FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

champions1921

Re: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 06 nov 2013, 14:43

DonPippo9 je napisao/la:Ako danas bude prenos na TV-u komotno se možemo udarati nogom u guzove ako dođe 1000 ljudi.
Ti si optimista.. Bilo ne bilo prenosa je ne ocekujem vise od 300-400 ljudi.. Nije mi nikako jasno sto im treba ovo poigravanje sa godisnjim kada je receno da ce one vaziti i za kup utakmice.. Nije fazon u 6-8 maraka vec se na ovaj nacin nekorektno ponasaju prema najvjernijim navijacima..
BUDI ŽELJO !!!

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 06 nov 2013, 15:31

Mancini je napisao/la:Jao,ovo je stvarno postalo smješno.Može li se nešto napisati a da se Olimpic ili neki drugi klub nespomenu u podrugljivom tonu.Puno je izgleda tinejdžera na ovom forumu.
Cini mi se da covjek nije spomenuo Olimpic u podrugljivom tonu,nego je napravio poređenje sa Sirokim i Olimpicom u smislu financiranja kluba.S obzirom da Olimpic i Siroki nemaju neku financijsku dobit od prodanih karata,tacnije ta sredstva su mizerna.

Usput da mu odgovorim na pitanje.
Olimpic se i ne oslanja na dobit od prodatih ulaznica.Iza Olimpika stoji covjek sa zdravom vizijom koji je prepoznao da i bez podrske navijaca klub moze funkcionisati samim izlascima u evropu i proizvodeci dobre i kvalitetne fudbalere koje ce kasnije prodati.Za sada nisu izborili mjesto na Euro sceni ali tu i tamo se proda koji igrac i uz predsjednika koji je sportski radnik i sposoban biznismen jos uvijek je u mogucnosti da ispunjava zahtjeve pojedinih igraca koje ostali timovi bas i nisu u mogucnosti.

Sto se tice Sirokog,namazan klub sa veoma sposobnim rukovodstvom.Iz ovog gradica/sela dolaze jako organizovani kolektivi i mogu biti primjer mnogim u ovoj drzavi.

Sto se tice uprave Zeljeznicara,tuzno i zalosno da administracija za 4 godine nije uspjela iskoristit rezultat i prihode i postaviti klub na zdrave temelje.Isto tako treba biti otvoren i reci da i navijaci Zeljeznicara nisu se ni trenutka libili da gdje god je moguce nanesu svom klubu financijsku stetu sa pirotehnikom.Gledajuci iz ove perspektive Olimpik i Siroki svake sezone prodaju mizeran broj karti ali i Zeljo koji proda mnogo vise fakticki je na nuli kao i oni dok poplaca kazne.Nekako se dodje do toga da Zeljo i ova dva kluba zarade mozda isto kad se saberu karte i odbiju kazne.Mnogo znaci navijanje sa tribina kao vjetar u ledja igracima ali sitvacija je takva da neki imaju navijace i placaju kazne a neki nemaju al su bar rahat. :mrgreen:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 06 nov 2013, 15:34

Jedno konkretno pitanje,da li rade tramvaji bar do zeljeznicke zna li neko,posto je gore blokirano nesto haman :D
SLOBODA NAVIJAČIMA

ZELJOx4xlife
Kontakt:

Post Postao/la ZELJOx4xlife » 06 nov 2013, 15:38

ennis je napisao/la:Jedno konkretno pitanje,da li rade tramvaji bar do zeljeznicke zna li neko,posto je gore blokirano nesto haman :D
Proradio saobracaj :)
Taxisti se sklonili sa raskrsnica
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 nov 2013, 15:57

ipetm je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:vaze ulaznice od hajduka :lol:

salu na stranu... dosao sam do impresivnog podatka

zeljo je pobjedom na rudarom prestigao svoj rekord neporazenosti na domacem terenu u premijer ligi. naime, do sada je imao 36 utakmica bez poraza a sada ima 37. ipak to nije rekord lige. vjerovali ili ne, visocka bosna drzi taj rekord. ona je uspjela da bude neporazena zaredom cak 54 puta (sezona 96/97, 97/98, 98/99 i 9 utakmica iz sezone 99/00)... ;)
Računaš li i Kup ili samo prvenstvo?
ali brate treba uzet u obzir da je tad bila veca liga znaci svake sezone jos 8 tekmi kuci,jos plus ko je sve igro kad skontas,da je bilo ekipa tipa djerzelez i krajina
=\_1921_/=

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 06 nov 2013, 16:02

invincible1921 je napisao/la:
ipetm je napisao/la:

zeljo je pobjedom na rudarom prestigao svoj rekord neporazenosti na domacem terenu u premijer ligi. naime, do sada je imao 36 utakmica bez poraza a sada ima 37. ipak to nije rekord lige. vjerovali ili ne, visocka bosna drzi taj rekord. ona je uspjela da bude neporazena zaredom cak 54 puta (sezona 96/97, 97/98, 98/99 i 9 utakmica iz sezone 99/00)... ;)
Računaš li i Kup ili samo prvenstvo?
ali brate treba uzet u obzir da je tad bila veca liga znaci svake sezone jos 8 tekmi kuci,jos plus ko je sve igro kad skontas,da je bilo ekipa tipa djerzelez i krajina
gledaj, ove sezone gdje je bosna harala kuci su bile u formatu koji i danas imamo... znaci po 15 utakmica kuci...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Alsoudani
Kontakt:

