmir Husić predsjednik UO FK „Sloboda".
„Svi smo mi prolaznici samo je Sloboda vječna" istakao je Husić na kraju svoje izjave za medije.
Pored predstavnika Općine Tuzla na čelu sa načelnikom Imamovićem svoj doprinos danas su dali i članovi UG „Prijatelji FK Sloboda" čiji je predsjednik gosp. Miralem Suman Azmiru Husiću uručio ček u iznosi od 1500 KM koje je ovo udruženje prikupilo u proteklom periodu.
VIDEO KLIP!
tuzlanski .ba
Pobjeda je bolja od orgazma!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
dobro je ovo, ali sta je sa transe? bez tog nema nista, ovo je se kratkotrajno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.