Safet Sušić - Pape

Virtu4l
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Virtu4l » 04 nov 2013, 16:31

Sve opcije u kojima je Ibišević na klupi nisu realne.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 04 nov 2013, 16:40

Virtu4l je napisao/la:Sve opcije u kojima je Ibišević na klupi nisu realne.
Zasto, sta to ima Ibisevic a da Dzeko ne moze uraditi ako nista bar jednako dobro. A o pokrivanju terena, doprinsa u defanzivi i dribligu krila bilo da se radi o Izetu ili Stevanovicu da ne govorim

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 nov 2013, 17:52

Astren je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Sve opcije u kojima je Ibišević na klupi nisu realne.
Zasto, sta to ima Ibisevic a da Dzeko ne moze uraditi ako nista bar jednako dobro.
Džeko nikad ne može trčati i stvarati pritisak kao Ibišević. Možda može, ali ja to slabo primjećujem. Džeko je svakako mrtav bez Vedada, sva pažnja će u tom slučaju biti usmjerena na njega.
Voli te tvoje Sarajevo.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 04 nov 2013, 17:54

Pa zar nije sam Susic rekao da nece igrati s dva napadaca protiv Argentine jer je previše riskantno.Tako da očekujem Ibiševica nažalost na klupi.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 nov 2013, 18:02

sagitarius je napisao/la:Pa zar nije sam Susic rekao da nece igrati s dva napadaca protiv Argentine jer je previše riskantno.Tako da očekujem Ibiševica nažalost na klupi.
Ne, rekao je da ce izvaditi jednog od 3 ofanzivna vezna (Medunjanina, Pjanica, Misimovica) a da ce ubaciti jednog nesto defanzivnijeg.

Na Argentinu idemo sa dva napadaca.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 nov 2013, 20:17

Može samo jedno pitanje za vas koji pratite stvari malo podrobnije :?: Zašto Pape nije uvrstio Kolašinca (i još par novih igrača) na spisak :!: :?: Prijateljska je utakmica. Da li se radi o tome da Seo još uvijek nije dobio dozvolu za nastup, ili je pak nešto drugo u pitanju...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 nov 2013, 20:19

Nije dobio dozvolu od FIFA -e, al opet, kad je Bićo mogao protiv USA, što nije mogao Kolašinac protiv Gaučosa., to mi nije jasno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

GermanyUnderground
Kontakt:

Post Postao/la GermanyUnderground » 04 nov 2013, 20:22

E moj Pape pa nemaš Bešića , Pandže ,Zukanovića na spisku :shock: :shock:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 04 nov 2013, 20:24

Kolasinac je zdrav i imao je pravo nastupiti u ovoj utakmici, evo sad svi znate, da ne pitate vise..a to sto ga nema na spisku, znaju samo Bog i pape..pape svakako cesto sere i zna cesto neugodno iznenaditi, tako da, jos uvijek se ne cudim ovakvim stvarima..

Haj' me sad napadnite, samo jedan po jedan..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 04 nov 2013, 20:36

Papastathopoulos je napisao/la:Kolasinac je zdrav i imao je pravo nastupiti u ovoj utakmici, evo sad svi znate, da ne pitate vise..a to sto ga nema na spisku, znaju samo Bog i pape..pape svakako cesto sere i zna cesto neugodno iznenaditi, tako da, jos uvijek se ne cudim ovakvim stvarima..

Pitanje za Kolasinca je definitivno na mjestu, nije ni meni jasno. Moguce da momak nakon povrede nije dovoljno spreman i da nema dozvolu kluba. Oni ga za ovakve vrste utakmica koliko ja znam, ne moraju nuzno pustiti. Vjerovatno je on dobio poziv i Schalke isti odbio.

Propust lezi vise u nepozivanju Besica koji je bolji od svih trenutnih igraca na poziciji zadnjeg veznog, ali to nije nista novo.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 04 nov 2013, 20:43

DonCorleone je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Kolasinac je zdrav i imao je pravo nastupiti u ovoj utakmici, evo sad svi znate, da ne pitate vise..a to sto ga nema na spisku, znaju samo Bog i pape..pape svakako cesto sere i zna cesto neugodno iznenaditi, tako da, jos uvijek se ne cudim ovakvim stvarima..

Pitanje za Kolasinca je definitivno na mjestu, nije ni meni jasno. Moguce da momak nakon povrede nije dovoljno spreman i da nema dozvolu kluba. Oni ga za ovakve vrste utakmica koliko ja znam, ne moraju nuzno pustiti. Vjerovatno je on dobio poziv i Schalke isti odbio.

Propust lezi vise u nepozivanju Besica koji je bolji od svih trenutnih igraca na poziciji zadnjeg veznog, ali to nije nista novo.
kakve vrste ? Care, ovo je fifa-in termin za prijateljske utakmice..

