ti da znas mislit iso bi medju svoje nebi ovde krv pio Bosnjackom narodupisac je napisao/la:bivsi je napisao/la:Edina vidimo na svim mjestima gdje ga ti vise neces gledatpisac je napisao/la:Ovi sto pominju Borusiu, samo da vas napomenem da je Levandovski do ove sezone imao platu od 1,5 miliona eura.
E gdje onda vi tu vidite Edina?![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da prije takvi kao ti necete gledati Edina tamo gdje bi ga zeljeli gledati![]()
(ovdje mislim na ekipu u koju ce preci)
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
- QUARTERBACK
- Kontakt:
vidim ovaj bivši i dalje dominira ovdje, vođa džekoljubaca

A možda i nije toliki kapacitet kolikim ga smatraš zaista ?Batko je napisao/la:Pa to bi svako uradio kome je lova bitnija od karijere!!!!
Pogledaj većinu drugih igrača, Ibro je odma otišao iz Barce ili pogledaj Messija, izgleda ko neki jado koji nema marke u džepu ali voli nogomet i svoju karijeru, ima cilj i ide prema njemu, sebi ne dopusta ni utakmicu opuštanja a kamoli da ide po crvenim tepisima i glumi selebriti ko naš Dzeko!!!
Koja šteta i koliki kapacitet propade, mi nismo ni svjesni koliko je Dzrko mogao napredovati i koliko bi bio dobar, ali sta ćemo mi sad tu kad on nije imao ambicije!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako je njemu dobro, što bih se ja nervirao, nemam razloga zaista.
Možda on smatra da je njegova karijera došla dotle da ne može više ići naprijed, pa se zadovoljava onim što ima ? Sve su to špekulacije čiste i nagađanja. Ponavljam, njemu dobro, meni još bolje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Ne mogu znati u ovoj poziciji, naravno, ali mislim da bi ipak izabrao igranje prije love. Edin je fin i skroman decko, pare su ga minimalno promjenile i odlicno se nosi sa slavom i svime sto dolazi s tim. Ali, na terenu je nakada jednostavno cudan i nemotiviran, isto kao da se pomirio sa situacijom. Ovo su njegove zlatne godine, vrhunac karijere bi mu trebao biti nastup na SP. Ako ce do tada presjediti na klupi, onda yebi ga. Niko mu nije kriv za ovu situaciju osim njega samog, bez obzira sta se pisalo i govorilo kod nas.zizu1991 je napisao/la:Da je njemu do igračke karijere, napustio bi on City godinu dana nakon što je došao. Pare su čudo. Zato ti kažem da je lako nama omjeriti koliko je nekome dovoljno. Nema šta on gledati kakva je situacija gdje drugo, on sada maximalno vuče arapske novce, i to će raditi sve dok bude moga, a što i ne bi ? I ja bih na njegovom mjestu isto uradio.Consigliere je napisao/la:U cemu je problem? S obzirom koliko i kako igra plata mu je fantasticna. Pogledaj po Bundesligi kolke su plate igracima, a da ne spominjem Primeru gdje je svako malo neki strajk radi neisplacenih obaveza.... Ako Dzeko odradi ugovor do kraja, sebi ce ici na stetu, u igrackom smislu.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Jeste kapacitet! Među najboljim finisherima ja a da ima borbenost i trud Negreda, Ibisevica, Mandzukica samo bi mu nebo bila granica....zizu1991 je napisao/la:A možda i nije toliki kapacitet kolikim ga smatraš zaista ?Batko je napisao/la:Pa to bi svako uradio kome je lova bitnija od karijere!!!!
Pogledaj većinu drugih igrača, Ibro je odma otišao iz Barce ili pogledaj Messija, izgleda ko neki jado koji nema marke u džepu ali voli nogomet i svoju karijeru, ima cilj i ide prema njemu, sebi ne dopusta ni utakmicu opuštanja a kamoli da ide po crvenim tepisima i glumi selebriti ko naš Dzeko!!!
