Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Reakcija
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Reakcija » 04 nov 2013, 20:00

terabajt je napisao/la:Bice zanimljivo ako se oglasi Fk Radnik a vjerujem da hoce nakon ovoga danas.
Evo oglasio se i nas direktor, imas na sajtu obavestenje :evil:

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 05 nov 2013, 15:06

evo i moj uobičajeni osvrt na završeno kolo ...

nije uopšte problem u ovakvim utakmicama kao radnik-sarajevo,jer još veće sudijske greške se dešavaju i u mnogo jačim ligama od ove...ono što tjera publiku i što vrijeđa inteligenciju i onih rijetkih koji dođu na stadion,su utakmice poput ove željezničar-rudar....kakav otpor rudara,i kakva utakmica...prava prvenstvena :lol: ....dovoljno je pogledati i onih 2-3 minute izvještaja i izbaciti i jedne i druge u niži rang....sličan "otpor" očekujem i od zvijezde za vikend...i onda se iščuđavaju maloj posjeti...treba baš biti mazohista i nakon ovako nečega doći i sledeći vikend da te neko pravi b udalom...

skoro sve utakmice u ovom kolu su na raznorazne načine šarene,ili šetnja po terenu,ili sudijske greške,a jedino na ove dve hercegovačke se igralo muški,zrinjski-velež i široki olimpik,i u istočnom sarajevu....onom sudiji iz trebinja treba doživotno zabraniti suđenje,jer ono nije previd već čisto neznanje..

kako prvenstvo bude odmicalo,sve manje i manje će biti i gledalaca na tribinama i regularnih utakmica....

da...i da odmah dušebrižnicima kažem da nemam dokaze :lol: ....neću čak ni odgovarati ni raspravljati,a svoje osvrte na odigrano kolo ću davati dok me ne banuju po 17-ti put...a na uvrede sam već navikao,samo sad očekujem malo maštovitosti a ne ono jedno te isto kako sanjam želju i kako mi je amar guzio mene i pola familije :lol: :lol:
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 05 nov 2013, 15:32

Armageddon2012 je napisao/la: nije uopšte problem u ovakvim utakmicama kao radnik-sarajevo,jer još veće sudijske greške se dešavaju i u mnogo jačim ligama od ove...ono što tjera publiku i što vrijeđa inteligenciju i onih rijetkih koji dođu na stadion,su utakmice poput ove željezničar-rudar....kakav otpor rudara,i kakva utakmica...prava prvenstvena :lol: ....dovoljno je pogledati i onih 2-3 minute izvještaja i izbaciti i jedne i druge u niži rang....sličan "otpor" očekujem i od zvijezde za vikend...i onda se iščuđavaju maloj posjeti...treba baš biti mazohista i nakon ovako nečega doći i sledeći vikend da te neko pravi b udalom...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ono što vrijeđa inteligenciju je tvoje prisustvo na ovom forumu. Nije ni čudo, obzirom da se zna kako je završila banjalučka inteligencija i ko je došao na to mjesto.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 05 nov 2013, 15:38

DukeOfWellington je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la: nije uopšte problem u ovakvim utakmicama kao radnik-sarajevo,jer još veće sudijske greške se dešavaju i u mnogo jačim ligama od ove...ono što tjera publiku i što vrijeđa inteligenciju i onih rijetkih koji dođu na stadion,su utakmice poput ove željezničar-rudar....kakav otpor rudara,i kakva utakmica...prava prvenstvena :lol: ....dovoljno je pogledati i onih 2-3 minute izvještaja i izbaciti i jedne i druge u niži rang....sličan "otpor" očekujem i od zvijezde za vikend...i onda se iščuđavaju maloj posjeti...treba baš biti mazohista i nakon ovako nečega doći i sledeći vikend da te neko pravi b udalom...

Ono što vrijeđa inteligenciju je tvoje prisustvo na ovom forumu. Nije ni čudo, obzirom da se zna kako je završila banjalučka inteligencija i ko je došao na to mjesto.
ma ismar fura svoj film... jest da je naporan ali eto makar me zabavi...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 05 nov 2013, 15:44

DukeOfWellington je napisao/la:

A da to nije mozda inteligencija u pokusaju ? Iskreno ja tu ne vidim intelekt.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 05 nov 2013, 15:59

England je napisao/la: A da to nije mozda inteligencija u pokusaju ? Iskreno ja tu ne vidim intelekt.
Hoću kazat da njegovo prisustvo vrijeđa inteligenciju ostalih forumaša. Neš' mi njega i inteligencije :mrgreen:

