SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
[youtube][/youtube]
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Sve nabrojane reprezentacije su reprezentacije sa većim renomeom od nas i uplate će biti veće na njih čime će njihove kvote padati. To ti je abeceda kladionice o kojoj ti tvrdiš da se razumiješ.bvb je napisao/la: ne mozes biti tako siguran. Naravno da nije isto na svim kladionicama.
Zasto bi Htvatska, Gana, Obala S. bile isred. Ako je kvota na prolaz u barazu ovih ekipa 1.50 ili ispod onda nas ne bi trebali prestici, a mislim da je vecina tih kvota ispod. Raspravljamo se o nebitnim stvarima, al' et.
Cuj Grcka i Nigerija . hahahahhahaha. De malo razmisli (ako se razumijes u kladjenje)
Kvote za one koji prođu baraž će inherentno pasti, to sam već rekao.
Kraj najjačiZekoo je napisao/la:[youtube][/youtube]

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Nisam rekao da se razumijem, ali vidim da se ti ocito ne razumijes koliko mislis. Ti si prvi koji je poceo o kladionici.DukeOfWellington je napisao/la:Sve nabrojane reprezentacije su reprezentacije sa većim renomeom od nas i uplate će biti veće na njih čime će njihove kvote padati. To ti je abeceda kladionice o kojoj ti tvrdiš da se razumiješ.bvb je napisao/la: ne mozes biti tako siguran. Naravno da nije isto na svim kladionicama.
Zasto bi Htvatska, Gana, Obala S. bile isred. Ako je kvota na prolaz u barazu ovih ekipa 1.50 ili ispod onda nas ne bi trebali prestici, a mislim da je vecina tih kvota ispod. Raspravljamo se o nebitnim stvarima, al' et.
Cuj Grcka i Nigerija . hahahahhahaha. De malo razmisli (ako se razumijes u kladjenje)
Kvote za one koji prođu baraž će inherentno pasti, to sam već rekao.
Pa vidis li da je kvota na Grcku trenutno 2.50 puta veca od nase. Ako zanemaris broj uplata i sl. to bi znacilo da ce kvota Grcke spasti na 101 ako je kvota na prolaz grcke protiv rumunije 2.50 ili vise (a nije iznad 1.50 sigurno).
A ne vidim zasto bi broj uplata na Grcku, Nigeriju, Meksiko bio znatno veci u odnosu na broj uplata na Bosnu.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ni ja ne rekoh da se nešto pretjerano razumijem. Samo rekoh da ni ti nisi neki Einstein jer si previdio neke bitne stvari.bvb je napisao/la: Nisam rekao da se razumijem, ali vidim da se ti ocito ne razumijes koliko mislis. Ti si prvi koji je poceo o kladionici.
Pa vidis li da je kvota na Grcku trenutno 2.50 puta veca od nase. Ako zanemaris broj uplata i sl. to bi znacilo da ce kvota Grcke spasti na 101 ako je kvota na prolaz grcke protiv rumunije 2.50 ili vise (a nije iznad 1.50 sigurno).
A ne vidim zasto bi broj uplata na Grcku, Nigeriju, Meksiko bio znatno veci u odnosu na broj uplata na Bosnu.
Ja nisam prvi počeo o kladionici, tamo je neko postavio onu tabelu sa kvotama.
Neće ako se gleda samo taj faktor. Ali se ne gleda, nego se gleda i broj uplata, tako da će to dvoje kombinovano dovesti do ovoga što ja pričam.
Ti možda ne vidiš, ali ja vidim da će na te tri reprezentacije biti puno veća zbirna uplata nego na nas, pogotovo tu mislim na Meksiko. Vidiš, Honduras se recimo plasirao direktno, dok je Meksiko jedva izborio play-off. I sad, ako se Meksiko plasira na SP, a ti imaš opciju da uplatiš novac ili na Meksiko ili na Honduras, šta bi odabrao? Mi smo po fudbalskoj reputaciji u svijetu nešto poput Hondurasa. To što smo osvojili prvo mjesto u grupi sa Grčkom ne znači da smo odma postali al pari sa njima po reputaciji. I nismo. Mi svoju reputaciju tek gradimo. Mnogi su zinuli kad su vidjeli nas na SP-u. I ja sam zin'o kad sam vidio S. Koreju i Honduras prošli put. Tako ti je to.
Ako mislis da ce broj uplata biti toliko velik na Grcku npr. da smanji kvotu 2.50 puta (zajedno sa prolazom) onda je ok i ja se izvinjavam. Meni to nije realno, eli eto, vidjecemo.DukeOfWellington je napisao/la:
Ni ja ne rekoh da se nešto pretjerano razumijem. Samo rekoh da ni ti nisi neki Einstein jer si previdio neke bitne stvari.
Ja nisam prvi počeo o kladionici, tamo je neko postavio onu tabelu sa kvotama.
Neće ako se gleda samo taj faktor. Ali se ne gleda, nego se gleda i broj uplata, tako da će to dvoje kombinovano dovesti do ovoga što ja pričam.
Ti možda ne vidiš, ali ja vidim da će na te tri reprezentacije biti puno veća zbirna uplata nego na nas, pogotovo tu mislim na Meksiko. Vidiš, Honduras se recimo plasirao direktno, dok je Meksiko jedva izborio play-off. I sad, ako se Meksiko plasira na SP, a ti imaš opciju da uplatiš novac ili na Meksiko ili na Honduras, šta bi odabrao? Mi smo po fudbalskoj reputaciji u svijetu nešto poput Hondurasa. To što smo osvojili prvo mjesto u grupi sa Grčkom ne znači da smo odma postali al pari sa njima po reputaciji. I nismo. Mi svoju reputaciju tek gradimo. Mnogi su zinuli kad su vidjeli nas na SP-u. I ja sam zin'o kad sam vidio S. Koreju i Honduras prošli put. Tako ti je to.
A mozda je kladionica vec uzela donekle u obzir reputaciju i "ocekivani" broj uplata, pa npr. smanjila kvotu Grcke sa realnih 351.0 na 251.0

