Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Mislim da su ovo većinom djeca sto daju subjektivne i neargumentirane komentare!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
vjeruj mi , ne moraš biti uvijek dijete kako bi pisao gluposti . na ovom forumu sam se uvjerio koliko često stariji ljudi znaju biti tupi i zadrti .Batko je napisao/la:Mislim da su ovo većinom djeca sto daju subjektivne i neargumentirane komentare!!!
- Consigliere
- Kontakt:
U cemu je problem? S obzirom koliko i kako igra plata mu je fantasticna. Pogledaj po Bundesligi kolke su plate igracima, a da ne spominjem Primeru gdje je svako malo neki strajk radi neisplacenih obaveza.... Ako Dzeko odradi ugovor do kraja, sebi ce ici na stetu, u igrackom smislu.zizu1991 je napisao/la:Kako naši ljudi znaju omjeriti drugom koliko mu je dosta, samo sebi, ni manje, ni više, nego previše.Consigliere je napisao/la:ali realno, dosta mu ovo sto je do sada zaradio.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ma znam to, ima ljudi koji ne kontaju i nece da kontaju, ali vecinom su djeca ovi koji ne vide dalje od svoga nosa....viKK je napisao/la:vjeruj mi , ne moraš biti uvijek dijete kako bi pisao gluposti . na ovom forumu sam se uvjerio koliko često stariji ljudi znaju biti tupi i zadrti .Batko je napisao/la:Mislim da su ovo većinom djeca sto daju subjektivne i neargumentirane komentare!!!
Mislim sve stoji, Dzeko je najbolji napadac kojeg je BIH ikada imala i najbolji strijelac svih vremena, da nam je bogdom vise ovakvih.....ALI sve ovo nema nikkave veze sa njegovim igrama u Cityu.....Dzeko je mogao i morao vise, sa 24 godine je bio svjestka zvijer a pogledajte sta je sada od sebe ucinio, jedan obicni napadac u vidu Negreda ga je potpuno ponizio, toliko ga spustio da Dzeko vise nema skoro nikakve sanse da ga istjera iz prvih 11.
Onosto dosta ljudi nece da vidi je to da Je Pelegrini imao ogromno povjerenje u Dzeku i u pocetku je to islo odlicno dok nije poceo da se ponovo setkara, Negredo je vise puta ulazio i zabijao, na kraju dobio sansu i covjek je ne ispusta.....
Jedina istina od svega je da je Dzeko kriv za svoju situaciju.......
100% se slazem. Ja i drug smo bas komentarisali to nedavno, jednostavno kad igra od pocetka niti ima zara, niti kretnje. Nije isti igrac kao onaj iz Wolfsburga, ili sa pocetka ere u City-ju.Batko je napisao/la:Ma znam to, ima ljudi koji ne kontaju i nece da kontaju, ali vecinom su djeca ovi koji ne vide dalje od svoga nosa....viKK je napisao/la:vjeruj mi , ne moraš biti uvijek dijete kako bi pisao gluposti . na ovom forumu sam se uvjerio koliko često stariji ljudi znaju biti tupi i zadrti .Batko je napisao/la:Mislim da su ovo većinom djeca sto daju subjektivne i neargumentirane komentare!!!
Mislim sve stoji, Dzeko je najbolji napadac kojeg je BIH ikada imala i najbolji strijelac svih vremena, da nam je bogdom vise ovakvih.....ALI sve ovo nema nikkave veze sa njegovim igrama u Cityu.....Dzeko je mogao i morao vise, sa 24 godine je bio svjestka zvijer a pogledajte sta je sada od sebe ucinio, jedan obicni napadac u vidu Negreda ga je potpuno ponizio, toliko ga spustio da Dzeko vise nema skoro nikakve sanse da ga istjera iz prvih 11.
Onosto dosta ljudi nece da vidi je to da Je Pelegrini imao ogromno povjerenje u Dzeku i u pocetku je to islo odlicno dok nije poceo da se ponovo setkara, Negredo je vise puta ulazio i zabijao, na kraju dobio sansu i covjek je ne ispusta.....
