S druge strane, alergičan je na plavu boju, što je jedan od razloga zašto je promijenio boju velškom klubu.
Prema tome, svi budući protivnici Sarajeva u plavom dresu trebaju biti zabrinuti.
Ne mogu ni da zamislim šta će da vam radi..

Visit Malaysia
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Informiraj se malo bolje, ne voli on crvenu boju tolko kolko je po njegovoj vjeri to boja sreće. Toliko od mene na ovoj temi.molotovljev je napisao/la:Za vašu informaciju, g.Tan i navijači Sarajeva imaju isti ukus. Dakle, tatica voli bordu boju.
S druge strane, alergičan je na plavu boju, što je jedan od razloga zašto je promijenio boju velškom klubu.
Prema tome, svi budući protivnici Sarajeva u plavom dresu trebaju biti zabrinuti.
Ne mogu ni da zamislim šta će da vam radi..![]()
Visit Malaysia
a koji si ti qrac pa da ti se ljudi obracaju na pp?Sportfanatik je napisao/la:Informiraj se malo bolje, ne voli on crvenu boju tolko kolko je po njegovoj vjeri to boja sreće. Toliko od mene na ovoj temi.molotovljev je napisao/la:Za vašu informaciju, g.Tan i navijači Sarajeva imaju isti ukus. Dakle, tatica voli bordu boju.
Ne mogu ni da zamislim šta će da vam radi..![]()
Visit Malaysia
P.S. Kolko ste sucu uvalili što vas je onako pogurao protiv Radnika? Pa i prije protiv Viteza, naslov je vaš ali uz veliki poguranac od strane sudaca, ta niste tolko kvalitetni. Pošto više neću zalazit na ovu temu obratite mi se na pp
sada će biti još veći, bolji i jači." - kazao je Tan za fcsarajevo.ba.
Ljudi recite mi da se šalite, jel stvarno mislite da ovaj čovjek zaista daje nekakve izjave, da je rekao kako mu je žao što je Suljić otišao i da želi sreću Ibrakoviću u radu, kao što je pisalo u onom nekom intervjuuHead je napisao/la:Povodom niza članaka u medijima širom Bosne i Hercegovine, u kojima se dušebrižnici brinu za budućnost Fudbalskog kluba Sarajevo, Malezijski biznismen Tan Sri Vincent Tan poručio je:
- "Navijači Fudbalskog kluba Sarajevo ne trebaju da se brinu ni strahuju. Nemam namjeru mijenjati boje kluba, grb kluba, kao ni naziv kluba. FK Sarajevo je bio veliki klub, a sada će biti još veći, bolji i jači." - kazao je Tan za fcsarajevo.ba.
![]()
Ovo je bilo do jaja.
hvala admine, ja sam prije prijavljivao ovog sport.fanatika zbog slicnih postova, ali niko nikad nije reagovao. Valjda je govor mrznje manje losa stvar od spama.admin je napisao/la:obojica ste bivši na ovom forumu.
molim vas, učinite nam uslugu i nemojte se više ni registrovati.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, JavierBosnia, SamoDaKazeem i 49 gostiju.