Post Postao/la Alsoudani » 06 nov 2013, 16:10

champions1921 je napisao/la:
DonPippo9 je napisao/la:Ako danas bude prenos na TV-u komotno se možemo udarati nogom u guzove ako dođe 1000 ljudi.
Ti si optimista.. Bilo ne bilo prenosa je ne ocekujem vise od 300-400 ljudi.. Nije mi nikako jasno sto im treba ovo poigravanje sa godisnjim kada je receno da ce one vaziti i za kup utakmice.. Nije fazon u 6-8 maraka vec se na ovaj nacin nekorektno ponasaju prema najvjernijim navijacima..
mislis nije fazon u 6 - 10 maraka jer je sjever odavno preskup za nase uslove pogotovo za kup utakmice. Cisto sumnjam da ce ga spustiti na 8.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 06 nov 2013, 16:25

zeljovac66 je napisao/la:Znaš koje su onda pare bile od prava od Newcastle, od karata bog te prepun stadion i sve, i na kraju su svi pobjegli i tako napravili da su ostavili klub bez marke dinara.
Da ne idemo predaleko toliko. Uglavnom, u drugom Amarom mandatu je zaradeno pare, ali problem sviju vas sto mislite da je BUDGET STATICAN, tj, da ne ide ka dole vec samo ka gore. E pa te zaradene pare su bile uzolene na pripreme, nocenja igraca pred utakmice u gostima, pa mini pripreme i plate, sto je bilo dovoljno da haramo cetiri godine. Za evropu se ispostavimo da igraci koje moras placati od 7.000 KM pa dalje nisu dovoljni, vec ti trebaju neki minalni od 100.00'€ mjesecne plate da bi napravio nesto.

Tako, kada smo svi fino svatili da se samo vrtimo u krug i da osvojena titula nam samo omogucava prezivljavanje za narednu godinu, dode se do zakljucka da od tih svih silnih para koje pojedini spominju, mi u nogometu ne mozemo nista. 3.500.000 KM za jedan klub kao Zelju, koji stalno crpi budget je nista, pa ti vidi sada. MOzda bi neki seonski klub vjerovatno vise napravio, ali za Zelju je to nula...

Alsoudani
Kontakt:

Post Postao/la Alsoudani » 06 nov 2013, 16:27

DzoleZeljo je napisao/la:
zeljovac66 je napisao/la:Znaš koje su onda pare bile od prava od Newcastle, od karata bog te prepun stadion i sve, i na kraju su svi pobjegli i tako napravili da su ostavili klub bez marke dinara.
Da ne idemo predaleko toliko. Uglavnom, u drugom Amarom mandatu je zaradeno pare, ali problem sviju vas sto mislite da je BUDGET STATICAN, tj, da ne ide ka dole vec samo ka gore. E pa te zaradene pare su bile uzolene na pripreme, nocenja igraca pred utakmice u gostima, pa mini pripreme i plate, sto je bilo dovoljno da haramo cetiri godine. Za evropu se ispostavimo da igraci koje moras placati od 7.000 KM pa dalje nisu dovoljni, vec ti trebaju neki minalni od 100.00'€ mjesecne plate da bi napravio nesto.

Tako, kada smo svi fino svatili da se samo vrtimo u krug i da osvojena titula nam samo omogucava prezivljavanje za narednu godinu, dode se do zakljucka da od tih svih silnih para koje pojedini spominju, mi u nogometu ne mozemo nista. 3.500.000 KM za jedan klub kao Zelju, koji stalno crpi budget je nista, pa ti vidi sada. MOzda bi neki seonski klub vjerovatno vise napravio, ali za Zelju je to nula...
Ne supljiraj nam ovdje. Kakve pripreme nisu bilu u argentini i spaniji. Drugi klubovi isto idu na pripreme, isto daju plate ne kao mi antitalentima ali daju, sve to isto rade drugi klubovi, ali za razliku od nas nisu osvojili bezbroj trofeja za sad 4 godine, nisu imali dzeku i njegove pare, nisu u evropi svake godine kao mi, nisu imali nista kao mi a mi smo u rangu tih klubova nemamo za plate ? ko me ti prodajes maglu ?

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 06 nov 2013, 16:28

Kad neko nije dobar u glavi onda mu pomoci nema... Djaba objasnjavate 100-om Aldinu...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 06 nov 2013, 16:36

Baja_Zvjerka je napisao/la:Kad neko nije dobar u glavi onda mu pomoci nema... Djaba objasnjavate 100-om Aldinu...
Nije ovo pitanje glave, zna on dobro sta radi, tj, krenuo u rusilacki pohod jer je sada perfektna prilika za obmanu.