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 05 nov 2013, 16:31

sviđa mi se vrijeđanje ovaj put....ono brate već dosadilo o amaru koji je nabio komplekse,i podmanjačkim seljačinama....ovo je za mene osvježenje...sviđa mi se 8-)

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 05 nov 2013, 17:27

Armageddon2012 je napisao/la:sviđa mi se vrijeđanje ovaj put....ono brate već dosadilo o amaru koji je nabio komplekse,i podmanjačkim seljačinama....ovo je za mene osvježenje...sviđa mi se 8-)
Da tebe nije ova tema bi bila dosadna. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 05 nov 2013, 19:25

bila dosadna,ne bila,uglavnom se pokaze da sam bio u pravu za sve....prije petnaestak dana su se svi digli na zadnje noge kad sam na ovoj temi pisao da su igraci zeljeznicara heroji i da igraju volonterski,bez ikakvih primanja...."cuuuuj,ti iz BL znas bolje nego mi ovdje!!!!"....

naravno,sad ni ne ocekujem da isti ti dodju ovdje i kazu ovo je armageddon nagovjestavao prije 2-3 sedmice....

nema veze...mene,za dan bezbednosti,ako se sete-sete,a ako ne,to je bila moja duznost 8-)

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 05 nov 2013, 19:27

podmanjacki sindrom je jako tezak...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 06 nov 2013, 00:19

[youtube][/youtube] :lol: :lol:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 06 nov 2013, 00:22

imate fb od igraca ili brojeve pa ih uzmite podjebavat za pare, mi navijaci nemamo nikakve fajde od tog, meni je svejedno dobili ne dobili
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 nov 2013, 07:47

Ti govorio prije par sedmica, a i budali, jos ljetos, ako ne i ranije bilo jasno, nakon nekih dogadjaja da u zelji nema love...
Nije ti to bas za hvaljenje nekim narocitim intelektom, ali da si ne stepenicu, nego sprat iznad podmanjackih to stoji.
Samo nastavi, nedaj se zbuniti, treba imati i konstruktivne oponenti.

PRAVDA ZA ŠLAGERA!
;-)

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 06 nov 2013, 11:11

Armageddon2012 je napisao/la:evo i moj uobičajeni osvrt na završeno kolo ...

nije uopšte problem u ovakvim utakmicama kao radnik-sarajevo,jer još veće sudijske greške se dešavaju i u mnogo jačim ligama od ove...ono što tjera publiku i što vrijeđa inteligenciju i onih rijetkih koji dođu na stadion,su utakmice poput ove željezničar-rudar....kakav otpor rudara,i kakva utakmica...prava prvenstvena :lol: ....dovoljno je pogledati i onih 2-3 minute izvještaja i izbaciti i jedne i druge u niži rang....sličan "otpor" očekujem i od zvijezde za vikend...i onda se iščuđavaju maloj posjeti...treba baš biti mazohista i nakon ovako nečega doći i sledeći vikend da te neko pravi b udalom...

skoro sve utakmice u ovom kolu su na raznorazne načine šarene,ili šetnja po terenu,ili sudijske greške,a jedino na ove dve hercegovačke se igralo muški,zrinjski-velež i široki olimpik,i u istočnom sarajevu....onom sudiji iz trebinja treba doživotno zabraniti suđenje,jer ono nije previd već čisto neznanje..

kako prvenstvo bude odmicalo,sve manje i manje će biti i gledalaca na tribinama i regularnih utakmica....

da...i da odmah dušebrižnicima kažem da nemam dokaze :lol: ....neću čak ni odgovarati ni raspravljati,a svoje osvrte na odigrano kolo ću davati dok me ne banuju po 17-ti put...a na uvrede sam već navikao,samo sad očekujem malo maštovitosti a ne ono jedno te isto kako sanjam želju i kako mi je amar guzio mene i pola familije :lol: :lol:
Stvarno te nekad ne razumijem.Nekako imam osjecaj da si pozitivan kao osoba i da uopste nisi zlonamjeran ali me tvoji komentari doista nekad iznenade kao da su na nivou nekog desetogodisnjaka.Tvoja prica o sudijama stoji,i slozio bi se da su sudije lose i da se greske desavaju.Ali mi je zaista nejasna tvoja opsjednutost Zeljom.Da se razumijemo,ti kao ucesnik foruma imas pravo da argumentovano kritikujes sve klubove pa tako i Zelju jer nije ni Zeljo sveta krava.Ako si govorio za plate i ispostavilo se tacnim ja ti priznajem da si imao dobre informacije.Ali mi nisu jasne neke druge stvari kao ove sto spominjes utakmicu Zeljo-Rudar.Ne zato sto meni licno smeta sto spominjes Zelju nego zato sto ti ovim gore vjerovatno aludiras da je Rudar pustio Zelji.Zeljo je i protiv ocajnijih timova gubio bodove kod kuce pa nisu sredjivali rezultat.