A sto se tice meksika i hondurasa, pa mozes se sad vec kladiti i na jedne i druge, ne moras cekati kraj baraza.
Lista kvota je tu, nije nimalo bitna, mi smo 15. na listi i nema potrebe da kontamo sta ce biti poslije (na to sam mislio kad sam rekao da si poceo prvi o kladionici).
- DukeOfWellington
- Kontakt:
I sam znaš da će gro uplata biti izvršen unutar mjesec dana do početka prvenstva.bvb je napisao/la: A sto se tice meksika i hondurasa, pa mozes se sad vec kladiti i na jedne i druge, ne moras cekati kraj baraza.
antipaticni i dosadni kreten, takvi su svi iz nase drzave koji snimaju ove glupostiZekoo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Goalgetter
- Kontakt:
- cassano1987
- Kontakt:
http://www.stcatharinesstandard.ca/2013 ... csl-titles" onclick="window.open(this.href);return false; mislim da susic treba da pozove za prijateljsku utakmicu nekog od ovih momaka iz SC WATERLOO jer ipak su prvaci kanade a ima ih zaista talentovanih pozzz
- sagitarius
- Kontakt:
Lopta za SP , nije da je lijepa

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Nadam se da golmani neće dobiti epileptični napad pri intervencijama.
evo konacno i Seo moze zaigrati za nas, eh sad ne znam ocel igrati protiv Argentine. ja bi ga odmah volio vidjeti da zaigra od prve
znam da je nesto cesto povrijedjen u zadnje vrijeme pa ne znam koliko je fit. ali ako moze igrati zasluzuje da bude na spisku.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Tri ljeva beka, koja Pape moze koristiti na vise pozicija (Lula, Salihovic i Kolosinac)...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- Goalgetter
- Kontakt:
Nijedan od njih nije onaj pravi tipicni lijevi bek. Salihovic veznjak, Lulic je krilo, a Kolasinac mislim da jos trazi svoju optimalnu poziciju, mislim da mu pozicija lijevog beka najbolje lezi, ali vidjecemo jos.trxel je napisao/la:Tri ljeva beka, koja Pape moze koristiti na vise pozicija (Lula, Salihovic i Kolosinac)...
Sad nam je desni problem 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
U Brazil dakle idu 23 igrača (od toga 3 golmana) i zato je naša situacija sasvim jasna. Imamo nekih 13-14 uistinu dobrih igrača, dok ostali odlaze u Brazil da bi krpili pozicije u slučaju nekih povreda. Napravio sam realan spisak igrača koje bi Pape mogao pozvati u kolijevku fudbala.
Begović, Fejzić, Avdukić, Mujdža, Vršajević, Bičakčić, Zukanović, Spahić, Vranješ, Kolašinac, Salihović, Zahirović, Rahimić, Pjanić, Hajrović, Stevanović, Misimović, Medunjanin, Ibričić, Lulić, Višča, Ibišević, Džeko.
Komentar?
Begović, Fejzić, Avdukić, Mujdža, Vršajević, Bičakčić, Zukanović, Spahić, Vranješ, Kolašinac, Salihović, Zahirović, Rahimić, Pjanić, Hajrović, Stevanović, Misimović, Medunjanin, Ibričić, Lulić, Višča, Ibišević, Džeko.
Komentar?

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
-
- Kontakt:
Otprilike to je to , mozda ne bude vranjesa ako klub ne pronadje , mozda neko otpadne a ubace pandzu ili sunjica (koji bar igra u klubu )kokakolas je napisao/la:U Brazil dakle idu 23 igrača (od toga 3 golmana) i zato je naša situacija sasvim jasna. Imamo nekih 13-14 uistinu dobrih igrača, dok ostali odlaze u Brazil da bi krpili pozicije u slučaju nekih povreda. Napravio sam realan spisak igrača koje bi Pape mogao pozvati u kolijevku fudbala.
Komentar?
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Kad je izvlacenje grupa za SP ?
Znam da dobijamo u grupi Koreju i Ekvador, ali ne znam ko ce nam biti nosioc

Znam da dobijamo u grupi Koreju i Ekvador, ali ne znam ko ce nam biti nosioc

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 13 gostiju.