18.11.2013. BiH - Argentina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

bosnas_
Kontakt:

Re: 18.11.2013. BiH - Argentina

Post Postao/la bosnas_ » 04 nov 2013, 16:50

Susic je pozvao najbolje igrace koje imamo u ovom trenutku,izuzev ovih povrjeđenih,Mujdze,Vranjesa,Zukanovića i Kolasinca kad dobije pravo nastupa od FIFE...tu jos za Brazil dodati,T.Susica,Prcica,Arslanagica i eventualno Stevanovica ukoliko proigra za svoj klub..mozda cak i Besica ako se uozbilji... u svakom slucaju protiv Argentine se ne smijemo obrukati,nadam se da nece biti povreda do te utakmice...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 nov 2013, 17:29

Kakvo brukanje, idemo da ih pobijedimo. Ako je učesniku SP cilj da se ne obruka, yebo ti nas onda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 nov 2013, 17:48

Ova utakmica je vise revijalnog karaktera, steta sto svi nisu zdravi od trenutnih pa da idemo na njih u najjacem sastavu. Nije ovo utakmica za probavanje novih.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 nov 2013, 17:49

Elegant je napisao/la:Ova utakmica je vise revijalnog karaktera, steta sto svi nisu zdravi od trenutnih pa da idemo na njih u najjacem sastavu. Nije ovo utakmica za probavanje novih.
Malo si kontradiktoran.
Voli te tvoje Sarajevo.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 nov 2013, 20:22

Elegant je napisao/la:Ova utakmica je vise revijalnog karaktera, steta sto svi nisu zdravi od trenutnih pa da idemo na njih u najjacem sastavu. Nije ovo utakmica za probavanje novih.
Otkud prijateljska za probavanje novih, ha ya. Dobro si ti to sročio. Odlično.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 nov 2013, 20:35

gringobih je napisao/la:Ja podzavam Hajrovica koji nas je odveo na SP 8-)
Brate nemoj se ljutit', al ogranicen si k'o balkon.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 04 nov 2013, 20:36

Claus je napisao/la:
Otkud prijateljska za probavanje novih, ha ya. Dobro si ti to sročio. Odlično.
Ma malo se zbunio covjek :D
znaci pape u potpunosti zeli da vidi gdje smo u odnosu na najjace...bez ikakvog eksperimentisanja...nije htio zvati ove ostale igrace jer bi ih morao ubaciti u igru s obzirom da je prijateljska, i tako bismo dozivjeli debakl...gore ego protiv SAD-a...ovako ce samo najjaci igrati...izuzev sunjica i kvrzica, ali oni ce svakako dobiti po 10ak min...tako da nije belaj....ocekujem neki prijateljski remi...a ne iskljucujem ni pobjedu...da dozivimo debakl nema sanse...imamo bolju odbranu od njih :)

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 04 nov 2013, 20:47

DonCorleone je napisao/la:Realno nisu trebali ni Vrsajevic, ni Zahirovic ni Sunjic dobiti poziv, samo bi onda putovali sa 15 igraca :lol: .

Sta god da bude protiv Argentine, neka bude...mi imamo 4 vrlo dobra igraca i par nesto jacih, sve ostalo je jad i cemer. Dok na drugoj strani imas 20 top igraca i mozda najboljeg na svijetu, tako da...sta bidne, bidne.
kojih 20 top igraca? samo zato sto su Argentinci?
mislis 5,6 i to je to...odbrana im je bezveze, i golman, a ni srednji red im nije nesto ako izuzmes messija i di mariu...jedino ako ces gledati da ako je neko argentinac, onda mora biti top...samo zato sto je argentinac..jer je argentinac...a argentinac... :D
realno, naprijed su jaki...nazad nista posebno...moci cemo mi s njima itekako igrati...ako budemo igrali u najjacem sastavu...jer nece kod njih u isto vrijeme igrati i messi i aguero i higuain i lavezzi i di maria...ha ja...

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 nov 2013, 20:51

hurem je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Realno nisu trebali ni Vrsajevic, ni Zahirovic ni Sunjic dobiti poziv, samo bi onda putovali sa 15 igraca :lol: .

Sta god da bude protiv Argentine, neka bude...mi imamo 4 vrlo dobra igraca i par nesto jacih, sve ostalo je jad i cemer. Dok na drugoj strani imas 20 top igraca i mozda najboljeg na svijetu, tako da...sta bidne, bidne.
kojih 20 top igraca? samo zato sto su Argentinci?
mislis 5,6 i to je to...odbrana im je bezveze, i golman, a ni srednji red im nije nesto ako izuzmes messija i di mariu...jedino ako ces gledati da ako je neko argentinac, onda mora biti top...samo zato sto je argentinac..jer je argentinac...a argentinac... :D
realno, naprijed su jaki...nazad nista posebno...moci cemo mi s njima itekako igrati...ako budemo igrali u najjacem sastavu...jer nece kod njih u isto vrijeme igrati i messi i aguero i higuain i lavezzi i di maria...ha ja...
Tako je, @hureme. Osim po krilima, ofanzivnim veznjacima i napadačima, Argentina u drugim segmentima nije ekipa kojoj ne možemo parirati, pa čak i biti bolji od njih.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 04 nov 2013, 20:57

Susic priprema iznenadjenje Argentincima, Kvrzic-Vrsajevic desna strana...drama! :mrgreen:

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 04 nov 2013, 21:00

U slučaju da Lulić ne bude spreman, mislim da će Sušić izvesti sljedeći sastav
--------------------Begović---------------------------
----------Bičakčić-----------Spahić--------------
--Vršajević----------------------------Salihović---
-------------------Zahirović-----------------------
-------Hajrović------------------Pjanić----
-------------------Misimović------------------
-------------Ibišević-----Džeko----------

S tim što ćemo standardno Vedu gledati dosta povučenije

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 nov 2013, 21:03

Ibizevic je napisao/la:U slučaju da Lulić ne bude spreman, mislim da će Sušić izvesti sljedeći sastav
--------------------Begović---------------------------
----------Bičakčić-----------Spahić--------------
--Vršajević----------------------------Salihović---
-------------------Zahirović-----------------------
-------Hajrović------------------Pjanić----
-------------------Misimović------------------
-------------Ibišević-----Džeko----------

S tim što ćemo standardno Vedu gledati dosta povučenije
Igrači koji su iznijeli kvalifikacije, plus Avdija.
Voli te tvoje Sarajevo.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 nov 2013, 21:23

Dobar sastav, ali dosta toga zavisi da li će Lulić igrati. Ako bude spreman, bojim se da se sve mijenja, a onda će Izet morati na klupu. :(

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 04 nov 2013, 21:40

- Mi, inače, nemamo običaj striktno pratiti određene protivničke igrače, ali bismo u Sent Luisu morali igrati sa jednim izrazitim defanzivcem u vezi. Ne bismo smjeli sastaviti ekipu sa dva napadača i tri ofanzivna vezna. Mnogo bismo riskirali, jer se ne bi smjelo desiti da izgubimo visokim rezultatom.
Ako neće biti tri ofanzivna vezna i dva napadača, pretpostavljam da će Džeko biti usamljen naprijed a na zadnjem veznom Medunjanin i Zahirović.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 nov 2013, 21:43

Edol je napisao/la:
- Mi, inače, nemamo običaj striktno pratiti određene protivničke igrače, ali bismo u Sent Luisu morali igrati sa jednim izrazitim defanzivcem u vezi. Ne bismo smjeli sastaviti ekipu sa dva napadača i tri ofanzivna vezna. Mnogo bismo riskirali, jer se ne bi smjelo desiti da izgubimo visokim rezultatom.
Ako neće biti tri ofanzivna vezna i dva napadača, pretpostavljam da će Džeko biti usamljen naprijed a na zadnjem veznom Medunjanin i Zahirović.
I ja tako mislim. To je možda i najbolje rješenje. Svakako će Sušić ubacivati igrače tokom meča, tako da će i naš Vedator dobiti priliku, zajedno s ostalim koji po potrebi budu ulazili u igru.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 04 nov 2013, 21:53

Znas kako kaze Stipe u Bici na Neretvi: Crtali vi ne crtali, tarapana ne gine. Tako i sa nama protiv Gaucosa, djaba crtate, kad je na svakom crtezu Avdija Vrsajevic. Desnog beka nemamo, ulazimo u utakmicu sa 10 igraca, al eto, neka malo, mozda se Pape opameti, al dabogda.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 04 nov 2013, 21:54

Sušić podhitno mora naći trećeg napača nedo Bog povrede Vede ili Džeke samo nema nekog izbora Mahmutović ali je povrijeđen mislim da bi trebao preći u neki klub lige petice ako misli igrati za repku više,Zec i on je propo ko kauč nije se nikad dokazao svojom igrom,Muslimović godine ali mislim da bi on bio najbolja opcija uvijek me je fascinirala njegova borbenost kada je igrao za repku...Poznavajući Sušića idemo sa dva napadača u Brazil pa šta bude bude :D
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 04 nov 2013, 21:57

Susic je fenomen.Kroz cijele kvale imamo dva spica i on je u svakoj utakmici obojicu stavljao na teren.Jedva cekam da vidim sta ce uradit u Brazilu,pogotovo ako prodjemo grupu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 nov 2013, 21:59

darker10 je napisao/la:Jedva cekam da vidim sta ce uradit u Brazilu,pogotovo ako prodjemo grupu.
U tom slučaju ne mora uraditi više ništa ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 nov 2013, 22:00

Mozambik je napisao/la:Znas kako kaze Stipe u Bici na Neretvi: Crtali vi ne crtali, tarapana ne gine. Tako i sa nama protiv Gaucosa, djaba crtate, kad je na svakom crtezu Avdija Vrsajevic. Desnog beka nemamo, ulazimo u utakmicu sa 10 igraca, al eto, neka malo, mozda se Pape opameti, al dabogda.
Pod hitno zvati Berberovica ili Maletica.
Fakat se ovdje neki forumasi nikad ne opamete.
Mujdza aut,Vranjes aut,mozda Srnu ubaciti preko babe mu,nece Argentinci skontati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.