Denver Nuggets
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Denver Nuggets
Hemija, snaga, energija..stvarno extra ekipa i uzivanje su za gledati. Ako u playoff udju zdravi uradice dosta.
Lawson je strasan bek, dobili su PG za buducnost. Ako su Evans, Cury, Jenkins, Flynn..bolji od njega onda je ovo jedan od najjacih draftova.
Odigrali su dosta dobro protiv Blazersa prije par dana..ovo je link (torrent HD)..vrijedi pogledati.
http://bt.davka.info/comments.php?php_torrent_id=4512
Lawson je strasan bek, dobili su PG za buducnost. Ako su Evans, Cury, Jenkins, Flynn..bolji od njega onda je ovo jedan od najjacih draftova.
Odigrali su dosta dobro protiv Blazersa prije par dana..ovo je link (torrent HD)..vrijedi pogledati.
Zadnja izmjena: freek26, dana/u 03 nov 2009, 20:35, ukupno mijenjano 2 puta.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Još kad J.R. Smith bude spreman bit će nepobjedivi.freek26 je napisao/la:Hemija, snaga, energija..stvarno extra ekipa i uzivanje su za gledati. Ako u playoff udju zdravi uradice dosta.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
SINOC PONOVO ODLICNA UTAKMICA PROTIV INDIANE MELO PONOVO DOBAR BUILAPS ISTO TAKO NENE SOLIDAN I AFALO S KLUPE. NESVIDA MI SE SE STO MALI LAWSON NE DOBIVA VISE PRILIKE ZA IGRU ALI POZNATO JE DA GEORGE KARL NE VOLI RUKIJE, MALI JE SIGURNO BOLJI IGRAC OD ONE TARABE CARTERA KOJI NEMA POJMA AL ZA SADA IDE DOBRO JOS KAD SE SMITH VRATI SIGUNO CE BITI JOS JACI, SAMO VOLIO BIH OVE GODINE VIDJETI SMITHA KAO JEDNOG ZRELOG I KONSTANTNOG IGRACA BEZ ONIH NJEGOVIH DIVLJIH SUTEVA JER ON IMA POTENCIJAL DA SVAKU UTAKMICU IDE NAJMANJE PO 20 I VISE POENA AKO TO BUDE U STANJU ONDA DENVER PA PO MENI IMA SANSE I ZA VELIKO FINALE

sta sutite Nuggetsi drugi na zapadu Melo prvi strijelac lige i prvi tricas smjesi se titula
iako je tek pocetak lige
Melo for MVP

Melo for MVP
Melo je najbolji ofanzivni igrac u ligi.MElloo je napisao/la:sta sutite Nuggetsi drugi na zapadu Melo prvi strijelac lige i prvi tricas smjesi se titula![]()
![]()
iako je tek pocetak lige
Melo for MVP
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
hehe, sve je to OK, Denver je u dobroj formi, ali da ne pretjerujemo sa ovom titulom. Melo bi mogao biti MVP ove sezone, ako Denver bude medju prva dva tima na Zapadu, jer NBA liga ne voli previse da daje dvije godine uzastopno MVP titulu istom igracu, tako da LBJ ove godine mora fakat razvaljivati i da Cleveland bude prvi ma Istoku, pa da se nada.MElloo je napisao/la:sta sutite Nuggetsi drugi na zapadu Melo prvi strijelac lige i prvi tricas smjesi se titula![]()
![]()
iako je tek pocetak lige
Melo for MVP
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Gdje onaj cikcanga, popisham mu se na cijeli tim denvera
Detroit bez Princa, Hamiltona, Gordona, Baynama ih dobije
Koji retardi majko moja, sto je najzalosnije oborishe me na kladari, a samo njih ceko.
Opet se moja teorija pokazala ispravnom kad su u pitanju hendikepirani timovi, al ja oept glup ispao i vjerovao ovim cikcanginim moronima