Treba imati na umu da je Zeljo za klasu bolji tim od Rudara i da malo koji tim moze doci na Grbavicu i rasturiti Zelju a pogotov neki Rudar.Meni je sasvim normalno da je Rudar vjerovatno skinuo i ostavio gace u Prijedoru jer i sami znaju da tesko mogu do bodova na Grbavici.Dali je to pickasto od strane Rudara,..jeste.I drugi timovi su dolazili i hrabrom igrom nekad stizali do bodova a nekad napustali Grbavicu povijene glave.Ali da Zeljo ima potrebu stimati ili nesto tako ovakve meceve..mislim stvarno..nije tu vise stvar da meni smeta tvoja prica o Zelji i namjestanju koliko mi je glupo slusati ovakve stvari od nekoga ko mi djeluje kao ozbiljna osoba i ko se zeli predstaviti kao osoba koja ima pristup odredjenim informacijama u vezi Zelje i ostlaih klubova.

Prije mnogo vremena sam poceo pratiti ovaj forum ali nisam ucestvovaou pisanju.Ti i PLBIH(neka izvine PLBIH sto ga spominjem,nista zlonamjerno) ste bili jedni od kvalitetnijih forumasa ciji su postovi bili citljivi i racionalni ali mi se cini da ste se vremenom pogubili jer je PLBIH poceo da ispoljava veliku netrpeljivost prema Sarajevu a ti prema Zelji pa su vam postovi poceli da ispoljavaju cistu emociju dok ste ono racionalno i argumentovano totalno izbacili.

Ja te ne zelim vrijedjati,nit opravdavam vrijedanje drugih prema tebi ali je to vjerovatno razlog jer si se previse opteretio Zeljom i nekakvim teorijama zavjera pa ljudi radije pribjegavaju takvom nacinu komuniciranja s tobom posto i sam pribjegavas pocesto nekom neargumentovanom nacinu govora.Toliko od mene.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 06 nov 2013, 11:48

kolega,hvala na pohvalama,ali dzaba se trudiš....ne vrijedi....kad napišem da željo pobjedi regularno,onda je "AHAAAA,vidi ga jest dvoličan,sad mu je regularno kad željo nije prvi"!!!!!

a kad napišem ovo što svaka b u d a l a vidi ovu smijuriju na izvještaju željo-rudar,onda sam opterećen željom... :lol: :lol:

sreća što sam ja davno zaključio da svijetu ne možeš ugoditi,pišem ono što vidim i kako mislim,a na komentare se i ne osvrćem previše...

naš je svijet takav,naučio sve gledati kao telad,crno-bijelo...ako jednom kažeš nešto ružno za nekoga,onda moraš ko mutavac ponavljati isto,ili ako jednom kažeš nešto lijepo,onda moraš kao papagaj stalno pistai lijepo...sve ostalo se tumači kao dvoličnost,ako jednom napišeš nešto pozitivno,a drugi put negativno....tako sam i ja napisao da željo ove godine igra mnogo ljepše i gledljivije,i odmah se digla kuka i motika "ZNAMO TE,PROČITAN SI"!!! :lol: :lol:

sviđaju mi se kinezi...oni npr kažu "mao ce tung je bio 70% dobar,a 30% loš"...kod nas toga nema....lupam,dodik je ili idol ili krmak,nema sredine,kao ni u sportu,kao ni u ničemu.....ja nikad neću biti tako zaguljen i isključiv,uvijek ću isticati i pozitivne i negativne strane,taman me proglašavali hiljadu puta dvoličnim,manjačaninom,glamočaninom,iskompleksiranim....više mi ni ne smeta..nit prijavljujem te postove,nit mi smeta što ih moderatori ne brišu...ako me krenu hvaliti,onda ću se zabrinuti ;)

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 06 nov 2013, 11:56

Armageddon2012 je napisao/la:kolega,hvala na pohvalama,ali dzaba se trudiš....ne vrijedi....kad napišem da željo pobjedi regularno,onda je "AHAAAA,vidi ga jest dvoličan,sad mu je regularno kad željo nije prvi"!!!!!

