Zivi moj Kevine. Samo kad se sjetim deranja Zvezde,Partizana,Hajduka,Dinama,Borusije,Twentea,Penarola,Derby-a, 1/4 kupa UEFA i mnogih pobjeda protiv evropskih ekipa ne treba mi ni hrana ni vodaKevin je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Slazem se i ja da teba skratit ligu na 12 klubova ali u 2 grupe seniori i juniori. Grupa seniora Zeljo Sarajevo Velez Celik Sloboda i Borac a u drugu grupu juniora napravit papirice i izvlacit da se neki timovi kao sto su Mladost iz Gacka i Ustikolina nebi nasli uvrijedjeni.![]()
od stare slave se ne živi
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
poanta mog posta!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Zivi moj Kevine. Samo kad se sjetim deranja Zvezde,Partizana,Hajduka,Dinama,Borusije,Twentea,Penarola,Derby-a, 1/4 kupa UEFA i mnogih pobjeda protiv evropskih ekipa ne treba mi ni hrana ni vodaKevin je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Slazem se i ja da teba skratit ligu na 12 klubova ali u 2 grupe seniori i juniori. Grupa seniora Zeljo Sarajevo Velez Celik Sloboda i Borac a u drugu grupu juniora napravit papirice i izvlacit da se neki timovi kao sto su Mladost iz Gacka i Ustikolina nebi nasli uvrijedjeni.![]()
od stare slave se ne živi
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma idu bolja vremena za Velez. Nemamo duga sekunde. Samo reflektori i onim pilicima obezbjedit bolje uslove. Neka druze ukljucit ce se fidelis. Ko ce to citat njegove knjige kad ih podje pisat

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
daj bože...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma idu bolja vremena za Velez. Nemamo duga sekunde. Samo reflektori i onim pilicima obezbjedit bolje uslove. Neka druze ukljucit ce se fidelis. Ko ce to citat njegove knjige kad ih podje pisat![]()
![]()
što više jakih klubova jača liga
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
RiverPlate
- Kontakt:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma idu bolja vremena za Velez. Nemamo duga sekunde. Samo reflektori i onim pilicima obezbjedit bolje uslove. Neka druze ukljucit ce se fidelis. Ko ce to citat njegove knjige kad ih podje pisat![]()
![]()
Grbavica naš je Hram!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
RiverPlate je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma idu bolja vremena za Velez. Nemamo duga sekunde. Samo reflektori i onim pilicima obezbjedit bolje uslove. Neka druze ukljucit ce se fidelis. Ko ce to citat njegove knjige kad ih podje pisat![]()
![]()
![]()
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- invincible1921
- Kontakt:
ma smanjenje lige je po meni jedina opcija koja moze nesto promijeniti,nek bude 12 klubova 3 puta svak sa svakim i eto.Po mom misljenju:
1.ZELJEZNICAR
2.SARAJEVO
3.VELEZ
4.OLIMPIK
5.ČELIK
6.ZRINSKI
7.ŠIROKI
8.SLAVIJA
9.ZVIJEZDA
10.RADNIK
i et nek ova dva ualze
1.ZELJEZNICAR
2.SARAJEVO
3.VELEZ
4.OLIMPIK
5.ČELIK
6.ZRINSKI
7.ŠIROKI
8.SLAVIJA
9.ZVIJEZDA
10.RADNIK
i et nek ova dva ualze
=\_1921_/=
I kažeš, u toj tvojoj imaginarnoj ligi bi igrao Radnik iz Bijeljine prije Borca ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- invincible1921
- Kontakt:
joj izvini zaboravio sam borac et BORAC UMEJSTO RADNIKAzizu1991 je napisao/la:I kažeš, u toj tvojoj imaginarnoj ligi bi igrao Radnik iz Bijeljine prije Borca ?
=\_1921_/=
Ma ajd, ako bude do mene i tebe, dogovoriti ćemo se nekako, jel ?