A to za besica stoji..od kad ja govorim da se on mora poceti forsirati na DMF..nek jedne kvale odradi, skupice iskustva..al da lik ne valja pa ni po' jada..lik ima tehniku, pregled igre, pas, sut, pa sve jbt..a uz to mlad..i nikad nije podbacio za repku..al **** ga, nek mu sad zahirovic igra..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 nov 2013, 20:43

Bešić, Mahmutović, Zukanović... Nastavite niz ako vam je volja. ;)

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 04 nov 2013, 20:58

Argentinski fudbalski savez je zamolio da ne igra Kolašinac da ga Messi ne bi sanjao narednih 15 dana.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 nov 2013, 21:06

levat je napisao/la:Argentinski fudbalski savez je zamolio da ne igra Kolašinac da ga Messi ne bi sanjao narednih 15 dana.
Spahić je njemu puno veći problem. Ne tako davno Neymar je sanjao kapitena.
Voli te tvoje Sarajevo.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 04 nov 2013, 21:09

Ajdin Mahmutović od 02.11.2013 do 31.12.2013 Cruciate ligament injury
Miševi, barem se nekad informišite.
Što se tiče Bašića, samo miševi i mogu da ga priželjkuju u sastavu poslije onih budalaštinja sa Vladom.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 04 nov 2013, 21:13

Papastathopoulos je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:

kakve vrste ? Care, ovo je fifa-in termin za prijateljske utakmice..

A to za besica stoji..od kad ja govorim da se on mora poceti forsirati na DMF..nek jedne kvale odradi, skupice iskustva..al da lik ne valja pa ni po' jada..lik ima tehniku, pregled igre, pas, sut, pa sve jbt..a uz to mlad..i nikad nije podbacio za repku..al **** ga, nek mu sad zahirovic igra..
Care, zašto bi jedan renomirani klub pustio igrača koji vuče neke povrede duže vrijeme (oporavi se, odigra, pa opet ga nema 2-3 dana) da igra za reprezentaciju za što još nema pravo?

Bez obzira što je FIFA odredila termin, ta ista FIFA još nije izdala konačan dokument da bi se ovaj igrač našao na našem spisku. Da jeste, vjerujem da bi Sead dobio poziv pa taman na štakama bio, čisto da osjeti atmosferu. Schalke još nije u poziciji da osjeti da bi "bilo fino" da i povrijeđenog Seu šalje po tamo nekim Luisima i Bosnama. Dakle, ne pije vam ta vode. Momak nema papire i fertig!

Što se Bešića tiče, džaba što si baš ti taj @Cema, koji je davno shvatio da je Bešić kralj, gigant, i da nikad nije podbacio za repku, imaju ljudi koji ipak znaju da jeste. Imaju ljudi koje je isti taj momak pokušavao praviti budalama, i vjerujem dok god taj isti momak ne ispriča svoju stranu priče, dok se ne izvini i promijeni ponašenje, mi ga nećemo vidjeti na toj poziciji za koju više niko ne zna napisati pune riječi, igrice vam pojele slova. :roll:

Ja vjerujem da, koliko god Safet čekao Seada da napokon dobije taj papir, toliko žarko čeka i da se Muhamedu bubice u glavi uspavaju i da napokon pokaže svoj puni potencijal i vrati se tamo gdje mu je mjesto. Nadam se da će se to desiti ubrzo, jer ovako sve djeluje apsurdno, ali ma koliko nama neko trebao, red je red. Tu je da se poštuje.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 nov 2013, 21:17

BaDa12 je napisao/la:ali ma koliko nama neko trebao, red je red. Tu je da se poštuje.
;)
Voli te tvoje Sarajevo.

loko
Kontakt:

Post Postao/la loko » 04 nov 2013, 21:17

U petak Susic izjavio da ako Kolasinac ne dobije dozvolu od UEFA do ponedjeljka nece ga zvati, Zukanovic i Ajdin Mahmutovic povrijedjeni...Ja bih volio da je pozvao Sanjina Prcica koji je odigrao u kupu 120 minuta i postigao gol, a u nedjelju svih 90 u prvenstvu protiv St. Etienne, takodjer Damir Vrancic odigrao svih 90 u pobjedi protiv Bayera. Kukamo da nemamo zadnjeg veznog, obojica su zadnji vezni igraci...Zahirovic ne igra nikako...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 nov 2013, 21:19

loko je napisao/la:U petak Susic izjavio da ako Kolasinac ne dobije dozvolu od UEFA do ponedjeljka nece ga zvati, Zukanovic i Ajdin Mahmutovic povrijedjeni...Ja bih volio da je pozvao Sanjina Prcica koji je odigrao u kupu 120 minuta i postigao gol, a u nedjelju svih 90 u prvenstvu protiv St. Etienne, takodjer Damir Vrancic odigrao svih 90 u pobjedi protiv Bayera. Kukamo da nemamo zadnjeg veznog, obojica su zadnji vezni igraci...Zahirovic ne igra nikako...
Zukan je bio medju kandidatima za mec protiv Standarda,ali nije igrao.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 nov 2013, 21:21

loko je napisao/la:U petak Susic izjavio da ako Kolasinac ne dobije dozvolu od UEFA do ponedjeljka nece ga zvati, Zukanovic i Ajdin Mahmutovic povrijedjeni...Ja bih volio da je pozvao Sanjina Prcica koji je odigrao u kupu 120 minuta i postigao gol, a u nedjelju svih 90 u prvenstvu protiv St. Etienne, takodjer Damir Vrancic odigrao svih 90 u pobjedi protiv Bayera. Kukamo da nemamo zadnjeg veznog, obojica su zadnji vezni igraci...Zahirovic ne igra nikako...
+1 i hvala na informacijama o povredama, nisam znao za to da su i Zuka i Ajdin povrijeđeni. :? Prcić svakako zaslužuje poziv. Momak blista u Sochauxu. 8-) Vrančić također igra dobro, s tim da je on već imao priliku. Ipak, mogao bi je dobiti opet, možda upravo ispred Zahe. ;)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.