Koja šteta i koliki kapacitet propade, mi nismo ni svjesni koliko je Dzrko mogao napredovati i koliko bi bio dobar, ali sta ćemo mi sad tu kad on nije imao ambicije!!
Ako je njemu dobro, što bih se ja nervirao, nemam razloga zaista.
Možda on smatra da je njegova karijera došla dotle da ne može više ići naprijed, pa se zadovoljava onim što ima ? Sve su to špekulacije čiste i nagađanja. Ponavljam, njemu dobro, meni još bolje.
Isto takvo što bi mogli reći i za Ibisha, i ostalu dvojicu što si nabrojao, da je njima Džekine kvalitete, bilo bi im nebo granica. Jbg, ne može da ima sve. On nikad nije bio igrač presinga, nije navikao trčat' i gonjat zadnju liniju, zato što gotovo pa i ne radi ništa kad nema loptu u nogama, zato i sjedi na klupi. Jasno kao dan.Batko je napisao/la:Jeste kapacitet! Među najboljim finisherima ja a da ima borbenost i trud Negreda, Ibisevica, Mandzukica samo bi mu nebo bila granica....
naravno jel ti krivoQUARTERBACK je napisao/la:vidim ovaj bivši i dalje dominira ovdje, vođa džekoljubaca![]()
Edin Džeko
Znam ja to sve, samo sto oni ne mogu naučiti nikad ono sto Dzeko ima dok Dzeko može trčati nego nema volju.... Ne mogu pronaći ni jednog napadača koji se manje bori od njega... U današnjem nogometu je nezamislivo da neko ne trci? Niko neće da trpi takve igrače, City kada Dzeko igra ne može raditi presing, pominje se Bayern, Dortmund pa obje ekipe krasi timska igra gdje svi trče i ucestvuju u presingu, jedan igrac koji to ne radi bi sve pokvario.zizu1991 je napisao/la:Isto takvo što bi mogli reći i za Ibisha, i ostalu dvojicu što si nabrojao, da je njima Džekine kvalitete, bilo bi im nebo granica. Jbg, ne može da ima sve. On nikad nije bio igrač presinga, nije navikao trčat' i gonjat zadnju liniju, zato što gotovo pa i ne radi ništa kad nema loptu u nogama, zato i sjedi na klupi. Jasno kao dan.Batko je napisao/la:Jeste kapacitet! Među najboljim finisherima ja a da ima borbenost i trud Negreda, Ibisevica, Mandzukica samo bi mu nebo bila granica....
Pazi ovo, hajde mi pronađite koliko prekršaja je Dzeko napravio u City, koliko lopti osvojio, koliko je pretrčao po meču, bez lopte i na kraju krajeva koliko klizecih i žutih kartona je napravio a mi samo računamo golove i asiste... On nije nikada ni povrijeđen jer maksimalno izbjegava kontakt igru, a sjetite se j Njemačkoj je hodao povezane glave svaku četvrtu utakmicu...
Svakako se slažem da je njegov napredak realniji, u odnosu na pomenute, ako bi se pojavila želja. Međutim, meni se čini, možda se varam, ali, ponavljam, čini mi se da je on izgubio na motorici kako je prešao u Englesku, i dobio masu.
A možda je u pitanju čista lijenost, jednostavno neće trčat', i to je to. Sve su ovo čista nagađanja.
A možda je u pitanju čista lijenost, jednostavno neće trčat', i to je to. Sve su ovo čista nagađanja.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Bio spor dan na poslu danas pa sam imao vremena da napisem jednu poeziju. Svaka rijec je od srca i plako sam dok sam je piso. Zove se "Januaru".