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- invincible1921
- Kontakt:
zamisli opet prosirit na onu 20+ ligu aahhahahahzizu1991 je napisao/la:Ma ajd, ako bude do mene i tebe, dogovoriti ćemo se nekako, jel ?![]()
=\_1921_/=
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Skraćenje lige se može vršiti jedino na način da se podvuče crta nakon zadnje sezone prije skraćenja i da klubovi koji su ispod crte idu u niži rang. Pri tome naravno ranije treba odrediti gdje će crta biti povučena. Bilo kakva lista želja koji klubovi trebaju da igraju u skraćenoj ligi je najobičnija smijurija. Ne mogu da vjerujem da neko uopšte misli da se išta može raditi na taj način.
- invincible1921
- Kontakt:
naravno da tako treba,recimo ove godine ispadnu 4 udju 2,pa opet ispadnu 4 ujudu 2.Ja sam ovo napiso cisto onako po mojoj prognozi ko bi osto u toj ligiDukeOfWellington je napisao/la:Skraćenje lige se može vršiti jedino na način da se podvuče crta nakon zadnje sezone prije skraćenja i da klubovi koji su ispod crte idu u niži rang. Pri tome naravno ranije treba odrediti gdje će crta biti povučena. Bilo kakva lista želja koji klubovi trebaju da igraju u skraćenoj ligi je najobičnija smijurija. Ne mogu da vjerujem da neko uopšte misli da se išta može raditi na taj način.
=\_1921_/=
-
neroazzurni
- Kontakt:
kako volim ove dubokoumne komentare, bas milina, ono kad ti neko odgovori tipa "pises gluposti" ili neki pitar koji zna samo za Husrefa kao strucnjaka i od igraca mu je idol Said pivski stomak, jer je to najbolje sto je ikad gledao...
pa de napisi brate, zasto su gluposti, zasto je glupost ako kazem da nam reprezentaciju zadnjih 15 godina cini 99,9% dijaspore, zasto je glupost ako kazem da je bacanje para dati recimo Celiku(koji je moje sve u zivotu) recimo 200-300 hiljada(lupam), sta ce to njemu pomoc a vamo duga 9 miliona, ili Zelji, Borcu, Zrinjskom nebitno, pa sve te klubove vode lopovi i hostapleri, pa oni ce sve te pare sebi u djep staviti, mislite da ce se pocet raditi sa mladima hahahahaa
Evo pogledajte koliko sada ima nase djece po svijetu koja igraju za razne svedske, norveske, kanade, austrije...pa zar nije bolje da savez ulozi te pare u kampove i "otimanje" te djece sebi, zar nije bolje da se stvori neka podloga za buducnost, pa ja se nadam da cemo se mi plasirati na jos tih prvenstava, da cemo dobiti jos tih para pa ce biti vremena za uloziti i u domacu ligu, ali tek kad se pocne ozbiljno raditi u njoj, zasto sad ove prve neke vece pare koje smo dobili od SP razyebati na Celik, Trvanik, Slobodu ili Sarajevo, uloziti u neke tzv. projekte za mlade kad znamo da ce te pare nestati u vidu magle...
Uglavnom, docekan sam na noz ovdje, ispade ja mrzitelj nase lige, a ja nisam fulao tekme Celika sto kuci sto u gostima pa ima vec 15 godina, al djaba ljubav kad je zeludac prazan, liga nam je u qrcu, ali samo zato sto je nasa trebam je ja sad hvaliti na sva zvona, a dodju neki Keksovi iz albanije i otresu tog "velikog/slavnog" Sarajeva k'o slinu...nemojte mi kora na rende
Ovo malo radosti sto nam donese repka i nesto para sto zaradi, treba upucati u djepove raznih Zaima, Osima, Sipovaca, Gredica, Selimovica....ma zayebi, ako imalo budu pametni u savezu nece ni marke dati, nisu sposobni sponzora naci svome klubu a kao znali bi oni pametno potrosit te pare...how yes no
kad su tako sposobni sto ne osnuju udruzenje prvoligasa?