Jedina istina od svega je da je Dzeko kriv za svoju situaciju.......
Sent from my SGH-I747M using Tapatalk 2
SI AMO CONte!!!
obrati paznju na boldirano...i manite te gluposti oko grizenja...Neutral je napisao/la:Prvi gol Negreda je iz udžbenika. Dodao je Aguero, te u manirima najvećih rasnih strijelaca odradio sprint da se nađe na pravom mjestu iz kojeg je i postigao gol.
Negredo, četiri utakmice u Ligi prvaka, četiri gola (od čega jedan i Bayernu), te jedna asistencija. U prvenstvu, deset utakmica, četiri gola, te dvije asistencije. U tih deset utakmica, čak četiri puta je ulazio sa klupe.
Čovjek se maksimalno trudi i pokazao je mnogo, mnogo, mnogo više od Džeke ove sezone koji se kao ljuti zbog klupe. Evo čitam da je igrao više i u eri Mancini-a. Također nema govora o tome da je zapostavljen, imao je svoje prilike a odigrao je jedno veliko ništa i nije bez razlog postao Edin the bench Džeko.
Ti kao da imas godina kao ovo dijete na tvom avataru...ali ipak ne, jer vidim da pazis na pravopis i sl.stvarcice...izbrisi sinosnju utakmicu i pogledaj statistiku negreda, a pogledaj edinovu statistiku...
da je edin kojim slucajem igrao onoliko koliko je negredo imao bi jednako dobru statistiku, pa mozda i bolju...jer mu ni ovako nije bila slabija, stavise identicna skoro, a odigrao duplo manje minuta od negreda...(ako izuzmes sinosnju utakmicu i 3 gola koji popravljaju u mnogome tu statistiku)...
a ja cu ti navesti ovaj statisticki podatak, pa ti vidi da li je pellegrini pravedan?
Dzeko odigrao samo jedno lose poluvrijeme protiv bayerna, i u 3.kolu PL...ostale utakmice sve na nivou...(ali dzaba - klupa)...s dr.strane
NEGREDO PRIJE POSLJEDNJE UTAKMICE PROTIV NORWICHA JE U CHAMPIONSHIPU POCEO 5 UZASTOPNIH UTAKMICA U PRVOJ POSTAVI I DAO TEK 1 PISLJIVI POGODAK[b[/b]...(i imao minimum 5 katastrofalnih poluvremena, protiv stokea, ville i westhama se nije vidio na terenu),ALI DZABA, OPET JE POCINJAO U PRVOJ POSTAVI SVAKU NAREDNU TEKMU...
zar to nisu dvostruki arsini????????
razmisli malkice...ako si toliko objektivan kao sto pises...
ja ne kazem da edin razvaljuje...ali da je nepravedno zapostavljen...to jeste...jer mjerila prema njemu i negredu nisu ista...
dosadni ste vise...
Negredo protiv Manchestera nije niti jedan gol dao pa je svejedno bio najbolji igrac na terenu.
Pusti mi se statistike.
Svi mi imamo oci, vidimo kako ko igra, pratimo i ostale utakmice.
Pusti mi se statistike.
Dzeku je unistila tekma sa Bayernom, apsolutno nista nije napravio i ni najmanje truda ucinio.....Gledao sam komentare iz engleskog studija, jedan od eksperata je rekao da nikada nije vidio losiju prezentaciju jednog napadaca na tom nivou, dok je drugi rekao da Dzeko nije ulagao ni minimum truda i da Cityeva presing igra uopste nije moguca kada dzeko igra, jos jedan razlog zasto im Negredo pase....pisac je napisao/la:Negredo protiv Manchestera nije niti jedan gol dao pa je svejedno bio najbolji igrac na terenu.
Pusti mi se statistike.
Negredo je u ovom trenutku bolji igrac, ili ako hocete, bolje odgovara igri citiy i tacka. Nema tu puno pametovanja.
Pa to vidi citav objektivan svijet. Engleske sajtovi imaju samo rijeci hvale za njegovu igru.
Covjek je tek dosao u ligu, a gotovo da nije imao lose utakmice. Privikao se odmah. Pa naravno da ce igrati.
