Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Nema tu velikih problema, nego Mirza je šuter a nema šanse da igra u isto vrijeme kao Deron, Joe, Brook i Paul. Jednostavno svi vole šutirati, a da im "jedan" Mirza uzme šut 
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Al vidi nema veze ko ce kome uzeti suti. U AMERIKI AKO VIDJAJU DA TI IDE DA SI TALENAT. ODMA POCINJU NA MEDIJIMA NA VELIKO PRICATI O TOME. ONDA I PRITISAK IDE I NA TRENERA. NEVJERUJEM DA GA TEK ONAKO NECE DA UBACI I UGRI. IPAK MISLIM DA IMA NEKE PROBLEME.JOS IZGLEDA NEMA OSJECAJA U igri, filing.
Smanji slova
Smanji slova
- ArthurBishop
- Kontakt:
Ko ti uvede konekciju i internet da mu inspekciju na vrata pošaljem?mirzateletovicc je napisao/la:Al vidi nema veze ko ce kome uzeti suti. U AMERIKI AKO VIDJAJU DA TI IDE DA SI TALENAT. ODMA POCINJU NA MEDIJIMA NA VELIKO PRICATI O TOME. ONDA I PRITISAK IDE I NA TRENERA. NEVJERUJEM DA GA TEK ONAKO NECE DA UBACI I UGRI. IPAK MISLIM DA IMA NEKE PROBLEME.JOS IZGLEDA NEMA OSJECAJA U igri, filing.
Hajmo malo sivu masu uključiti.
Željezničar za život cijeli!
Počelo je drugo poluvrijeme. Uvijek je zanimljivo vidjeti igrača koji ima više ofanzivnih skokova nego defanzivnih.
Nadam se, zaista se nadam da će ubaciti napokon Mirzu iako sumnjam u to nakon "probe" Plumlee-a.
Nadam se, zaista se nadam da će ubaciti napokon Mirzu iako sumnjam u to nakon "probe" Plumlee-a.
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
pa sad u trecoj trecini ako ga ne ubaci kod ovakvog rezulata. onda stvarno neznam kad ce ga ubacit
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
pa hajdve vise MIRZA ULAZI. SVII CEKAMOOOOOOOOOOOOOOOOOO TAJ MOMENAT
Netsi šutiraju 62% iz igre. Ne čudi ovolika prednost nad užasnim Jazz-om (39%).
Edit: +24, ma mora ući
Edit: +24, ma mora ući
Kirilenko je po meni extra igrac, ali igra sve 7-8 minuta...s toga, apsolutno me ne iznenadjuju ove rotacije. Blečevski, Rodžerski, Plumbovski itd. (pozdrav Makedoncima
)
Kindže, kindže...
S tim da Kirilenko igra tricu, tako da mijenja većinom Pierce-a.
Edit: Ništa on Mirze večeras, čim se fura ovaj Plumlee.
Edit: Ništa on Mirze večeras, čim se fura ovaj Plumlee.
Posljednji put, smanji slovamirzateletovicc je napisao/la:pa hajdve vise MIRZA ULAZI. SVII CEKAMOOOOOOOOOOOOOOOOOO TAJ MOMENAT
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Nije namjerno.Izvini.
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
uniso .uh. fala dragom bogu
Hajmo Mirza, ubaci dvije-tri trice, Bože pomozi!
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
pa nece ta trojka da se cepnee
Smorio si brate, gledamo tekmu, popusti malo ....mirzateletovicc je napisao/la:pa nece ta trojka da se cepnee
Kindže, kindže...
Evo Reggie-a, sada će Mirza dobiti više prostora za šut.
Edit: Otvoren šut ne može pogoditi.
Edit: Otvoren šut ne može pogoditi.
Bice bolje!
brzo ce on opet u evropu..
Mirza ne moze nista pogoditi od trece utakmice pred sezone.
Sta vam je pustite momka ccc i kakve veze ima piseli li velika slova il smara?Adibhf88 je napisao/la:Smorio si brate, gledamo tekmu, popusti malo ....mirzateletovicc je napisao/la:pa nece ta trojka da se cepnee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.