pa de napisi brate, zasto su gluposti, zasto je glupost ako kazem da nam reprezentaciju zadnjih 15 godina cini 99,9% dijaspore, zasto je glupost ako kazem da je bacanje para dati recimo Celiku(koji je moje sve u zivotu) recimo 200-300 hiljada(lupam), sta ce to njemu pomoc a vamo duga 9 miliona, ili Zelji, Borcu, Zrinjskom nebitno, pa sve te klubove vode lopovi i hostapleri, pa oni ce sve te pare sebi u djep staviti, mislite da ce se pocet raditi sa mladima hahahahaa
Evo pogledajte koliko sada ima nase djece po svijetu koja igraju za razne svedske, norveske, kanade, austrije...pa zar nije bolje da savez ulozi te pare u kampove i "otimanje" te djece sebi, zar nije bolje da se stvori neka podloga za buducnost, pa ja se nadam da cemo se mi plasirati na jos tih prvenstava, da cemo dobiti jos tih para pa ce biti vremena za uloziti i u domacu ligu, ali tek kad se pocne ozbiljno raditi u njoj, zasto sad ove prve neke vece pare koje smo dobili od SP razyebati na Celik, Trvanik, Slobodu ili Sarajevo, uloziti u neke tzv. projekte za mlade kad znamo da ce te pare nestati u vidu magle...
Uglavnom, docekan sam na noz ovdje, ispade ja mrzitelj nase lige, a ja nisam fulao tekme Celika sto kuci sto u gostima pa ima vec 15 godina, al djaba ljubav kad je zeludac prazan, liga nam je u qrcu, ali samo zato sto je nasa trebam je ja sad hvaliti na sva zvona, a dodju neki Keksovi iz albanije i otresu tog "velikog/slavnog" Sarajeva k'o slinu...nemojte mi kora na rende
Ovo malo radosti sto nam donese repka i nesto para sto zaradi, treba upucati u djepove raznih Zaima, Osima, Sipovaca, Gredica, Selimovica....ma zayebi, ako imalo budu pametni u savezu nece ni marke dati, nisu sposobni sponzora naci svome klubu a kao znali bi oni pametno potrosit te pare...how yes no
kad su tako sposobni sto ne osnuju udruzenje prvoligasa?
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
- invincible1921
- Kontakt:
jos jedan prijedlog eo dobicemo sad sto od sponzora sto od uefe,fife brat bratu 20 miliona,nek se uloze pare u ligu .Ko sto neko napisa nece se moc vazda igraci crpit iz dijaspore
=\_1921_/=
-
marioo8888
- Kontakt:
Može li netko postaviti Link sažetaka 15 kola ako ima na youtube
[quote="neroazzurni"]kako volim ove dubokoumne komentare, bas milina, ono kad ti neko odgovori tipa "pises gluposti" ili neki pitar koji zna samo za Husrefa kao strucnjaka i od igraca mu je idol Said pivski stomak, jer je to najbolje sto je ikad gledao...
Onda prijatelju moj ti idi gledati švedsku,njemačku ili talijansku ligu i djecu koja tamo igraju.Ja više volim ovdje gledati našu djecu pa taman bili 5 puta lošiji od njih ali im treba dati šansu i skloniti ih sa ceste.Vjerovatno si mlad i nemaš djecu ali akobogda ako budeš imao sina i kada mu kupiš prvi dres i odvedeš na prvi trening svoga kluba sve će ti biti puno jasnije i promijenit ćeš mišljenje.
Onda prijatelju moj ti idi gledati švedsku,njemačku ili talijansku ligu i djecu koja tamo igraju.Ja više volim ovdje gledati našu djecu pa taman bili 5 puta lošiji od njih ali im treba dati šansu i skloniti ih sa ceste.Vjerovatno si mlad i nemaš djecu ali akobogda ako budeš imao sina i kada mu kupiš prvi dres i odvedeš na prvi trening svoga kluba sve će ti biti puno jasnije i promijenit ćeš mišljenje.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
-
neroazzurni
- Kontakt:
yebe lud zbunjenog ovdje...