Trener koji mu ne bi dao sansu bi bio neznalica.
Malo sam citao blueomoon, pa ljudi su odusevljeni njegovom igrom.
Ja kao navijac najvise cijenim kad vidim da se igrac moje ekipe trudi i da gine na terenu. Onda i ako pogrijesi nije mi krivo. Beskrvne i anemicne igrace niko ne zeli vidjeti u ekipi.
Pa to vidi citav objektivan svijet. Engleske sajtovi imaju samo rijeci hvale za njegovu igru.
Covjek je tek dosao u ligu, a gotovo da nije imao lose utakmice. Privikao se odmah. Pa naravno da ce igrati.
Trener koji mu ne bi dao sansu bi bio neznalica.
Malo sam citao blueomoon, pa ljudi su odusevljeni njegovom igrom.
Ja kao navijac najvise cijenim kad vidim da se igrac moje ekipe trudi i da gine na terenu. Onda i ako pogrijesi nije mi krivo. Beskrvne i anemicne igrace niko ne zeli vidjeti u ekipi.
ma ljubomorni iz zavisti i mrznje jedva cekaju da nas Edin neigra ili ne da gol..koji su to licimjeri moglo bi se danima pisat na oovom forumu..no opet ponavljam Dzeko je nasa institucija a za licimjere ne Negredo grize i postavlja noguhurem je napisao/la:obrati paznju na boldirano...i manite te gluposti oko grizenja...Neutral je napisao/la:Prvi gol Negreda je iz udžbenika. Dodao je Aguero, te u manirima najvećih rasnih strijelaca odradio sprint da se nađe na pravom mjestu iz kojeg je i postigao gol.
Negredo, četiri utakmice u Ligi prvaka, četiri gola (od čega jedan i Bayernu), te jedna asistencija. U prvenstvu, deset utakmica, četiri gola, te dvije asistencije. U tih deset utakmica, čak četiri puta je ulazio sa klupe.
Čovjek se maksimalno trudi i pokazao je mnogo, mnogo, mnogo više od Džeke ove sezone koji se kao ljuti zbog klupe. Evo čitam da je igrao više i u eri Mancini-a. Također nema govora o tome da je zapostavljen, imao je svoje prilike a odigrao je jedno veliko ništa i nije bez razlog postao Edin the bench Džeko.
Ti kao da imas godina kao ovo dijete na tvom avataru...ali ipak ne, jer vidim da pazis na pravopis i sl.stvarcice...izbrisi sinosnju utakmicu i pogledaj statistiku negreda, a pogledaj edinovu statistiku...
da je edin kojim slucajem igrao onoliko koliko je negredo imao bi jednako dobru statistiku, pa mozda i bolju...jer mu ni ovako nije bila slabija, stavise identicna skoro, a odigrao duplo manje minuta od negreda...(ako izuzmes sinosnju utakmicu i 3 gola koji popravljaju u mnogome tu statistiku)...
a ja cu ti navesti ovaj statisticki podatak, pa ti vidi da li je pellegrini pravedan?
Dzeko odigrao samo jedno lose poluvrijeme protiv bayerna, i u 3.kolu PL...ostale utakmice sve na nivou...(ali dzaba - klupa)...s dr.strane
NEGREDO PRIJE POSLJEDNJE UTAKMICE PROTIV NORWICHA JE U CHAMPIONSHIPU POCEO 5 UZASTOPNIH UTAKMICA U PRVOJ POSTAVI I DAO TEK 1 PISLJIVI POGODAK[b[/b]...(i imao minimum 5 katastrofalnih poluvremena, protiv stokea, ville i westhama se nije vidio na terenu),ALI DZABA, OPET JE POCINJAO U PRVOJ POSTAVI SVAKU NAREDNU TEKMU...
zar to nisu dvostruki arsini????????
razmisli malkice...ako si toliko objektivan kao sto pises...
ja ne kazem da edin razvaljuje...ali da je nepravedno zapostavljen...to jeste...jer mjerila prema njemu i negredu nisu ista...
dosadni ste vise...
Dzeko nije niko unistio kao ni Ibrahimovica dok je bio u ebenoj Barceloni...Dzeko zmaj ide dalje ..ta nije shity jedini klub na planeti...uzo im cojek lovu i stas sadBatko je napisao/la:Dzeku je unistila tekma sa Bayernom, apsolutno nista nije napravio i ni najmanje truda ucinio.....Gledao sam komentare iz engleskog studija, jedan od eksperata je rekao da nikada nije vidio losiju prezentaciju jednog napadaca na tom nivou, dok je drugi rekao da Dzeko nije ulagao ni minimum truda i da Cityeva presing igra uopste nije moguca kada dzeko igra, jos jedan razlog zasto im Negredo pase....pisac je napisao/la:Negredo protiv Manchestera nije niti jedan gol dao pa je svejedno bio najbolji igrac na terenu.
Pusti mi se statistike.
Da je njemu do igračke karijere, napustio bi on City godinu dana nakon što je došao. Pare su čudo. Zato ti kažem da je lako nama omjeriti koliko je nekome dovoljno. Nema šta on gledati kakva je situacija gdje drugo, on sada maximalno vuče arapske novce, i to će raditi sve dok bude moga, a što i ne bi ? I ja bih na njegovom mjestu isto uradio.Consigliere je napisao/la:U cemu je problem? S obzirom koliko i kako igra plata mu je fantasticna. Pogledaj po Bundesligi kolke su plate igracima, a da ne spominjem Primeru gdje je svako malo neki strajk radi neisplacenih obaveza.... Ako Dzeko odradi ugovor do kraja, sebi ce ici na stetu, u igrackom smislu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Unosi covjek ravnotezu u raspravu
Zadnja izmjena: HariTz, dana/u 06 nov 2013, 16:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Ovi sto pominju Borusiu, samo da vas napomenem da je Levandovski do ove sezone imao platu od 1,5 miliona eura.
E gdje onda vi tu vidite Edina?
Edina vidimo na svim mjestima gdje ga ti vise neces gledatpisac je napisao/la:Ovi sto pominju Borusiu, samo da vas napomenem da je Levandovski do ove sezone imao platu od 1,5 miliona eura.
Edin Džeko
Pa to bi svako uradio kome je lova bitnija od karijere!!!!zizu1991 je napisao/la:Da je njemu do igračke karijere, napustio bi on City godinu dana nakon što je došao. Pare su čudo. Zato ti kažem da je lako nama omjeriti koliko je nekome dovoljno. Nema šta on gledati kakva je situacija gdje drugo, on sada maximalno vuče arapske novce, i to će raditi sve dok bude moga, a što i ne bi ? I ja bih na njegovom mjestu isto uradio.Consigliere je napisao/la:U cemu je problem? S obzirom koliko i kako igra plata mu je fantasticna. Pogledaj po Bundesligi kolke su plate igracima, a da ne spominjem Primeru gdje je svako malo neki strajk radi neisplacenih obaveza.... Ako Dzeko odradi ugovor do kraja, sebi ce ici na stetu, u igrackom smislu.
Pogledaj većinu drugih igrača, Ibro je odma otišao iz Barce ili pogledaj Messija, izgleda ko neki jado koji nema marke u džepu ali voli nogomet i svoju karijeru, ima cilj i ide prema njemu, sebi ne dopusta ni utakmicu opuštanja a kamoli da ide po crvenim tepisima i glumi selebriti ko naš Dzeko!!!
Koja šteta i koliki kapacitet propade, mi nismo ni svjesni koliko je Dzrko mogao napredovati i koliko bi bio dobar, ali sta ćemo mi sad tu kad on nije imao ambicije!!
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 06 nov 2013, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
bivsi je napisao/la:Edina vidimo na svim mjestima gdje ga ti vise neces gledatpisac je napisao/la:Ovi sto pominju Borusiu, samo da vas napomenem da je Levandovski do ove sezone imao platu od 1,5 miliona eura.
E gdje onda vi tu vidite Edina?![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da prije takvi kao ti necete gledati Edina tamo gdje bi ga zeljeli gledati
(ovdje mislim na ekipu u koju ce preci)