Opet se moja teorija pokazala ispravnom kad su u pitanju hendikepirani timovi, al ja oept glup ispao i vjerovao ovim cikcanginim moronima
nema potpisa
Denver nije dobio u Detroitu ima 15 godina.Admir_Sa je napisao/la:Gdje onaj cikcanga, popisham mu se na cijeli tim denvera![]()
Detroit bez Princa, Hamiltona, Gordona, Baynama ih dobije
![]()
Koji retardi majko moja, sto je najzalosnije oborishe me na kladari, a samo njih ceko.
**** ga, nekakve carolije su bacili na onu dvoranu.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Ja kad sam govorio da je denver nekonstantan, cikcanga mi se smijo. al sta je tu je, charlotte i detroit su velesile danasnje kosarke. dva glavna kandidata za finale istoka.
dobi sinoc Denver Phoenixa u derbiju zapada 105-99 Melo 32p,Billups u drugom poluvremenu se probudio i ubacio 24

Eto kako ste konstantna ekipa...prvo poluvrijeme rutinski...bilo je i +15 za Denver a onda raspadanje u trecoj cetvrtini...Anthony ocajan sinoc-jedino je Smith odigrao na nivou a nije los ni onaj rookie Lawson
- vajza_fcbm
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=eIyWC8h56sgMElloo je napisao/la:sta sutite Nuggetsi drugi na zapadu Melo prvi strijelac lige i prvi tricas smjesi se titula![]()
![]()
iako je tek pocetak lige
Melo for MVP
bodiroga

Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
- vajza_fcbm
- Kontakt:
jestel vidili sinoc sto su pobjedili bez mela , bez bilapsa i bez problema
th melooo

Joj skakutanja kod druge akcije. Ovaj sto vise gledam sve se vise smijemvajza_fcbm je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=eIyWC8h56sgMElloo je napisao/la:sta sutite Nuggetsi drugi na zapadu Melo prvi strijelac lige i prvi tricas smjesi se titula![]()
![]()
iako je tek pocetak lige
Melo for MVP
bodiroga![]()
![]()
Mi imamo svog boga, ime je mu je Dejan Bodiroga

sinoc NO Melo NO Billups,No problems!!!bez njih 2 pobjeda protiv Jazzera

imal ko da pise na ovoj temi
Denver's Magic Show
Denver 115-97 Orlando
Melo i Billups zajedno 51 poen,D Howard potpuno ztaustavljen 8 p 13 sk R Lewis 6 poena
dobra igra u odbrani

Denver's Magic Show
Denver 115-97 Orlando

Melo i Billups zajedno 51 poen,D Howard potpuno ztaustavljen 8 p 13 sk R Lewis 6 poena
dobra igra u odbrani

- vajza_fcbm
- Kontakt:
samo ako nebudu cavsi vise igraliMElloo je napisao/la:sta sutite Nuggetsi drugi na zapadu Melo prvi strijelac lige i prvi tricas smjesi se titula![]()
![]()
iako je tek pocetak lige
Melo for MVP

- vajza_fcbm
- Kontakt:
joj melo mogu nuggetsi samo do finala konferencije pa cemo vidjeti kako ce sa lakersima , pa onda dalje sanjajMElloo je napisao/la:imal ko da pise na ovoj temi![]()
Denver's Magic Show
Denver 115-97 Orlando![]()
![]()
![]()
dobra igra u odbrani

imal ko da pise na ovoj temi
@ljubav kako mi se cini i ti si fan Buggetsa de pisi ba malo pa makar i one svoje nebuloze
3skor u cijeloj ligi samo Cavsi I Lakersi imaju bolji skor

@ljubav kako mi se cini i ti si fan Buggetsa de pisi ba malo pa makar i one svoje nebuloze
3skor u cijeloj ligi samo Cavsi I Lakersi imaju bolji skor

Uzet cemo titulu i to za naseg trenera.
Karl!
Karl!
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.