*Procisti grlo*
Januaru, Januaru, odnesi nam Dzeku
Januaru, Januaru, u Romu, Arsenal, Borussiju ili cak Rijeku
Januaru, Januaru, jednom je bio gol masina
Januaru, Januaru, ali ako ne ode klupa mu je sudbina
Januaru, Januaru, karijera mu ode u smece
Januaru, Januaru, jer pare su mu bile prece
Januaru, Januaru, prisili ga da shvati
Januaru, Januaru, da ocajna nacija njega zeli vidjet igrati
Jer Januaru, Januaru, bez minuta na terenu
Januaru, Januaru, njegova forma ode u p***u materinu
Januaru, Januaru, pomozi nam da do Brazila
Januaru, Januaru, on opet postane svjetska sila
Januaru, Januaru, svi se nadamo da ce ga poc
O Januaru, Januaru, nemeres prebrzo doc

*Procisti grlo*
Januaru, Januaru, odnesi nam Dzeku
Januaru, Januaru, u Romu, Arsenal, Borussiju ili cak Rijeku
Januaru, Januaru, jednom je bio gol masina
Januaru, Januaru, ali ako ne ode klupa mu je sudbina
Januaru, Januaru, karijera mu ode u smece
Januaru, Januaru, jer pare su mu bile prece
Januaru, Januaru, prisili ga da shvati
Januaru, Januaru, da ocajna nacija njega zeli vidjet igrati
Jer Januaru, Januaru, bez minuta na terenu
Januaru, Januaru, njegova forma ode u p***u materinu
Januaru, Januaru, pomozi nam da do Brazila
Januaru, Januaru, on opet postane svjetska sila
Januaru, Januaru, svi se nadamo da ce ga poc
O Januaru, Januaru, nemeres prebrzo doc
Mah vakat je da traži nafake drugdje bez obzira na SP. Nije mu 30neka da se zadovoljava utješnim nagradama. Osvojio je BL, PL, možda je vrijeme za Seriu A. Ha Edine, šta misliš?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jest krivo mi je vođo forumskih džekoljubacabivsi je napisao/la:naravno jel ti krivoQUARTERBACK je napisao/la:vidim ovaj bivši i dalje dominira ovdje, vođa džekoljubaca![]()
![]()
![]()
Dzeko institucija ..i krv svoju za Bosnu moju...grize li Negredo
![]()
![]()
![]()
![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Edin Džeko
Mislim da je sada udaren pecat na to kakvu on ulogu ima ove sezone. Sumnjam da je imalo zadovoljan stim, stoga neka trazi drugi klub u januaru, jer ce ga unistiti ovo sjedenje na klupi. Ljigavac se nazalost odlicno uklopio, iako smatram da je Dzeko bolji od njega, ali Pellegrini je nasao svoj tandem koji ce i forsirati u sljedecim utakmicama i koji mu zasad moze pruziti najvise.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Edin Džeko
Pa o motorici sam ja pisao prije ovdje, mislim da si potpuno upravu, pogledaj mu građu u Wolfsburgu i sada, očigledno ima 4-6 kila vise mišićne mase, za njegovu visinu je to možda previše, posebno se vidi da je ramena nabio.... Međutim, možda jeste jači, ali ne koristi tu jačinu jer ne ide u duele, zbog mase nije brz i okretan kao prije, a volja očigledno nije ista. Opet ponavljam sjeti se koliko puta je u Njemačkoj završio sa povezom oko glave. U Englrskoj je za 3 godine prošao bez ogrebotine!!!zizu1991 je napisao/la:Svakako se slažem da je njegov napredak realniji, u odnosu na pomenute, ako bi se pojavila želja. Međutim, meni se čini, možda se varam, ali, ponavljam, čini mi se da je on izgubio na motorici kako je prešao u Englesku, i dobio masu.
Ono u cemu je napredovao u zadnje 2 godine je završnica i igra lijevom nogom!!
pogledaj mu gradjuBatko je napisao/la:Pa o motorici sam ja pisao prije ovdje, mislim da si potpuno upravu, pogledaj mu građu u Wolfsburgu i sada, očigledno ima 4-6 kila vise mišićne mase, za njegovu visinu je to možda previše, posebno se vidi da je ramena nabio.... Međutim, možda jeste jači, ali ne koristi tu jačinu jer ne ide u duele, zbog mase nije brz i okretan kao prije, a volja očigledno nije ista. Opet ponavljam sjeti se koliko puta je u Njemačkoj završio sa povezan oko glave. U Englrskoj je za 3 godine prošao bez ogrebotine!!!zizu1991 je napisao/la:Svakako se slažem da je njegov napredak realniji, u odnosu na pomenute, ako bi se pojavila želja. Međutim, meni se čini, možda se varam, ali, ponavljam, čini mi se da je on izgubio na motorici kako je prešao u Englesku, i dobio masu.
Edin Džeko
Ti si mali malo dosadan sa svojim konstantnim prostačenjem na ovom topiku...
Imaš svoje mišljenje, lijepo, ali zar moraš svaki post komentarisati bez ikakvih argumenata ili kao sto rekoh prostim upadicama, bez da te iko ista pitao?
Imaš svoje mišljenje, lijepo, ali zar moraš svaki post komentarisati bez ikakvih argumenata ili kao sto rekoh prostim upadicama, bez da te iko ista pitao?
- QUARTERBACK
- Kontakt:
e moj @batko ne mozes ti tako pricati sa vođom džekoljubaca ovdje, ne smije se Džeki ništa reći, on je Edin s.a.v.s za neke ovdje, nazalost..
Dzeko nece nigdje u januaru,nemojte se nadati. Pitanje je gdje bi mogao i otici tada. Ko da ga cekaju svi rasirenih ruku. Heh.
Nadati se da ce nekako proigrati i izbaciti Negreda iz prvih 11 pa da do svjetskog bude u formi. Prosle godine je mogao ici, tevez,balo svi su osli. On nije htio, izabrao novac, sto bi svako od nas najvjerovatnije.
Vidjet ce te scenaria. Odigrat ce dobro svjetsko prventsvo i tako mu City ponuditi drugi ugovor
Nadati se da ce nekako proigrati i izbaciti Negreda iz prvih 11 pa da do svjetskog bude u formi. Prosle godine je mogao ici, tevez,balo svi su osli. On nije htio, izabrao novac, sto bi svako od nas najvjerovatnije.
Vidjet ce te scenaria. Odigrat ce dobro svjetsko prventsvo i tako mu City ponuditi drugi ugovor
Da, da, vidi se da se čuva ozlijeda, u potpunosti si upravu. Još kada shvatimo kako se igra u Engleskoj za razliku od Njemačke, tek onda se shvati razlika u pristupu prema igri dok je igrao u Njemačkoj, i sad kada igra u Engleskoj.Batko je napisao/la:Pa o motorici sam ja pisao prije ovdje, mislim da si potpuno upravu, pogledaj mu građu u Wolfsburgu i sada, očigledno ima 4-6 kila vise mišićne mase, za njegovu visinu je to možda previše, posebno se vidi da je ramena nabio.... Međutim, možda jeste jači, ali ne koristi tu jačinu jer ne ide u duele, zbog mase nije brz i okretan kao prije, a volja očigledno nije ista. Opet ponavljam sjeti se koliko puta je u Njemačkoj završio sa povezom oko glave. U Englrskoj je za 3 godine prošao bez ogrebotine!!!
Ono u cemu je napredovao u zadnje 2 godine je završnica i igra lijevom nogom!!
[quote="Batko"]Ti si mali malo dosadan sa svojim konstantnim prostačenjem na ovom topiku...
napravite sebi forum na susjednim portalima pa pljujte po bosanskim vrijednostima ..ovde necete...to sto mislite da ce neko nasjest na vase licimjerje grdno se varate,,,,Dzeko je u srcu svih bh-fanatikosa a ja sam jedan od njih...idi gledaj zube Mandzukicu i Vidicu
a nase idole nedirajte
napravite sebi forum na susjednim portalima pa pljujte po bosanskim vrijednostima ..ovde necete...to sto mislite da ce neko nasjest na vase licimjerje grdno se varate,,,,Dzeko je u srcu svih bh-fanatikosa a ja sam jedan od njih...idi gledaj zube Mandzukicu i Vidicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.