eto ako oni ne potrose te pare na nasu ligu, nece biti vise ni lige ni djece ni niceg
eto ako oni ne potrose te pare na nasu ligu, nece biti vise ni lige ni djece ni niceg
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
okani se ti FK Sarajevo i njegovih nastupa u europi kako si ovdje znao napisati da smo izgubili od kukesija mogao si i neke dobre rezultate besiktas,levski, cluj itd, pa i od nasih komsija minimalac protiv newcastla itd. kakav god da je nasa je liga, i igraju domaci igraci, bilo je i par reprezentativaca koji su se izdigli i otisli vani tipa sesara, pa i said koji je otisao u dinamo, pa kakav god da je igrao je zadnje 2 godine LP, pa svraka mada se moglo oko njega i vise... ostali nek halale(izvinite) borac, zrinjski, siroki nisam bas u zadnje vrijeme uptratio rezultate pa da ne lupam ko maksim po diviziji sigurno ima kvalitetnih nastupa u europi...nego ti se hvataj tog Intera i prati hocete li pored jakog Torina i Verone do europskih takmicenja ove godine...a ja cu svoje Sarajevo sigurno gledat, pretkolo-pretkolo, uglavnom je takmicenje, bice pomaka u ligi sigurno i odlaskom repke na SP jer ce se nasi igraci malo drugacije sad gledati i bice na nekoj cijeni...vozdra !!neroazzurni je napisao/la:yebe lud zbunjenog ovdje...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
-
neroazzurni
- Kontakt:
pa eto sta si nabroj'o, cetiri utakmice u 15 godina lige, i time se dicimo, pa znas koliko bi ti ja mogao sad blamaza nabrojat, da ti pamet stane...mada uopste nije tema emisije uspjesi i neuspjesi ove lige, ona je banana i to je cinjenica, ali je i ja kao i ti i takvu volim, sta ces nasa je tu igra moj klub i stabi...mada cinjenica da stagniramo pa cak i nazadujemo je neminovna. O Sesaru i Saidu kao najvecim uspjesima lige necu ni komentarisat.
de bolan pogledaj o cemu pisem, niti koga omalovazavam niti dizem, samo sam misljenja da pare od SP u Brazilu, kako neko rece cca 20 miliona, NE TREBA srokat u premijer ligu, pa sad davat i sakom i kapom klubovima kao da se nesto oporave, jer ce se to sve pokrast a nista nece napravit, nemamo jos dobar sistem rada, ljudi na celnim pozicijama u svim klubovima su nesposobni, navodim ti i primjer da se ne mogu dogovoriti oko pravljenja Udruzenja Premierligasa sto je osnov za kvalitetnu ligu, jer nigdje u svijetu nacionalni savez drzave ne brine o domacoj ligi, nego samo udruzenje. To najbolje mozes vidjet kad se neki bogatas pocne raspitivat da ulaze u neki nas klub, kad covjek vidi kome daje pare i gdje ulaze, odnosno ko raspolaze i kako ce to neko pokrast, nabere ga odmah. Zato mislim da savez treba dobro vodit racuna sta i kako a ja sam samo naveo primjer otvaranja raznih kampova po europi, ulaganje i u domace ali striktno MLADE igrace, mozda finansirati mladje uzraste klubova i samu ligu...
uglavnom nismo se skontali, ti odmah stade u gard i poce branit svoje Sarajevo, nisam ga ja bolan ni blatio...uzivaj
de bolan pogledaj o cemu pisem, niti koga omalovazavam niti dizem, samo sam misljenja da pare od SP u Brazilu, kako neko rece cca 20 miliona, NE TREBA srokat u premijer ligu, pa sad davat i sakom i kapom klubovima kao da se nesto oporave, jer ce se to sve pokrast a nista nece napravit, nemamo jos dobar sistem rada, ljudi na celnim pozicijama u svim klubovima su nesposobni, navodim ti i primjer da se ne mogu dogovoriti oko pravljenja Udruzenja Premierligasa sto je osnov za kvalitetnu ligu, jer nigdje u svijetu nacionalni savez drzave ne brine o domacoj ligi, nego samo udruzenje. To najbolje mozes vidjet kad se neki bogatas pocne raspitivat da ulaze u neki nas klub, kad covjek vidi kome daje pare i gdje ulaze, odnosno ko raspolaze i kako ce to neko pokrast, nabere ga odmah. Zato mislim da savez treba dobro vodit racuna sta i kako a ja sam samo naveo primjer otvaranja raznih kampova po europi, ulaganje i u domace ali striktno MLADE igrace, mozda finansirati mladje uzraste klubova i samu ligu...
uglavnom nismo se skontali, ti odmah stade u gard i poce branit svoje Sarajevo, nisam ga ja bolan ni blatio...uzivaj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.