FIFA 14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- invincible1921
- Kontakt:
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Re: FIFA 14
jel moze neko poslat link za crack v5
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
sada crash kad pocinjes karijeru,opet crash kad klikneš end season,i opet poslije 3-4 odigrane utakmice se krešainvincible1921 je napisao/la:eo izaso neki v5 crack sta misliste radi li jel probo neko ?

-
- Kontakt:
Ma meni je extra, dosta toga popravljeno, a vama što ne valja računar ne znam ili crack na crack lijepite pa vam crasha 

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
probao sam, meni radi sve perfektno
nema crvenih kartona, ne crasha sve je okay 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
-
- Kontakt:
delko je napisao/la:probao sam, meni radi sve perfektnonema crvenih kartona, ne crasha sve je okay
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
- invincible1921
- Kontakt:
pa kako ulazis u igru :S ja kliknem na ono fifa 3dm i izabaci mi ono da kliknem ja kliknem LUNCH GAME i nista se ne desi :Sragazzidelsud1987 je napisao/la:delko je napisao/la:probao sam, meni radi sve perfektnonema crvenih kartona, ne crasha sve je okay
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
eo meni radi sve ok
sa novim crackom ,samo imam jedno pitanje jesul popravili ovo crvene ili su iskljucili faulove jer eo trudim se da fauliram 2 tekme vec nikako ne mogu

=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
mozel mi neko napisat gdje je uzeo originial 14 u sarajevu, i kolko je platio ??'
=\_1921_/=
Ja sam čuo da ima u BBI, oko 130 KM.invincible1921 je napisao/la:mozel mi neko napisat gdje je uzeo originial 14 u sarajevu, i kolko je platio ??'
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ništa to.
http://rawgameshop.p" onclick="window.open(this.href);return false; i k .ba/artikal/9497239/fifa-14/
http://rawgameshop.p" onclick="window.open(this.href);return false; i k .ba/artikal/9497239/fifa-14/
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Skoro je FIFA na g2a.com bila 23 € i to je najjeftinije sto sam ja vidio.Sad je oko 26€ 

kako ste riješili crash problem, ja kad skinem onaj final crack sa skidrowa i otvorim, ne otvori igricu već otvori origin. 

Odlazi Safete.
Otvori igricu preko ikone skidrowa, preko cracka.AeGon099 je napisao/la:kako ste riješili crash problem, ja kad skinem onaj final crack sa skidrowa i otvorim, ne otvori igricu već otvori origin.
Mislim da piše ww.skidrowcrack.comfifa14, nisam siguran.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Meni nece nikako da udje u igru samo pise fifa 14 has stopped working i tako svaki torrent sto sam skinuo,do cega bi moglo biti ?
imam problem sa fifom ne mogu da kontrolisem igrace kad pustim brzo trcanje, rola loptu ispod noge i ide u stranu i kasni reakcija na moje komande, joistik mi je bez analoga zna li ko kako da ovo popravim mamicu mu
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Promjeni ime originuAeGon099 je napisao/la:kako ste riješili crash problem, ja kad skinem onaj final crack sa skidrowa i otvorim, ne otvori igricu već otvori origin.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.