Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Odmara Dzeku za Brazila 
Pa ko bi ostavio 7 miliona evra godisnje?Izabaro je pogresan klub I trebao je otici prosle godine al nece niko da plati vise od 20 miliona I gotova prica.Nema se vise sta komentarisat .Dzeko je rezerva I to je to .
Kao sto rekose na drugom forumu, treba poceti sumnjati da Dzeko nije nas, svaki Bosnjo bi do sada nekom razvalio zvalje ili u najmanju ruku yebao sve po spisku.
- NoName
- Kontakt:
Sve dok postižu rezultate, a u zadnje vrijeme im baš ide, neće Pelle ništa mijenjati a i nema nekog razloga. A i Negreda baš ide plus što je Aguero efikasan kad ovaj igra jer igra bliže golu. Mrka kapa.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pellegrini koga je doveo njega i forsira, a sto se tiče Edina dobivat će sve manje šanse tako da već u januaru mora ići u drugi klub. Ja od večeras prestajem pratiti City nemogu više da se nerviram.
Pellegrini, yebem ti i Čile i citavu Latinsku Ameriku.
Da sam na njegovom mjestu trazio bi novi klub !
Pridružujem seMozambik je napisao/la:Pellegrini, yebem ti i Čile i citavu Latinsku Ameriku.
Srky4 je napisao/la:Pridružujem seMozambik je napisao/la:Pellegrini, yebem ti i Čile i citavu Latinsku Ameriku.
veliko ponizenje za Dzeku,nazalost..... ne znam kako covjek sve ovo moze istrpiti,prvo Mancini,sad ovaj-jos gori... dobro svaki novi trener dovede svoje igrace,on je doveo Negreda da igra a ne da sjedi na klupi i jasno je da na Dzeku ne racuna kao na startera,osim u nekim nevaznim utakmicama i takmicenjima,usudit cu se reci Mancini je bio puno korektniji! Dzeku u zadnje dvije utakmice 2 gola i asistencija,i bio je prilicno dobar,nista losiji od Negreda,ali ovaj veceras postigao 2 gola,sto je ok,ali ko garantuje da Dzeko ne bi postigao recimo 3 veceras da je igrao!? kako god,neka u januaru ide bilo gdje,pa makar i u Zelju,,,,ovo nema smisla definitivno....
p.s.
Negredo zabi 3 gola ipak..kako god,Dzeko ovdje nema sta vise traziti,osim ako se zadovolji ovim tretmanom kojeg sada ima,a on je nikakav i ponizavajuci!
p.s.
Negredo zabi 3 gola ipak..kako god,Dzeko ovdje nema sta vise traziti,osim ako se zadovolji ovim tretmanom kojeg sada ima,a on je nikakav i ponizavajuci!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 05 nov 2013, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
Srky4 je napisao/la:Pellegrini koga je doveo njega i forsira, a sto se tiče Edina dobivat će sve manje šanse tako da već u januaru mora ići u drugi klub. Ja od večeras prestajem pratiti City nemogu više da se nerviram.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Imam osjecaj da kad Edin ode iz Cityja, sasuce im od do svima pocevsi od Pellegrinija. Govorit ce tipa: Unistili su mi karijeru itd.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Eto dade i treći al koga hebe Dzeko mjenjaj klub hebeš to ako ćeš igrat tamo neke nebitne kupove samo a tebi je 28 godina
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Dzeko treba jasno reci da zeli da ide u zimskom prelaznom roku. Mancini mu je unistio karijeru. Imao je sve predispozicije i bio je svojevremeno medju top 5 napadaca na svijetu a danas ne moze docekati niti sansu sa klupe.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
J*** ti ovo vise i City
- francobaresi
- Kontakt:
Edin nema šta čekati, u Januaru treba da ide sa Etihada. Šteta bi bila da u Brazil doputuje sa 20 utakmica u nogama. Ne smije biti izbirljiv, treba da prihvati ono što mu nude. Najčešće se spominju Turska ili Njemačka, tako da do njega je. Jednostavno strašna je konkurencija u City-u, Negredo i Aguero su u fantastičnoj formi i to je surova realnost.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ma yebo ti sve ovo, pa kako je moguce da nije zasluzio bar 20 minuta igre. Eto ne mora igrat prvu, al nek udje u 70-oj minuti, valjda je toliko zasluzio nakon dvije posljednje partije.
Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 05 nov 2013, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Edin the bench Džeko. Negredo me impresionirao još u pripremama a Džeko je svima u City-u bio zamjena, od Balotelli-a, Aguero do Negreda. Da je Jo još u City-u i on bi ispred Džeke bio.
Umorio se u te dvije utakmice jer je previše grizaoMozambik je napisao/la:Ma yebo ti sve ovo, pa kako je moguce da nije zasluzio bar 20 minuta igre. Eto ne mora igrat citavu, al nek udje u 70-oj minuti, valjda je toliko zasluzio nakon dvije posljednje partije.
Slag na usranu noc LP sto se mene tice veceras het-trick Negreda.. 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: Ajdin6697oh, Amidzaa, General505, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Tihi i 51 gost.