Bayern pm2
Paris pm1
braca Bryan 1
Asiago 1

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
@zgmiky tacno statistika govori 1. Trenutna situacija: oba tima izgubila u prvenstvu od timova sa zacelja, Leverkusen odmarao vise prvotimaca. Donezk pod pritiskom, jer ovu moraju dobiti.inace su im sanse za prolaz samo teoretske.zgmiky je napisao/la:ne znam baš, NEVERkuzen 13 ili 14 utakmica u nizu nije dobio utakmicu u gostima u LP a ukrajina nije baš mjesto gdje se ekipe oslade bodovimaInatSilanBosanski je napisao/la:Ja ne bi kontrirao, cekao bi i to je to..sto se utakmice tice ili X ili 2 nema sanse za keca, bar ja tako mislim..mancity je napisao/la: Meni najvise mirise na X !
Sugestije?
Pobjedom Leverkuzena ti imas 450 a ako bude nerijeseno ti imas 200 i ti hoces kontrirati 1x i X ?!mancity je napisao/la:
Cekam Leverkusen za 450, u slucaju nerijesenog ishoda 200.
Sta odigrati kao kontru?
Cisti [email protected] ,[email protected] ili 1 Nerijeseno Kvota [email protected].
Meni najvise mirise na X !
Sugestije?
necu x nego kazem da bi mogao biti X. Odigro sam 1 Nerijeseno Kvota [email protected].apocalyps je napisao/la:Pobjedom Leverkuzena ti imas 450 a ako bude nerijeseno ti imas 200 i ti hoces kontrirati 1x i X ?!mancity je napisao/la:
Cekam Leverkusen za 450, u slucaju nerijesenog ishoda 200.
Sta odigrati kao kontru?
Cisti [email protected] ,[email protected] ili 1 Nerijeseno Kvota [email protected].
Meni najvise mirise na X !
Sugestije?
Odigras 1 za 100 i uzivas.
Napusti objekat!Markolini991 je napisao/la:Toliko o A.Backu i sigurici protiv Dzumhura... NEZNALICE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.