I da, PARA nema, AMAR POKRAO SVE... ;)

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 06 nov 2013, 16:47

Alsoudani je napisao/la:

Ne supljiraj nam ovdje. Kakve pripreme nisu bilu u argentini i spaniji. Drugi klubovi isto idu na pripreme, isto daju plate ne kao mi antitalentima ali daju, sve to isto rade drugi klubovi, ali za razliku od nas nisu osvojili bezbroj trofeja za sad 4 godine, nisu imali dzeku i njegove pare, nisu u evropi svake godine kao mi, nisu imali nista kao mi a mi smo u rangu tih klubova nemamo za plate ? ko me ti prodajes maglu ?
JEsmo sad u rangu tih klubova ali nismo bili sve ove godine tj plaćali smo malo više malo manje antitalente od ovih iz ostalih klubova i na osnovu toga osvajali ligu što drugi nisu i što si i sam napisao. Igrali smo sa jačim ekipama po inostranstvu, putovali dan ranije na tekme itd itd. To sve znači da smo imali i veće troškove i da smo potrošili lovu jer zadnje dvije godine nema transfera a trošili smo isto. E sad poslije ovoga ponovo pročitaj ovo što je @džole napisao i sve će ti biti jasno.
Najgore od ssvega je što ovakvi non stop pričaju a ne čitaju i ako im ne odgovoriš po stoti put ljudima koji ne razmišljaju usađuju u glavu neke gluposti jer niko ne čita unazad nego samo zadnju stranicu a vjerujte da sam ovakvih gluposti o krađi i sl stvarima čuo i od jako pametnih i ozbiljnih ljudi jer ne razmišljaju o otme nego uzimaju zdravo za gotovo jer im kaže neko ko je kao više upućen.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 06 nov 2013, 16:52

Opet si djaba pisao, ovaj opet nece skontati i lupat' ce svoje, zasto ne shvatis da djaba pises tokmaku ubacenom?!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 06 nov 2013, 17:15

Ta generacija Visocke Bosne je po meni od zavrsetka rata pa do sada medju top 3 koje smo mogli vidjeti na nasim terenima. Hota, Geca, Vranic, Kardas, Dzafic na golu pa Ivica Pekic u rukovodstvu pa Ivo Istuk kao trener ma ekipa ipo bila i kad su trebali u evropu da idu nesto u savezu nije stimalo ne mogu da se sjetim sad sta je tacno bilo i nista od toga da bi onda ispali prosirivanjem lige.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Alsoudani
Kontakt:

Post Postao/la Alsoudani » 06 nov 2013, 17:41

Baja_Zvjerka je napisao/la:Kad neko nije dobar u glavi onda mu pomoci nema... Djaba objasnjavate 100-om Aldinu...
Nije ovo pitanje glave, zna on dobro sta radi, tj, krenuo u rusilacki pohod jer je sada perfektna prilika za obmanu.

I da, PARA nema, AMAR POKRAO SVE... ;)
Uopce nisam pomenuo nijedno ime konkretno jer nemam blage veze koje to uradio tako da ne mogu ni pisati a ni reci koje. Ja imam mozga da sam skontam neke stvari kad vidim da igraci strajkuju da na tribina nema ni 500 gledala to sigurno nije dzaba. LJudi nisu ovce iako bi pojedinici voljeli da jesu.

Nego sam pitao vas ko je pokrao pare ako jeste uopce ili je isparile u vidu pare. Ovo nije nikakav rusilacki pohod o ovome se pise vec unazad godinu samo sto pojedinci zataskavaju to. Nadarevic otisao prijeti mu se, Zeba otjeran nece da trenira, Bekric otjeran fol ima visak kila i tako dalje s glupostima koje su se pisali a niko nije zelio napisati pravu istinu i pokusati sprijeciti da se desavaju strajkovi igraca ma kakvg oni kvaliteta bili. Pogotovo se ovo ne smije desavati velikanu kakav je Zeljo....

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 06 nov 2013, 17:44

1:0
Baja

Selimovic imao stativu prije pogotka..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 06 nov 2013, 17:50

Sta je Bajiceva primarna pozicija. Koliko sam mogao shvatiti po izvjestajima od prosle sezone u juniorima to je bila krilo. Ali meni se cini da i ne posjeduje neku veliku brzinu, ali sto se tice realizacije tu je odlican

k3lla
Kontakt:

Post Postao/la k3lla » 06 nov 2013, 18:15

slika livescore :D
Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001

Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 06 nov 2013, 18:26

2:0
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 06 nov 2013, 18:28

Bajic zvijer... Moramo sto vise imati ovakvih igraca kao sto su Bajic, Hodzic, Zolotic, Sadikovic, Hasanovic, Stanic, Kjosevski, onih 5 kadeta... NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, CentarsutNaClanak921, Giba87, Google Adsense [Bot], itatabisine, kosuljaplava, Lokomotifa, Lynx, MrkiMedo, NeSamSafetee i 111 gostiju.