a kad napišem ovo što svaka b u d a l a vidi ovu smijuriju na izvještaju željo-rudar,onda sam opterećen željom... :lol: :lol:

sreća što sam ja davno zaključio da svijetu ne možeš ugoditi,pišem ono što vidim i kako mislim,a na komentare se i ne osvrćem previše...

naš je svijet takav,naučio sve gledati kao telad,crno-bijelo...ako jednom kažeš nešto ružno za nekoga,onda moraš ko mutavac ponavljati isto,ili ako jednom kažeš nešto lijepo,onda moraš kao papagaj stalno pistai lijepo...sve ostalo se tumači kao dvoličnost,ako jednom napišeš nešto pozitivno,a drugi put negativno....tako sam i ja napisao da željo ove godine igra mnogo ljepše i gledljivije,i odmah se digla kuka i motika "ZNAMO TE,PROČITAN SI"!!! :lol: :lol:

sviđaju mi se kinezi...oni npr kažu "mao ce tung je bio 70% dobar,a 30% loš"...kod nas toga nema....lupam,dodik je ili idol ili krmak,nema sredine,kao ni u sportu,kao ni u ničemu.....ja nikad neću biti tako zaguljen i isključiv,uvijek ću isticati i pozitivne i negativne strane,taman me proglašavali hiljadu puta dvoličnim,manjačaninom,glamočaninom,iskompleksiranim....više mi ni ne smeta..nit prijavljujem te postove,nit mi smeta što ih moderatori ne brišu...ako me krenu hvaliti,onda ću se zabrinuti ;)
HAHAHAHAHAHAHA Šlager heroj a ne zločinac ! :mrgreen:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 06 nov 2013, 15:05

Armageddon2012 je napisao/la:kolega,hvala na pohvalama,ali dzaba se trudiš....ne vrijedi....kad napišem da željo pobjedi regularno,onda je "AHAAAA,vidi ga jest dvoličan,sad mu je regularno kad željo nije prvi"!!!!!

Ne trudim se ja dzaba,jednostavno ti pisem svoj dojam.Mi se vjerovatno nikad necemo ni sresti ni vidjeti ali to nije razlog da isto tako ja ne kazem tebi svoje utiske.Svaki bolji poznavalac nase lige i uopste nogometa moze zakljuciti da Zeljo nema potrebu stimat rezultat protiv Rudara na Grbavici.Insistirati na tome te cini neozbiljnim poznavaocem fudbalskih prilika u BiH i diskredituje te iz svake eventualno ozbiljne rasprave.

To sto kazes da se ne osvrces na komentare,ja ne vidim onda koja je svrha tvog boravka na forumu.Jednostavno da dodjes na temu kazes neku kao ova da je Rudar pustio Zelji i budes zaguljen i iskljuciv kao sto si gore spomenuo.

Tvoje pisanje i tvoje informacije bi bile puno kvalitetnije da se posvetis Borcu a manje teorijama zavjera.Da je Rudar pobjedio na Grbavici vjerovatno bi bila prica kako je Zeljo odigrao za kladionicu,prazna kasa,dokaz da su kupovali dok je bilo para,ovo ono..Posto je Rudar izgubio,to je pusteno Zelji.

Koliko je pogresna i promasena tvoja teorija najbolje se moze sagledati ako se malo bolje uputis u rad Zelje i saznas da i sami igraci Zelje odbijaju trenirati jer im nisu isplacene odredjene obaveze.A kupuju tekmu od nekog Rudara i to na svojoj Grbavici.Ako hoces razmisli o ovome sto ti govorim,ako neces nikakav problem.Ja nemam problema sa tobom niti potrebu da te vrijedjam samo zbog toga sto ne djelimo isto misljenje ;)
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 06 nov 2013, 15:12

ljudi... pustite ismara na miru... ja citam njegove komentare i bas su mi simpaticni... naucio sam da popustim kad vidim da neko ne barata materijom... on lupa ali makar je zabavno lupanje... uopste mu ne treba davati prostora da mu replicirate... jer covjek je samo zeljan svojih "5 minuta" tako sto lupa gluposti... zato ladno na ignore i sam se na kraju popustiti sa svojim pisanjem na forumu... stvarno mi je zao momka... :cry:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 nov 2013, 16:22

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: armagedon odustajem od kritika,svaki dan pisi uljepsas mi dan
=\_1921_/=

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 06 nov 2013, 16:26

Momak nije dobar, pustite ga :!: Namjestamo a za kifle nemamo, vidili vrag odnio salu protiv Slavije, Olimpica i Radnika, pa se malo Rudar pogurao... :lol: Koji lik...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []