Ma nije mu to prvi put. Svaki put kad izgube ovako ti. On se lafo neto na to pali. Jadno!!zorz je napisao/la:Pa majmune ,kako te nije sramota tako psovati,vela havle da te dragi Allah okrene na pravi putPipita je napisao/la:jeebem ti kuran i higuaina i granera i islam
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
nidjo_barca je napisao/la:Necu vas zaebavat ko sto ste vi sinoc,ipak ste vi smradovi.
Pa uzeli ste bod,niste izgubili.
Pa fkt jbt da su dobili bili bi prvi,zamisli koji bi to sok bio za njih...nebi ni oni vjerovali da su prvi ispred Barcelone,ovako je ok

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Marcelo,Granero,Raul,Alonso,Ronaldo,Higuain=KATASTROFA
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- Barcelona_1899
- Kontakt:
Real je na poziciji koja mu i prilici 

2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7

David Villa #7
klitic od ekipe 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- nidjo_barca
- Kontakt:
Uff,naravno.miky_hz je napisao/la:nidjo_barca je napisao/la:Necu vas zaebavat ko sto ste vi sinoc,ipak ste vi smradovi.
Pa uzeli ste bod,niste izgubili.
Pa fkt jbt da su dobili bili bi prvi,zamisli koji bi to sok bio za njih...nebi ni oni vjerovali da su prvi ispred Barcelone,ovako je ok

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
ma day ba Pipita prestani vise s tim perverznjackim postovima,mozes ljepo napisati da smo odigrali katastrofalno tj. napad je u ovoj utakmici bio dno dnaPipita je napisao/la:Pusite mi kuurac vi sto dobacujete na taj moj post.. jel moze?
Kako slabo igraju nikako mi nije jasno.. sve je nekako dobro, al marcelo, granero, benzema i raul, to su takve talaske da to treba silovati

- Barcelona_1899
- Kontakt:
i nemoj bolje ti je23 KING JAMES je napisao/la:a ja mislim o tebi nešto što ne priliči da napišemBarcelona_1899 je napisao/la:Real je na poziciji koja mu i prilici

2:6 prepoznatljiv rezultat 
David Villa #7

David Villa #7
- -Barcelona-
- Kontakt:
bio u izboru za forumasa godinePipita je napisao/la:Pusite mi kuurac vi sto dobacujete na taj moj post.. jel moze?
Kako slabo igraju nikako mi nije jasno.. sve je nekako dobro, al marcelo, granero, benzema i raul, to su takve talaske da to treba silovati

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
hmm......................................................................Barcelona_1899 je napisao/la:i nemoj bolje ti je23 KING JAMES je napisao/la:a ja mislim o tebi nešto što ne priliči da napišemBarcelona_1899 je napisao/la:Real je na poziciji koja mu i priliciljudi smo nismo madriđani

Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
- Omerbavarac
- Kontakt:
Novcem mozes kupiti zvijezde ali rezultate ne.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- nidjo_barca
- Kontakt:
Sta je sad melo sine ? A sinoc si bio tako dosadan na Barcinoj temi.MElloo je napisao/la:ne seri!!!SemPer_fi je napisao/la:
A real nikad i nije bio ekipa) hahah zasluzen bod !!
![]()
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
da mozemo.. isto tako mozemo uzeti riberya.. ko sto smo manchesteru uzeli ronaldaomerbavarac je napisao/la:Novcem mozes kupiti zvijezde ali rezultate ne.

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
ma bice prvaci oni spanije ako se i kad katalonija odvoji od spanijeomerbavarac je napisao/la:Novcem mozes kupiti zvijezde ali rezultate ne.

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
- rob do bagro
- Kontakt:
Bice bolje cikita, jbg ti nije ti Islam kriv sto je real nerijeseno odigrao ,sta bi ja sad trebao psovat sto je meni Celik pri dnu tabele.Jbg bice bolje
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ja se izvinjavam onima koji su se nasli uvrijedjenima
planuo 

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
isto zeljo bosne kad se rs odvoji19TM87 je napisao/la:ma bice prvaci oni spanije ako se i kad katalonija odvoji od spanijeomerbavarac je napisao/la:Novcem mozes kupiti zvijezde ali rezultate ne.

brate i sta nam sad vrjedi ako cemo ovako igrati kao protiv Osasune,ovo veceras je sramotaPipita je napisao/la:da mozemo.. isto tako mozemo uzeti riberya.. ko sto smo manchesteru uzeli ronaldaomerbavarac je napisao/la:Novcem mozes kupiti zvijezde ali rezultate ne.

- 23 KING JAMES
- Kontakt:
nikad me nništa ko ovo nije iznervialo pa ni 2 6 ni ovaj zaddnji el clasico ni milan ni lyon ikad nisam bio nervozan ko sad niti sam psovo zato bolje vam je odhebat sa teme
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
- el_fenomeno
- Kontakt:
Pipita razocarao si me s tim psovkama. Mislio sam da nisi dijete u pubertetu koje se lozi na svaku ...
Ot. I ja sam se veceras dosta nanervirao zbog sudaca i ostalog pa nikom nista... Benzemi ponistili cist gol i sve i nikom nista..
I gdje su ti admini,moderatori??? da je na nekom drugom forumu ovo se desilo decko bi bio banovan iste sekunde ...
Ot. I ja sam se veceras dosta nanervirao zbog sudaca i ostalog pa nikom nista... Benzemi ponistili cist gol i sve i nikom nista..
I gdje su ti admini,moderatori??? da je na nekom drugom forumu ovo se desilo decko bi bio banovan iste sekunde ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.