FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

molotovljev

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la molotovljev » 05 nov 2013, 13:50

Za vašu informaciju, g.Tan i navijači Sarajeva imaju isti ukus. Dakle, tatica voli bordu boju.
S druge strane, alergičan je na plavu boju, što je jedan od razloga zašto je promijenio boju velškom klubu.
Prema tome, svi budući protivnici Sarajeva u plavom dresu trebaju biti zabrinuti.
Ne mogu ni da zamislim šta će da vam radi.. :lol:

Visit Malaysia
F.K.SARAJEVO

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 nov 2013, 13:52

Ispricana prica vec po stotinu puta, pa kako vam ne dosadi i jednim i drugim...

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 05 nov 2013, 13:55

molotovljev je napisao/la:Za vašu informaciju, g.Tan i navijači Sarajeva imaju isti ukus. Dakle, tatica voli bordu boju.
S druge strane, alergičan je na plavu boju, što je jedan od razloga zašto je promijenio boju velškom klubu.
Prema tome, svi budući protivnici Sarajeva u plavom dresu trebaju biti zabrinuti.

Visit Malaysia
Informiraj se malo bolje, ne voli on crvenu boju tolko kolko je po njegovoj vjeri to boja sreće. Toliko od mene na ovoj temi.

P.S. Kolko ste sucu uvalili što vas je onako pogurao protiv Radnika? Pa i prije protiv Viteza, naslov je vaš ali uz veliki poguranac od strane sudaca, ta niste tolko kvalitetni. Pošto više neću zalazit na ovu temu obratite mi se na pp
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 05 nov 2013, 14:01

Obzirom da nećeš više dolaziti na temu, pita te moj drug Sale je l' može da ti pošalje pismo brzom poštom ?
Kune se kevom da nije uvredljivog sadržaja. A i onu ampulicu sa cijanidom je negdje izgubio.
F.K.SARAJEVO

mikeaziz
Kontakt:

Post Postao/la mikeaziz » 05 nov 2013, 14:01

Sportfanatik je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Za vašu informaciju, g.Tan i navijači Sarajeva imaju isti ukus. Dakle, tatica voli bordu boju.

Visit Malaysia
Informiraj se malo bolje, ne voli on crvenu boju tolko kolko je po njegovoj vjeri to boja sreće. Toliko od mene na ovoj temi.

P.S. Kolko ste sucu uvalili što vas je onako pogurao protiv Radnika? Pa i prije protiv Viteza, naslov je vaš ali uz veliki poguranac od strane sudaca, ta niste tolko kvalitetni. Pošto više neću zalazit na ovu temu obratite mi se na pp
a koji si ti qrac pa da ti se ljudi obracaju na pp? :lol:

ne zalazio vise daBogda :arrow:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 05 nov 2013, 14:43

obojica ste bivši na ovom forumu.

molim vas, učinite nam uslugu i nemojte se više ni registrovati.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 05 nov 2013, 15:44

Znam ja da ovo sa Tanom zvuci sve kao iz bajke. Samo da na kraju to ne bude bajka. Necu ulaziti u tacnost ovih tekstova i izjava. Glupa su vam prepucavanja. Ja cu vam iznijeti cinjenice.

Za reklamu Visit Malaysia na dresovima je Tan uplatio ni manje ni vise nego 300.000 KM. U inat dusmanima tj. Dinu bilo stid reci koliko je ovaj dao jer je ocekivao milione pa ga je pogodilo pitanje novinara koji ga je pitao da mu se kazu detalji saradnje a Dino je znao da je taj isti novinar saznao detalje od clana uprave pa je zato onako levatski reagovao. Kasnije je Tan upitao zasto taj novac nije ulozen u omladinski pogon na sto je Selimovic seljacki reagovao da mu je malo i vise nije cuo od Tana. Da bi se onda clanovi uprave pobunili na njegovo seljacko ponasanje a ovaj ptrcao da se uslika sa Tanom i da mu navuce dres Sarajeva da smiri strasti i opet se vratio praznih dzepova.

Mozemo se mi ovdje navijacki prepucavati do sutra, neko od vas ce se prepucavati i do kraja zivota. Ali sve da je i istina da ce on uloziti 3 miliona. Pa sta? Je li to znaci da moze kupiti istoriji? Da moze kupiti trofeje? Da moze kupiti klasu? Ne moze. Ne moze on zakonski ni Sarajevo kupiti. A njegov plan je da Sarajevo stvara mlade igrace. A samo jedan covjek je to skontao prije njega i sa manje para od njega u derbi utakmici imao priliku da gleda Zeljinu djecu kako u prvom poluvremenu nekim Komazecima, Todorevicima, Tadajevicima, Trivunovicima nedaju preci centra.

Kome god je krivo sto ce ako ce Tan uloziti on je glup. Siroki ima Tanove pare tj. Ta 3 milion i vise zadnjih 10 godina. Ali kad je guzica gladna onda se to ucini ogromnim. Pa Zeljo je spickao haman toliko od Dzeke. Tek kad tj. ako dobijete te pare pa opet titulu ne uzmete 2-3 sezone shvatit ce te o cemu sam vam pricao.

Husref ode na kraju sezone. Jedan clan ovdje rece polako ali sigurno napredujemo. Pogledaj koliko djece FKS nosi dres seniorskog tima i sve ti je jasno.

Bordo nije crvena i to da se razumijemo. 8-)

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 05 nov 2013, 16:15

Ma nemaš ti pojma o životu buraz a ne o dešavanjima u FK Sarajevo. Ne pričaj gluposti živ bio.
Idi čuvaj parking ispred Tuborga, to ti bolje stoji, a i bit ćeš od neke koristi.

Uostalom Dino ti je drug iz djetinjstva, pokaži malo poštovanja Šabane...
F.K.SARAJEVO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 nov 2013, 16:17

slika

http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/tan-po ... ajeva/1294
sada će biti još veći, bolji i jači." - kazao je Tan za fcsarajevo.ba.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 nov 2013, 16:25

Povodom niza članaka u medijima širom Bosne i Hercegovine, u kojima se dušebrižnici brinu za budućnost Fudbalskog kluba Sarajevo, Malezijski biznismen Tan Sri Vincent Tan poručio je:

- "Navijači Fudbalskog kluba Sarajevo ne trebaju da se brinu ni strahuju. Nemam namjeru mijenjati boje kluba, grb kluba, kao ni naziv kluba. FK Sarajevo je bio veliki klub, a sada će biti još veći, bolji i jači." - kazao je Tan za fcsarajevo.ba.

:lol:

Ovo je bilo do jaja. :mrgreen:
1946

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 05 nov 2013, 16:26

Do jaja. 8-)
#divovi

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 05 nov 2013, 16:35

Head je napisao/la:Povodom niza članaka u medijima širom Bosne i Hercegovine, u kojima se dušebrižnici brinu za budućnost Fudbalskog kluba Sarajevo, Malezijski biznismen Tan Sri Vincent Tan poručio je:

- "Navijači Fudbalskog kluba Sarajevo ne trebaju da se brinu ni strahuju. Nemam namjeru mijenjati boje kluba, grb kluba, kao ni naziv kluba. FK Sarajevo je bio veliki klub, a sada će biti još veći, bolji i jači." - kazao je Tan za fcsarajevo.ba.

:lol:

Ovo je bilo do jaja. :mrgreen:
Ljudi recite mi da se šalite, jel stvarno mislite da ovaj čovjek zaista daje nekakve izjave, da je rekao kako mu je žao što je Suljić otišao i da želi sreću Ibrakoviću u radu, kao što je pisalo u onom nekom intervjuu :) Ja sam oplako tad, kontam sve je neka zezancija, al vi izgleda fakat vjerujete da on ovo izjavljuje :)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 nov 2013, 16:38

Al Dino uze lopatom levata. :lol:
1946

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 05 nov 2013, 16:40

Koji bezobrazluk. :D Umjesto da daju jadovima jos materijala, oni ih poklope. Uprava napolje! 8-)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 nov 2013, 17:06

admin je napisao/la:obojica ste bivši na ovom forumu.

molim vas, učinite nam uslugu i nemojte se više ni registrovati.
hvala admine, ja sam prije prijavljivao ovog sport.fanatika zbog slicnih postova, ali niko nikad nije reagovao. Valjda je govor mrznje manje losa stvar od spama.

I rekao sam vam ja za boje i grb sto se Tana tice, dingospo Tan ne voli plavu boju :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 05 nov 2013, 18:02

Dacemo im mi para od gospodina Tana! 8-)
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 05 nov 2013, 18:18

Zbog kriminalnog suđenja u Bijeljini
Živkoviću najslabija ocjena u dosadašnjih 120 susreta

Piše: A. Beganović
Danas, 17:51
Glavni sudija susreta 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Radnika i Sarajeva, Ilija Živković, za svoje dijeljenje pravde dobio je ocjenu 7.4 što je najslabija ocjena u dosadašnjih 15 kola, odnosno 120 odigranih susreta, saznaje SportSport.ba.
PREPORUČI
Share on Facebook

Odštampaj Printaj
Reklama | Oglašavaj se

Prvenstveni duel između Radnika i Sarajeva između ostalog ostat će upamćen i po katastrofalno lošem suđenju glavnog sudije Ilije Živkovića o čemu je SportSport.ba već pisao.

Da smo i ovaj put bili u pravu potvrdila je i ocjena 7.4 s kojom je ocijenjen Živkovbić, što je najslabija ocjena u dosadašnjih 120 odigranih susreta u Premijer ligi.

Nezvanično saznajemo da je Živković slabu ocjenu dobio zbog dosuđivanja nepostojećeg jedanaesterca za Sarajevo, ali i zbog još nekoliko katastrofalnih odluka.

Živković će prema našim informacijama biti suspendovan na dva ciklusa delegiranja, odnosno na šest utakmica, a vrlo lako se može deseti da na kraju sezone bude odstranjen s liste premijerligaških sudija.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 nov 2013, 18:19

Opusteno Zivkovicu ,platit ce ti klub za svako kolo koje izostanes 8-)

P.S. "veliki" pusica
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 nov 2013, 18:29

Ee ljudi zamolio bih vas da se ne bavimo stvarima koje nemaju veze sa FK Sarajevo, nemojte se ničijoj muci smijati, ne tako davno i naši igrači su bili istoj situaciji, ONI su s tim zbijali šale i vidite šta se desilo....Njima njihova briga nama naša.

Što se tiče svega ovog oko Tana (opet se vraćamo na diskusiju od prije dva tri mjeseca) ja sam i dalje skeptik, prvo ne vjerujem da je za sponzorstvo dao više od 300 milja eura ili možda i KM, a isto tako još ne vjerujem da je spreman uložiti te sile pare u Sarajevo....Iskreno ja najviše očekujem od saradnje sa Kardifom, i od razvoja mladih igrača.
Polako, sačekajmo pa ćemo vidjeti šta će se desiti, ja imam povjerenja u ljude u Upravi.

Dalje, sutra je jedna bitna utakmica a u u zadnjih četiri - pet stranica niko ni riječi nije napisao. Očekujem još jednu patnju, i vjerovatno najjači sastav :? :? na terenu.

Vidim ovi omladinci i neke treninge na Termalnoj rivijeri imali!?

P.S. Imam osjećaj da je @high ustvari Dino Selimović jer čim se o nečem vodi rasprava na ovom forumu on na službenu izbaci neko saopštenje koje potvrdi ili negira glasine.. :D :D :D :D

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 05 nov 2013, 18:32

Vazda ste gurali ove s "istocne" strane Drine,nadam se da ovog sudiju nece uprava ostaviti na cjedilu poslije jos jedne neuspjesne sezone.. :D
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, JavierBosnia, SamoDaKazeem i 49 gostiju.